Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poyebany serwer grałem 2dni HaHaHa !

Mialem stalke z kd +5 i dzwonek z kd +4

i co hahhaahh znikło mi eq hahahahha jak połowie graczą serwera

Nie polecam pojebany serwer

Cze.

oynk.png

Opublikowano

Twoje Konto jest zablokowane

POZDRAWIAM:) NIE POLECAM ! SERvER JEST DO D#PY

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czy aktualnie serwer jest on ? Bo zrobiłem konto i jak się loguję to wywala po wyborze postaci. ;/

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Jebcie tego serva!!!!!!!! kurva gram od dzisiaj pograłem 2 godziny jeb eq nie ma.,..nie ma nic...było 500kk z dropu też kurva nie ma!!!!!!!!!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Co prawda sam na serverze nie gralem ale mam cos co zainteresuje kazda osobe grajaca na nim...

Co do tego czy to server Eragona hmm jak wiecie eragon prowadzil juz 3 servery i kazdy upadal po hmm miesiacu ?

Co do rozkminiania tego czy to naprawde server jego prosze : http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img713/7672/beztytuubem.png&via=mupload&newlp=1

Kazda osoba ktora dostala wiadomosc o podobej jak nie takiej samej tresci z pewnoscia zrezygnuje z servera

Szczerze mialem sobie darowac wsadzanie tego ss ale jak zobaczylem w teamie Mitsu ktory wywalal eq z navi na ostatnim servie eragona doszedlem do wniosku ze lepiej was ostrzec

Co zrobicie zalezy od was ale server upadnie szybciej niz powstal

Opublikowano

co pierd... ze serw zjeb ja stracilem eq i gram dalej serw jest zajeb... cowka byla bo ktos z teamu rozdawal eq i dlatego zrobili cowke a ten "ktos" zostal wywalony wy nic nie rozumiecie zer zajeb POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

co pierd... ze serw zjeb ja stracilem eq i gram dalej serw jest zajeb... cowka byla bo ktos z teamu rozdawal eq i dlatego zrobili cowke a ten "ktos" zostal wywalony wy nic nie rozumiecie zer zajeb POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak jestes slepy to bedziesz gral dalej i marnowal czas a jak wylaczal serwer to bedzie puacz i zgrzytanie zabkami. Tylko zeby potem nie bylo ze nikt nie mowil. Eragon nie umial prowadzic 3 poprzednich serwerow i ten tez padnie. Eq i tak bedzie dalej rozdawane a cofki beda wiec nie wiem po kiego sie meczyc dalej tutaj.

Mentor
Opublikowano

MUHAHAHAHHAHAHAHAhahAHA =D

Srv Eragona tzw. Arkanta , WOM

Buhahahaha ciekawe czy znowu srv na 1 miesiac z bugami i eq navi =d

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na stronie serwera nie ma podanego żadnego kontaktu, forum nie działa od startu serwera, na pw spamuje do GMów od zeszłego piątku nie uzyskując żadnej wiążącej odpowiedzi więc zmuszony jestem szukać pomocy tutaj.

Kupiłem w IS Rubinowe Ubranie, zamiast tego dostałem Niebiańską Stal. Ubranie to oprócz wyglądu nie różni się niczym od zwykłej stalki dla ninja a nazwa nie zgadza się ani z tym co zamawiałem ani z żadną inną zbroją podaną w systemie ulepszeń (dostpnego TUTAJ) . Mam odpowiedni poziom żeby ją nosić, mam nowego klienta wrzuconego dzisiaj. Screen : http://img219.imageshack.us/img219/516/beznazwy1qe.jpg

PROSZĘ, niech mi ktoś w końcu konkretnie odpowie o co tutaj chodzi bo mam już DOŚĆ robienia z siebie pajaca i spamera na pw.

Pozdro,

Darek

Opublikowano

Up.. to ze ty masz lagi nie oznacza tego ze nie maja tych 32gb.. Serwer polecam wszystko sie ustabilizowalo..

Opublikowano

Ehh... loguje sie.. pisze Zostaniesz polaczony z serwerem...> Zostales poloczony z serwerem.> logowanie...>> Nieprawidlowa nazwa konta lub hasla... wtf? ;d

Opublikowano

Hah, no to już widzę jacy "zajebiście ogarnięci" ludzie będą w stabilisie -_-.

Koleś, to że są lagi NA EVENCIE, nie zależy od serwera tylko od Twojej maszyny =_=.

A to, że masz jakąś w chuj słabą, że Ci laguje na evencie, to już nie moja, ani nie teamu wina.

Pomyśl zanim coś napiszesz -_-.

@EDIT

30zł na IS żeby byc koksem?

Przepraszam Cię bardzo, wydałem aż 0 zł na IS, a mam 110 lvl, szmaragda, śmiercio, i kilka innych epickich, dalej trzeba wydac min. 30 zł?

Robili cofki, bo pan Żulian miał Gm'a, i zaczął rozdawac eq, tak ludzie, żulian (Julian) robi teraz serwer stabilis, czego już z samego początku nie polecam ze względu na popierdolony team.

Jeśli Julian robi Stabilis to ja podziekuje ...

@Edit

a serwer Mexilia w miare fajny, da sie pograc dropia te małze to jakos idzie ;]

bez reklam serwerów

Opublikowano

Up wulgaryzmy nic nie wnosza do tematu..

tak wiec nie polecam udzielac sie w teamcie o ktorym pojecia nie masz ;*

Serwer Offline z powodu jakis prac konserwacyjnych bodajze;]

nie wnikam tak wiec na gg i inne komunikatory nie piszcie do mnie bo ja do Teamu juz nie naleze;]

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...