Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie server Pro tylko szkoda że tak mało ludzi;/ nie ma sie do kogo odezwać nie ma z kim pohandlować z kim wojny zrobić;/ na razie sie zawieszam z grą jak będzie wiecej ludzi to wracam:) pzdr XaaR

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
  • Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konia nie ma na początku,dostajesz pieczęć lwa białego na 10 min,server mi sie spodobal bo nie latają nooby z innych królestw jak wejdziesz i cie tak nie bija server jest swierzy i powinno zaczać grac wiecej graczy to bedzie super,metin2 pl od razu nie miał dużej grywalności,dopiero z czasem osoby zaczeły grać i potem powstały nastepne servery.

PROŚBA DO GM SERVA- ZROB PIERSCIEN TELEPORTACJI W EQ NA START DO M2 M3 ZEBY MOZNA BYLO DO 30 LV WBIC A POTEM JUZ JAKOS MOZNA OGARNAC =]

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

@ViZz można wiedzieć do kiedy opłacony jest dedyk?

Mnie serwer przyciąga może wbije, gdy będzie więcej osób bo nie lubię sam grać ;<

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@ViZz można wiedzieć do kiedy opłacony jest dedyk?

Mnie serwer przyciąga może wbije, gdy będzie więcej osób bo nie lubię sam grać ;<

A po co mam pisać i tak nie uwierzysz ; )

Opublikowano

Po tym co ja widzę ... Po poście Szad'a ... Wejdę tylko wbić 60 level. Jeśli później exp będzie monotonny i będzie się level ( 60-61 ) wbijało ponad 30 minut ... To dziękuję, bo nie wyobrażam sobie potem wbijanie 80-81, 89-95. Wejdę z ciekawości.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Koledzy jak koledzy, za darmo bana Szad nie dostał tylko za wulgaryzmy.

Co do serwer-a, jest wiele nowych itemków np. Szkat. Wiedźmy, fajna fabuła.

Rozwinięcie swojej postaci wymaga czasu, a nie 100lvl w 2 dni.

Nikt tutaj lvl'i nie dostawał dlatego właśnie jest 2 GA i 0 obcych osób z GM żeby takich zajść nie było.

Opublikowano

odradzam

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Hooltras grasz na jakiś 4Funach, gdzie masz 86 lvl na start.

To jest HARD więc jak masz tak oceniać bez żadnych konkretnych uzasadnień to ryj w koryto i się nie udzielaj..

Opublikowano

Jest sprawiedliwość - Żyd nie podchodzi pod bana

Rozpierdolona owszem.

Szkoda, że ludzie pokroju Szada vel Vroy czy jak mu tam nie ogarniają banalnych zasad gry a na forum przez kabel wyszczekany.

Co zresztą na ssie udowodnił. Kultura, byle dowalić innym jak nie w grze to na forum.

Opublikowano

Pod nazwą tematu jest dokładnie napisane "serwer dla prawdziwych graczy" Ty Vroy najwyraźniej takim nie byłeś, i teraz próbujesz zwalić tą nieudolność umysłową na Nas, co Ci się nie uda.

Gdyż każda Twoja wypowiedź udowadnia wszystkim co raz bardziej, że jesteś kretynem. Nie umiesz się odszczekać to próbujesz swoich sił w wciskaniu farmazonu, co Ci jak narazie chyba najlepiej się udaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...