Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asgarth [PL] [DEDYK]

FisheYe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako 1 wspomniałem że to banda nieokrzesanych ludzi którym się nudzi i postawili sobie serwa tak dla jaj mowa o Gm Jane:*

Tak się składa że byłem przy zajściu z Szadem i potwierdzę to co oni mówili<3

Wiedziałem że dobrze zrobiłem schodząc z serwa bo od początku coś się kroiło.

Słodziaki:*

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

hehehehe Ciastek jak zwykle musi coś dodać polecam serwer zwłaszcza OX ^^

a tak na marginesie nowy serwer ^^

aha serwer asgarth jest spoko i bardzo dobrze się gra Polecam ^^ Theoge

Opublikowano

Awaken nie pieprz tylko pokaż ten swój serwer, gdzie masz zarejestrowane wszelkie dane o maszynie itd.

Jestem bardzo ciekaw, ViZz wyprzedził mnie bo też bym chętnie napisał żebyś wskazał jakiś o lepszych parametrach.

Czekam aż udowodnisz to jakoś, bo jak dla mnie to kolejny farmazon.

Opublikowano

hehehehe Ciastek jak zwykle musi coś dodać polecam serwer zwłaszcza OX ^^

a tak na marginesie nowy serwer ^^ a co ze starym serwerem przeszedł w niepamięć Shenlong??

aha serwer asgarth jest spoko i bardzo dobrze się gra Polecam ^^ Theoge

Yyyy Shenlong ? Że co ?

Opublikowano
Awaken nie pieprz tylko pokaż ten swój serwer, gdzie masz zarejestrowane wszelkie dane o maszynie itd.

Jestem bardzo ciekaw, ViZz wyprzedził mnie bo też bym chętnie napisał żebyś wskazał jakiś o lepszych parametrach.

Czekam aż udowodnisz to jakoś, bo jak dla mnie to kolejny farmazon.

Serwera niema, komp składany na zamówienie co za tym idzie niema go nigdzie.

A w ogóle to się nie ma o co kłócić i kończę udzielanie się w tym temacie.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

serwa odradzam, chyba ze ktos lubi grac z bugami

pozdro

23310115.jpg

Zasponsoruje serwer Mt2, ktory ma przewyzszac legendarny Csyt2.

Oferta tylko dla ambitnych programistow i znawcow, wiek nie gra wiekszej roli.

Masz 13 lat i zrobisz z plikami wszystko? Nie ma sprawy.

Jezeli twoje jedyne umiejetnosci na postawionym dedyku to, dodanie nowych itemow, postawienie byle jakich mapek etc.

To nie pisz, bo nie spelnisz moich oczekiwan.

Opublikowano

Vroy juz napisal co jest zbugowane.

Wiecej tu nie zagladam, bo widze, ze Ty jestes jak pies, warujesz caly dzien i ripostujesz nieprzychylne posty.

Nikt tu nie ma powodu, zeby podawac falszywe info.

Odpisz co chcesz, ja tego nie przeczytam, szkoda czasu na wartownika : )

23310115.jpg

Zasponsoruje serwer Mt2, ktory ma przewyzszac legendarny Csyt2.

Oferta tylko dla ambitnych programistow i znawcow, wiek nie gra wiekszej roli.

Masz 13 lat i zrobisz z plikami wszystko? Nie ma sprawy.

Jezeli twoje jedyne umiejetnosci na postawionym dedyku to, dodanie nowych itemow, postawienie byle jakich mapek etc.

To nie pisz, bo nie spelnisz moich oczekiwan.

Opublikowano

vizz is działa już poprawnie?

Sciagamy i pogramy. Zapowiada sie fajnie.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

lol wpadłem tu zobaczyć jak dalej się bronisz..

"czyżby Vroy2?"

Tobie się chyba w mózgu już przewraca oO

SPECJALNIE EDYTOWAŁEM POSTY DLATEGO, ŻE MOI KOLEDZY ZAMIERZAJĄ DALEJ TU GRAĆ.

A ja gdy skończy się ban wpadnę zobaczyć co u nich i może któremuś oddam konto, ponieważ sporo czasu poświęciłem na ten serwer.

A co do wypisanych bugów przeze mnie mam nadzieje, że je usunąłeś..

