Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna Rotacja Darmowych Bohaterów

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie podaj mi jaką kolwiek kontre na urgota na bocie

Podaj mi kontrę na zileana oprócz Morgany + super pasyw

Alistar jest bardzo OP nawet teraz, na bocie czyni cuda.

Może Urgota i Zileana jest ciężko skontrować na linii, ale tak jak pisałem wcześniej - mocne early, słabe late.

Porównaj jaki dmg robi w late Cait, a jaki Urgot, albo jaki robi Zilean a jaki np. Brand.

Alistar jako support jest dobry, ale nie przegięty. Równie dobrze można napisać że 3/4 postaci w LoL-u jest OP bo : Akali - bo ma potrójny doskok, niewidzialność, jak się ją nafeeduje, ciśnie carry w late na combo, Alistar - bo ma 2 stuny, heala i niezniszczalny na ulcie, Amumu - bo ma stuna i obszarowego sneara, Anivia bo ciśnie wszystko na midzie przez pasyw, a w late robi miliony dmg, Annie bo na 6 zabija wszystko co siedzi na midzie na combo, Ashe bo ma 3,5s stuna i perma slowa, Blitz bo złapanie przeciwnika łapą to prawie pewny kill, Brand bo robi strasznie duży AoE dmg przy dobrym zasięgu, Cait bo w late ma wszystko na 3-4 kryty, Cassio bo ma duży zasię, obszarowego stuna i bardzo łatwo może harrasować, Cho bo jest prawie nie do zniszczenia na solo topie a w late trzeba bić pół dnia aby go ubić, Corki bo ma bardzo duży zasięg z ulti i może łatwo harrasować...... Tak mógłbym napisać o prawe każdym champie - bo najlepiej aby wszyscy byli jak Eve, nikt nie będzie lepszy w danej czynności i gry będą w końcu wyrównane - tak!

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualna rotacja:

-Fiddlesticks

-Garen

-Kassadin

-Kog'Maw

-Malphite

-Morgana

-Nidalee

-Riven

-Shen

-Vayne

Jak dla mnie rotacja bomba.

Są postacie którymi chciałem sobie zagrać ;)

Opublikowano

Morgana w przyszlym patchu dostanie nerfa wiec trzeba ciorac dopoki na free :D

ogolnie rotacja dobra, lepsza od tamtej.

Opublikowano

Rotacja całkowicie do dupyyyy wszystkie te postacie już posiadam a myślałem że bd mógł pograć czymś nowym -.-

Opublikowano

Z tej rotacji tylko Nidalee fajnie mi się grało. Na razie i tak zostanę przy mojej Irelii :)

Czekam na następna. Mam nadzieję, że tam będzie ktoś ciekawy :)

reflinki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...