Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna Rotacja Darmowych Bohaterów

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa rotacja:

- Cho'Gath

- Gragas

- Nidalee

- Ryze

- Shen

- Skarner

- Teemo

- Urgot

- Veigar

- Zilean

Ogólnie fajna rotacja. Pierwszy raz gragas od lutego chyba, nidalee też dawno była. Skarner nowy ;p

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Nowa rotacja:

- Cho'Gath

- Gragas

- Nidalee

- Ryze

- Shen

- Skarner

- Teemo

- Urgot

- Veigar

- Zilean

Ogólnie fajna rotacja. Pierwszy raz gragas od lutego chyba, nidalee też dawno była. Skarner nowy ;p

No żesz kurrrr... akurat jak kupiłem nidalee wjebali ją do rotacji pozdro dla riot ^^

Nie lubie też zileana bo wkurza ten spam z bomb ;D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

To chyba najgorsza rotacja w dziejach loLa (oprocz gragasa). Nie wiem czy zauwazyliscie ale jest kilku championow ktore "opnaowaly" rotacje i to jest Veigar, Zilean, Shen, Urgot, Ashe. Pojawiaja sie bardzo czesto w rotacjii. Zobaczcie na poprzednie tygodnie.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Ja bym ezrealem pograł, bo mnie nie stać, a w rotacji ostatnio był jakoś w czerwcu... a urgot, teemo i veigar byli z 3/4 razy w rotacji podczas wakacji

Weteran
Opublikowano

Sorry że nie aktualizowałem, ale wyjechałem nad morze, to nie jest chyba nic nadzwyczajnego o tej porze roku o.O

Myślę że nie ma potrzeby wypisywać wcześniejszych rotacji skoro użytkownicy ją wypisali, no ale jeżeli jesteście innego zdania, od biedy mogę to nadrobić.

Opublikowano

w grze nie ma zmienionej rotacji ale pewnie bedzie a na stronie juz sa pokazani bochaterowie

-corki

-fidel

-katarina

-malphite

-ramus

-shaco

-soraka

-popy

-ezreal

-galio

Dobrze nie ma talona i oby tak dostalo nie chcial bym zeby ktos mi go bral :D Ale pewnie bedzie w nastepnym tyg albo z ta rotacja jest cos nie tak

Opublikowano

Po raz kolejny Riot zwalił rotację... Ta stara była chyba najlepsza, Lee Sin, Kennen, Karthus, a co najlepsze, było 11 postaci :P A tutaj prawie wszystko mam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...