Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MexiliaMt2 [Dedyk]

root890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na pierwsze otwarcie: tragedia. Wbiłem teraz drugi raz, bo elcardie o tydzień przesunęli (narazie jest beta na której nie chce mi się grać) i znowu się źle zaczyna: zostaniesz połączony z serwerem... Po 2 ceny trochę dziwne, nie wiem jak na wyższych lvl leci kasa, ale patrząc to zatruty 50kk a kamień duchowy 5 ? :]

Opublikowano

neidziala strona ;/

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Administracji teraz w ogóle nie można wierzyć i ufać. HA to ma nas chyba w dupie za przeproszeniem . Ostatni raz był wczoraj na starcie i nic nie robi z tym serwerem. Albo znów expienie dla wybrańców i stronkę razem z forum wyłączyli by nikt nie widział.

Opublikowano

Gra się bdb...

Do HA dodaj działający bon na metiny +95 bo przy hitach 3,5k w metka będę bił 25min ... lub zmniejsz HP

TrueKlimo

Opublikowano

jak padło logowanie to czemu coraz gorzej ze stronką ? o_O

Strona padła dużo później niż logowanie. Problem z bazą.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

To po co właśnie nie zrobił serwera hamachi lub no-hamachi. Skoro expienie i serwer "tylko" dla "wybrańców" ... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...