Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby zrobili reset kont zyskali by troche...tzn chodzi mi o to ze gracze by wiedzieli ze zaczynają od zera i nikt nie ma perel/eq od GMa

bez reklam serwerów

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha, jeszcze sie epikow nie da robic... pierdolić tego serwa i całą jego ekipe. Zell tak sie plules jak pyung to byl fake, a ten twoj serwer nie lepszy, to jest dopiero dno. jak ci kurwa system ulepszen nie dziala bo nie umiesz zrobic to nie pierdol i go nie wstawiaj na strone ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten serwer.. Brak komentarza.. brak dropu malzy ..komu sie chce dropic perly z rybek? hmm ... nikomu.. system ulepszen nie dziala atv1 brak tp.. nie przenosi.. tyle resetow bylo i co zrobiliscie? Jedno Wielkie GOWNO.. gz dla was..

Opublikowano

Wszystko bedzie naprawione pliki sa strasznie zbugowane trzeba wgrac nowe ( nowa prezentacja serwa i serwer bez bugow niebawem ) .

Opublikowano

To po co w ogóle serwer udostępniasz graczom skoro to taka BUGOLANDIA ... ? mówiłeś ze dodacie małże do handlarzy... widocznie nawet tego zrobić nie potraficie albo miałeś nadzieje ze tak jak pereł i małży nie będzie to nikt się nie dowie ze się nie da ulepszać i Ci w is wpakują ? pewnie już trochę na tym zarobiłeś ... a te twoje śmieszne straszenie banem za "jajco" buhahaha, nie podziękuje ci za grę bo serwer to jakaś kpina, możesz mnie zbanować za jak to nazwałeś "niepotrzebny komentarz" ;]

serwer dno i 10 metrów mułu ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zell utwierdzileś mnie w przekonaniu że jesteś Chujem. Na ciebie nie ma siły. serwer pod is, a dotego jesteś pojebany, bo mnie banujesz za to że ci system ulepszeń wygarnałem przy innych ;] pozdro dla ciebie złamasie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powinni dodać perły do handlarzy . Dodali je do IS , dzięki temu chcą zarobić grubą kasę na tych perełkach , bo jest je naprawdę trudno zdobyć w grze . Ludzie , co mają kasę , na to żeby wydać na IS to będą latać w eq +9 , a ci co nie wysyłają SMS'ów no to niestety są poszkodowani ...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A chuj mu w dupe.. i temu serwerowi tez.. nie dropia malze... z ryb nie bede dropil nie jestem pojebany... mial byc takie kox serwer a tu co wyszlo.. Bug na Bugu.. serwer pod is nie polecam...

Opublikowano

Oczywiście pominę fakt, że nawet na takim zapyziałym sd longju były małże i można było spokojnie wydropić potrzebne perły na ulepszenie broni, zbroi itp, ale co tam server to :

dsadsadsacxvxczvxcvxz.png

Opublikowano

Po tych komentarzach to napewno nikt nie wbije...

Ja wbiłem i to jest gorzej niż dno...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Popierdzielone, wchodząc na główną postac nie mogę, dlaczego? Wywala gdy mam pasek logowania, na szamanie znikło mi całe eq, ch1 nie działa, a działają ch3 i ch4, na TS nie ma kanałów do gadania.

Rangos, coś Ty odpierdolił (mówię na Ciebie ponieważ stało się to, gdy przebywałeś na TS'ie i nie dawałeś oznak życia, a gdy serwer przestał działac Ty sobie wyszedłeś).

Opublikowano

Straciłem 10h swojego życia na grę , na tym beznadziejnym serwerze ...

Opublikowano

lol siedze expie expie nabilem 68lvl wylaczylem metka poszedlem na sniadanie wracam mysle wbije loguje :"Konto Zablokowane" LOL serv bez kitu dno

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

Server był od początku super.

Gdy [GA]Zell zrobił reset. To kazdy stracił all eq + kasa i lvl.

Ja straciłem Stal +9, Miecz Bojowy +9, 1kkk, 30 pereł i 90 lvl. Teraz mam 79 miecz bojowy +6 i łuske.

Co to za server jest.

Na servie odechciewa sie grac.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano
Ja straciłem Stal +9

a to ciekawe , że przez 1 dzień dałeś radę wydropić stal , i 5 pereł - interesujące ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...