Xau Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Aktualna Rotacja Darmowych Bohaterów: - Fiddlesticks - Garen - Kassadin - Kog'Maw - Malphite - Morgana - Nidalee - Riven - Shen - Vayne Poprzedni tydzień: - Alistar - Cassiopeia - Maokai - Master Yi [Tut] - Miss Fortune - Rumble - Urgot - Veigar - Wukong - Zilean Poprzedni tydzień: - Ashe - Blitzcrank - Cho'Gath - Heimerdinger - Mordekaiser - Oriana - Rammus - Taric - Twisted Fate - Xin Zhao Kilka tygodni wcześniej: - Alistar [Tut] - Ashe [Tut] - Garen - Janna - Kassadin [Tut] - Kennen - Lee Sin [Tut] - Leona [Tut] - Miss Fortune - Sion Zeszły tydzień: - Ashe [Tut] - Brand - Dr. Mundo [Tut] - Galio - Gangplank - Janna - Kassadin [Tut] - Malphite - Sivir - Wukong Zeszły tydzień: - Amumu[Tut] - Corki - Heimerdinger - jax - Miss Fortune - Nasus - Ryze[Tut] - Singed - Taric - Trundle Zeszły tydzień: - Katarina [Tut] - Leona - Malzahar [Tut] - Nunu [Tut] - Shen[Tut] - Sion - Teemo[Tut] - Urgot - Veigar - Zilean Zeszły tydzień: - Anivia [Tut] - Ashe[Tut] - Malphite - Maokai - Master Yi[Tut] - Mordekaiser[Tut] - Morgana - Poppy - Rumble - Twisted Fate Zeszły tydzień: - Annie - Cassiopeia - Cho'Gath[Tut] - Fiddlesticks[Tut] - Garen - Rammus[Tut] - Renekton - Sivir - Soraka - Vayne[Tut] Zeszły tydzień: - Alistar [Tut] - Blitzcrank - Caitlyn - Galio - Heimerdinger - Kog'Maw - Yorick - Pantheon [Tut] - Ryze [Tut] - Zilean Rotacja nie aktualizowana od dawna, dlatego pozwoliłem sobie ją zaktualizować - Lordwyder. Nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 O i od razu dodałeś z buildem Dzięki, chociaż trochę to dziwne bo każdy w grze widzi to w profilu. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawalony Operator Kombajnu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mnie tylko brand zadowolił , resztą już grałem wcześniej i średnio mi się podoba . omg 10 raz miss fortune ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieloo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Moze napisz jaki to tydzien:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splinter Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Może ktoś wytłumaczy o co z tym chodzi , bo za bardzo nie rozumiem Kochanie wróciłem Nie no, żartuje. Chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Może ktoś wytłumaczy o co z tym chodzi , bo za bardzo nie rozumiem W tym temacie znajduje się informacja o tym jacy bohaterowie są obecnie dostępni za darmo dla każdego czyli z tzw. rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cho'Gath to naprawde dobra postac,dobrze ze w tym tygodniu akurat ona jest. Ten tydzien wgl ma dobrych bohaterow. PS:w ktore dni dokladnie jest losowanie?we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Z poniedziałku na wtorek. Poczytaj zresztą tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/369295-co-ile-jest-rotacja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 W poniedziałek na Amerykańskim, a na Europejskim bardzo późno w poniedziałek lub wtorek rano @sorry, na zauważyłem że już padła odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSeba Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest możliwość przewidzenia jakie postacie będą za tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest możliwość przewidzenia jakie postacie będą za tydzień ? Nie, możesz wyliczyć tylko prawdopodobieństwo np. Miss jest już chyba 3 tydzień z rzędu - w następnym tygodniu raczej jej nie będzie. Wyjątkiem jest wypuszczenie nowego championa - pojawia się on zawsze tydzień lub dwa po wyjściu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preto Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ehh... Już od czterech rotacji czekam na Akali... Bardzo chcę wypróbować, a szkoda mi trochę IP, by kupować w ciemno. Może się ktoś wypowie na jej temat? @up Dokładnie dwa tygodnie po wyjściu. Rock is my life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam taki pomysł który poprawiłby estetykę tematu. Można by dodawać miniaturkę champa razem z linkiem do jego "profilu" na mobafire np. : Brand Edit. O ile dobrze pamiętam Lee Sin był w rotacji tydzień po wyjściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek225 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @Preto Co do Akali musisz umieć grać.Odpowiednio walić skille.Ultimate w jej wypadku jest bardzo dobre.Np. lecisz 1 skill , ultimate , 3 skill , normal shot .Ogółem jest na abillity power.Postać polecam moje max staty na niej to 44.0.2 MeGa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas<33 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ciekawe jacy jutro będą bohaterowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Aktualizacja Ogólnie to nawet dobrzy są nowi bohaterowie , np. ja zawsze chciałem zagrać rammus`em, ale niestety nie ma nikogo za 6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKstealer Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Najlepszym hero z tego tygodnia jest Zealan Uwielbian go. Świetny support a do tego damage wyciska też niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preto Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Piorun jasny by to trafił... Nie ma Akali, za to są trzy postacie, które już mam. Moja kochana Blanka i jej potrójny dash @czarek225 Dzięki za info, sporo już o niej czytałem. Ogólnie preferuję właśnie postacie polegające na AP. Rock is my life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teopic Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ciekawe jakie będą w następnym tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Aktualizacja Ogólnie w tym tygodniu trafili wyjątkowo dobrzy bohaterowie. A wy co o nich sądzicie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Aktualizacja Ogólnie w tym tygodniu trafili wyjątkowo dobrzy bohaterowie. A wy co o nich sądzicie? ;] Yay, w końcu sobie vladem zagram. Bardzo duzo dobrych postaci - Shen, Akali, Kassa, Singed i nawet Udyr bez ulti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bboying Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zagrałem sobie kilka razy Ezrealem w tej rotacji z buildem od SOS na mobafire (89% build). Z kombo 2 skill wyciągam pół hp championom na 18 lvlach z 3k hp + Ulti (Które jest mega) Oznacza combo jakieś 2-3k (nie złożyłem wszystkich itemków z build-zawsze albo padał nexus albo surrender ). Powiem Tak-Rotacja Kosmiczna! Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dobrze, że na forum jest tak temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Wtorek a nie ma nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurkiPL Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja tam mam nową rotacje Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.