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

fajny serv

Miedziano - biało - Zielone się mieni , To Zagłębia Lubin znak , Jego kibice są niezwyciężeni , Boi się nas cały świat , Boją się nas kibice Górnika , Boi się nas cała pierwsza Liga , Hej Zagłębie , Zagłębie, Zagłębie , Ty najlepszych kibiców w Polsce masz !!!

ichigovssasuke.pngDaj-(Zakład z kolegą muszę wygrać proszę)

87016652.png

ilovempc.png

Opublikowano

Odradzam serwer. Masa ludzi odchdodzi i to tych lepszychz topki (w tym ja ZagajFO). W IS jest 6/7 bon i teraz nie wazne czy masz 50 czy 100 lvl , wazne ze wydajesz 20 zl na bony i jestes kozak. Po 2 po 86 lvl nie ma po co dalej expic , nastepna bron lub item na 110. A wbic 110 trzeba juz na owych mapkach na ktorych leci 0,02% lub 0,03% za moba. Czyli 4 godziny bijemy lvl.

Sa jeszcze nowe buty , z feniksa robi sie buty porannej rosy ktore maja szanse na unikniecie strzaly (ale bloku juz nie ma) a z nich powinno dacsie robic mistrzowskie obuwie ! Powinno bo sie nie da (dalej nie odbugowali).

Stanowczo odradzam.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

vizz, nie wiem czy to bugi czy nie, ale ani butów, ani broni na 110 lvl z zabójcy żółtego smoka nie mogę robić więc nie wiem co już sam myśleć...

Opublikowano

@ZagrajQ Wiem o co chodzi, ponieważ przeczytałem te bezsensowne wypociny co niektórych... Owszem ulepszanie swoja drogą (chociaż wyjaśnił ci, że to eq możesz dropnąć), ale najpierw narzekasz na marny drop i "niemożliwość" zrobienia misji na konia, a jak Vizz ci na to odpowiada to Ty nagle odskakujesz od tematu i wjeżdżasz w niego że nie potrafi czytać ze zrozumieniem... Zanim coś napiszesz to pomyśl, czy to ma sens...

e988694d045be.jpg

Opublikowano

@ZagrajQ Wiem o co chodzi, ponieważ przeczytałem te bezsensowne wypociny co niektórych... Owszem ulepszanie swoja drogą (chociaż wyjaśnił ci, że to eq możesz dropnąć), ale najpierw narzekasz na marny drop i "niemożliwość" zrobienia misji na konia, a jak Vizz ci na to odpowiada to Ty nagle odskakujesz od tematu i wjeżdżasz w niego że nie potrafi czytać ze zrozumieniem... Zanim coś napiszesz to pomyśl, czy to ma sens...

Popieram w 100% . Powiedziałem , nie ma nic za darmo , jest ustawiony drop , by podnieść rangę tego przedmiotu , a nie dawać każdemu możliwość ulepeszenia na przedmiot ...

Opublikowano

NIE POLECAM Serwa, Totalna porazka dla mnie gra skonczyla sie na 90lvl ZADNYCH Misji nowych tylko zeby orka (Vizz pokaz te swoje 40 nowych bo ja do 110lvl zadnego nie zauwazylem) . Exp Zbugowany do 110lvl expi sie na zinach bo na mapie 95+ nie leci wogole exp . Bronie 110lvl Zbugowany dmg. IS nie dziala kupujesz 10 rzeczy a dochodzi 4 . ORaz 6 i 7 bon w IS to juz mnie dobiło. RIper i niebieska smierc nawet skili nie maja . Licznik online oszukany on dodaje sobie chyba 80 graczy poniewaz w miastach na najbardziej zasiedlonych ch siedzi po 2 - 3 osoby zadnych sklepow czyli nic nie sprzedaz , online jest chyba 20 osob z tego sama topka .GM Jane rozdaje itemy swoim przydupasa np Truty +9 dla Tajfuna , ludzie bija po 30 ripow dzienie a taki noob dostal z darmo . Wbilem 110lvl i na tym zakonczylem gre bo juz wiem ze nic ciekawego na mnie nie czeka.Takze jeszcze raz powiem NIE POLECAM

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

NIE POLECAM Serwa, Totalna porazka dla mnie gra skonczyla sie na 90lvl ZADNYCH Misji nowych tylko zeby orka (Vizz pokaz te swoje 40 nowych bo ja do 110lvl zadnego nie zauwazylem) . Exp Zbugowany do 110lvl expi sie na zinach bo na mapie 95+ nie leci wogole exp . Bronie 110lvl Zbugowany dmg. IS nie dziala kupujesz 10 rzeczy a dochodzi 4 . ORaz 6 i 7 bon w IS to juz mnie dobiło. RIper i niebieska smierc nawet skili nie maja . Licznik online oszukany on dodaje sobie chyba 80 graczy poniewaz w miastach na najbardziej zasiedlonych ch siedzi po 2 - 3 osoby zadnych sklepow czyli nic nie sprzedaz , online jest chyba 20 osob z tego sama topka . Wbilem 110lvl i na tym zakonczylem gre bo juz wiem ze nic ciekawego na mnie nie czeka.Takze jeszcze raz powiem NIE POLECAM

Ulżyło?

e988694d045be.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...