Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna Rotacja Darmowych Bohaterów

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autor tematu chyba nie podoła już prowadzeniu... Poprzednia rotacja jest opóźniona o 2-3 rotacje, a do tej pory nie ma nowej... Problemy jakieś, brak czasu, czy coś? :) Daj jakieś info w temacie i na dole napisz: "Zawsze aktualna rotacja na US: <link do rotacji na leagueoflegends.com>, EU WEST: <>" itd...

Opublikowano

Aktualna rotacja :

-Amumu

-Annie

-Gangplank

-Nunu

-Singed

-Sivir

-Caitlyn

-Nocturne

-Talon

Świetna rotacja jak dla mnie: )

Opublikowano

[*]Orianna

[*]Xin Zhao

Jak ja kurwa nie nawidze kiedy goście od rotacji dają dobrych herosów.Teraz przez tydzien,bede miał problemy z tłumaczeniem gościom że ja jestem lepszy na mida od orianny,i na dodatek prawdopodobnie zawsze bedzie xin w 2 teamach.Szlag.

Opublikowano

Jak ja widzę, jak większość ludzi bierze xina, oriane i potem feeduję .... to Wymiotuję.

Nie mają własnych bohaterów, tylko grają i raz za razem zbierają staty 5/15, szlag może trafić.

Opublikowano

Taak, no niestety. Taki już urok rotacji. Skończyłem właśnie 4 grę dzisiaj i ogółem w 8 teamach było 7 xinów, 4 orianny, 3 cho, 3 blitz. Gry normale.

@Edit

Właśnie zacząłem kolejną grę - w obu teamach xin, w obu rammus, w obu blitz. Ja pierdziele.

Opublikowano

Taak, no niestety. Taki już urok rotacji. Skończyłem właśnie 4 grę dzisiaj i ogółem w 8 teamach było 7 xinów, 4 orianny, 3 cho, 3 blitz. Gry normale.

@Edit

Właśnie zacząłem kolejną grę - w obu teamach xin, w obu rammus, w obu blitz. Ja pierdziele.

Ludzie chcą pograć postaciami których nie mają. Na normalach zdarza się to bardzo często.

A ja wciąż czekam na Twicha, nie widziałem go w rotacji chyba ponad 2 miesięcy, nie wydam na niego IP, ale chętnie bym nim zagrał.

Opublikowano

ja się tam za bardzo nie orientuję więc pytam kiedy następna rotacja będzie hmm ? to jest losowe czy co jakiś czas mniej więcej

NJxbd4x.png

Opublikowano

Aktualna rotacja darmowych bohaterów:

- Alistar

- Master Yi

- Veigar

- Zilean

- Urgot

- Miss Fortune

- Cassiopeia

- Maokai

- Rumble

- Wukong

Opublikowano

Z tej rotacji, OP jest - nikt.

Może Rumble jest trochę przegięty, ale nic czego nie da się pokonać.

Urgot, Zilean, Alistar

rzeczywiście bardzo "UP" rotacja Panie Moderatorze...

Opublikowano

Urgot, Zilean, Alistar

rzeczywiście bardzo "UP" rotacja Panie Moderatorze...

Pokaż mi zdanie w którym napisałem że któraś z tych postaci jest UP. Według ciebie jeśli coś nie jest OP - jest za słabe aby tym grać? Pamiętaj że pomiędzy overpowered i underpowered jest zbalansowany.

Urgot - mocne early, słabsze late - nie jest OP.

Zilena - mocne early, słabsze late - nie, nie jest OP.

Alistar - early, late takie se - może przed jego nerfem OP, teraz nie.

Opublikowano

W takim razie podaj mi jaką kolwiek kontre na urgota na bocie

Podaj mi kontrę na zileana oprócz Morgany + super pasyw

Alistar jest bardzo OP nawet teraz, na bocie czyni cuda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...