Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest zły taki stary Alamut (widac ze na plikach alamuta stoi bo nawet znajomych mam ) tylko skile na P nie wchodza za 1 kamykiem a szkoda bo kamyki mogly by byc 10x drozsze ale nie bylo by meczarni z wbijaniem

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ten serwer to jest jedno wielkie gówno.

Około 1h temu porobiłem abs tarcze pod pvp z zajebistymi bonami, wyszedłem z gry pograć w cs'a, pograłem 1h... wchodzę na metina patrze na 2 strone eq żeby założyć eq pod pvp, a tu bam pusto, nie wiem kur** co to ma być, ale jednym słowem porażka.

Szanowny team dodają już 2 dzień drop małży.

2/10

TrueKlimo

Opublikowano

Rozdaje eq? Może po prostu ktoś się w DT wyrobił? Podaj nick osoby, która takie eq dostała. Tego typu pomówienia są co najmniej śmieszne i świadczą o twojej głupocie.

Jesteś słabo doinformowany kolego ,a do tego wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia

jest to co najmniej żenujące .

Opublikowano

Powiem tak, serwer upada, to co się dzieje to jest żałosne, GM'i na tzw. "evencie" wywalają perły, a do NPC ich nie umieją dodac.

Eventy są praktycznie co godzine/dwie, z bossów nie ma dropu :

0605175826.jpg

Opublikowano

A więc jednak mieli rację jak mówili o tym, że to kolejna arkanta i będzie rozdawanie eq... Porażka: Po 1 po wklejeniu root widać nazwę: Arkanta, po 2 ten sam game play był na arkantrze, po 3 rozdają eq jak na arkantrze... po 4 ChU* Wam W Du*E jeżeli tak tylko potraficie grać

Opublikowano

A huj admin dał 4real'owi 1 lvl za to, że pisał na ogólnym: "kiedy będziecie znowu rozdawać perły", ahhahaha, a to wszystko prawda. W oazie perły wywalał admin... Żałosne to jest, gdyby nie to serwer mógłby byc może fajny. Właźcie na: xat.com/mexilia

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Wy tez nie mozecie wbic na serwer teraz?? Szkoda ze administracja tak niszczy serwer bo pomimo tego ze wydaje sie nie do konca dopracowany wydaje sie ciekawy.

Opublikowano

Serwer nie tyle lipny bo w sumie się świetnie gra. Niestety Team nie jest w pełni dopracowany. Radzę HA znaleźć kilku nowych, kompetentnych adminów.

@Edit.

Właśnie napisał do mnie kolega i lider gildii Gamblers. GA cofnął mu lvl i ma w tej chwili 1. HA wypowie się ?

Jego nick : 4Real.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

NIech najlepiej zrobia reset kont i wszystko od nowa bo te perly ktore spadaly w oazie .. zalosne

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...