Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko jakims cudem ludzie lvl wbijaja -,-

MrMateusz miał 86lv -,-

@ Edit: już ma 89.

Opublikowano

tylko jakims cudem ludzie lvl wbijaja -,-

To mnie też zdziwiło. 1.5 h temu gdy wszedłem na stronę Top1 miał 37lvl. Może jest spory exp?

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nie tyle co administracja co może ten jedyny GM. Przeważnie w Teamie trafia się "Czarna Owca".

No niestety zawsze musi się jakiś sukinsyn znaleść. Boże dajcie pograć. Pewnie włączy jak tamten koleś lv 120+ nabije i większa połowa graczy. -_-

Opublikowano

ten gm co siedzi na ts to jakis za przeproszeniem nieogar:) piszesz do niego on nic to po co on ma wogole GM...

Także do niego pisałem. GM ma obowiązek pomóc graczowi, a ten najwyraźniej z obowiązków się nie wywiązuje.

@ Edit.

Jakim cudem MrMateusz ma 90lvl? Przed chwilą miał 89...

Teraz kolejny typas 90. Czy kurwa team traktuje nas poważnie?

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Te czekanie jest kurwa bez sensu. GM olewa sprawę, albo specjalnie wyłączył wszystkim logowanie a tylko mu zostawił by sobie nocke zarwał i wbił jak największy lvl.

Opublikowano

No i huj server zapowiadal sie fajnei juz mialo sie grac ale jak uwidzialem ze Gm ma Swoich "kolegow " i daje im expic i wylacza logowanie to szczyt bezszczelnosci wy chcecie na takim klamstwie i oszustwie jakies pieniadze zgarnac ?....

TOTALNE DNO ! NIEPOLECAM !

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...