Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna Rotacja Darmowych Bohaterów

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Anivia do dupy bo nie możesz trafiać kulką? Champion nie jest do dupy tylko ty po prostu nie umiesz grać.

Tak trochu zofftopute, ale gościu wyżej polecasz każdemu chary w temacie "jakiego championa wybrać" piszesz co mają fajne, a co nie, o Anivi cos pisałeś jak się o nią pytali, a z rotacji widać masz tylko master Yi, mówisz, że Anivka do dupy itd.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie udzielaj rad jeśli za przeproszeniem w dupie byłeś, gówno widziałeś...

zbyt duża sygnatura / Enzil

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie ... Czy to wybiera CAŁKOWICIE losowo czy ci co byli ostatnio nie będą. Że jest 0 % szansy że chociaż trzy razy pod rząd będzie ten sam Champion

x

Weteran
Opublikowano

Tak,

tylko że na US rotacja zawsze jest wcześniej o 1 dzień.

@Edit: sorry, nie wiedziałem że już padła odpowiedź.

Opublikowano

Za 2 dni rotacja, Malzahar jest pro, tak jak kartus. Ogólnie Ashe też jest dobra. Morgana także. Ogólnie każda postać jest dobra, jeśli się nią umie grać.

cooltext468028654.png

Weteran
Opublikowano

Nie wiem czy uda mi się zaktualizować rotacje w temacie, ponieważ forum tak jakby nie obsługuje formatu png.

@Edit: dobra, już wszystko działa, zaktualizowane.

@Edit: linki do poradników dodane.

Opublikowano

Fuck -.- Mf i Amumu w rotacji -.-. Do tego corki którym ludzie grają a nie umieją i taric którego będą robić ruski pod ad.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...