Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Onako masz rację. Nawet jak nie wiedzą co jest nie tak to z samego szacunku do swoich graczy mogliby łaskawie poświęcić 30 sekund i naskrobać posta z taką informacją.

Opublikowano

Wiesz Panie UP jeśli wszystkie by było takie łatwe to każdy by serwa stawiał , a propo zawsze mogą wystąpić nieoczekiwane błędy (powikłania).

Opublikowano

Wbiłem 99,5lvl reset, wycofało mi do 97 teraz logowanie było na chwile on zalogowałem się i padło, a wbiłem 99,7lvl

Sumując wbiłem x2 z 97 do 99,5 i nadal będę miał 97 :f

TrueKlimo

Opublikowano

Oczywiście zauważ to że jak podadzą datę naprawy a nie wyrobią się w niej to zostaną wyzwani. Przez wszystkie dzieci zaglądające tutaj...

Opublikowano

Było pisane skoro strona nie działa nie powinniście wchodzić na serwer.A że wy nie umiecie poczekać to teraz płakać będziecie bo będzie wam cofać lv, eq.Nie wchodźcie na serwer bo i tak nic nie zyskacie.

Opublikowano

Hmm... Miałem nadzieje, że sobie pogram, bo cały dzien nie byłem na kompie, a wiem, że serwer ruszył wczoraj o 23. Szkoda trzeba czekać dalej, jak ktoś nie ma ochoty wchodzić na ts to zapraszam na http://xat.com/mexilia

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Może byście włączyli stronke i forum :>.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Zwolnijcie miejsce na TS

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Trzeba czekać nie ma innego wyjścia ;D

A tak na marginesie ;P

Szukam gildii w Jinno...

Ninja Dager 61 lvl ;D

Jakby coś PW ;p

Nicki w GRZE -Marmegil :)) Co się będziesz przejmował... Jebnij minus ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...