Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-najgorsza postac w grze (zaraz po trundle)

Wyjdz poprostu wyjdz trolu... Z jakiego powodu trundle najgorszy ? Czymbardziej twich? Widze okolo 100 meczy u cb.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz widze kolejne 10 stron z kluceniem sie ze trundle czy twich to nie najgorsza postac. mam swoje zdanie a wy swoje , wiele osob mowi ze trundle i twich sa us i ja tez do nich naleze

Opublikowano

Trundle vs GP ?

Gp lepszy . Szybciej ogarniesz i jest dość łatwy .

Trundle jest dla mnie prawie jak support . I najlepszy skill dla mnie to głaz (pro slowd) .

Opublikowano

@ShaKes15

to rzycze powodzenia w grze skoro sadzisz ze twich jest najlepszy.

nie powiedzialem ze jest najlepszy, powiedzialem ze jest jednym z lepszych, mam ponad 600 wygranych, wiec troszke znam juz sie na tej grze :)

i popracuj nad ort. ;) pisze sie życze

65994253024037513199.png
Opublikowano

@AffOmg

Jeden z lepszych AD Carry? hehahah

W sumie, gdyby nie te bezużyteczne skille, brak konkretnego cc i escape mechanizmu to by była całkiem nie głupia.

Reasumując Miss to jeden z gorszych AD Carry, żeby nie powiedzieć najgorszy.

COOOOOOOOOOO?? Miss Fortune to na prawdę dobra AD Carry. Nie rozumiem was. Epickie DMG w Last Game, wczesniej troszke mniejsze. Skille normalne..

@TOP

Akali vs Xin? Kogo?

Opublikowano

@UP

Dla mnie Akali lepsza. Mago-zabójco-podobna suk*. ; *

Plusy i Minusy Ezreala proszę, i czy warto kupić.

Ezreal to ad carry ma skillshoty . Lepiej opłaca się cait vayne albo gravesa

Opublikowano

@MrLizusek

gralem ezraelem tylko wtedy kiedy byl w pickach ale jak gram z/na ezreala to bardzo czesto koksi. tez sie zastanawiam nad jego kupnem

Opublikowano

@AfffOmg

zgadzam sie , powinni z nia cos zrobic

@Tenshi...

zdecydowanie ahri dzieki Q zabijasz caly rzad creepow 1 skillem , dzieki W wszyscy sie ciebie boja :D i E po kolei rozwalasz gosci na tfach

@ziooolo

olaf

+daleki slow

+wystarczy isc full hp bo ma skill ktory przemienia iles tam % hp (w zaleznosci od lvla skilla) na atak

-brak skilla do ucieczki

twich

+jezeli masz wiecej killi niz deadow to powinienes byc dumny

+dobry na dominion

-najgorszy carry w grze

-najgorsza postac w grze (zaraz po trundle)

Ale ty tępy jesteś... Skill Olafa do ucieczki to jego ulti.

Po drugie Trundle to nie najgorsza postać w grze. Po prostu jej nie ogarniasz.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

@up

Jeśli chcesz pomagać drużynie/tf itd. to bierz Panta, ale jeśli chcesz miec każdego na combo (ewentualnie nie tanka) to bierz Le, sam ją mam i gra mi się nią bardzo dobrze.Pant ma znerfione ulti etc. Ja bym brał Le, chociaż nie ma tego AoE skilla.

wobqx.jpg
Opublikowano

Tera ja ;p

Mam 1350 Punktów Zasług, kogo polecacie? (Lubie takie postacie typu Master Yi, Tryndymare, takie berdziej nacierające, które zawze dużo zabijają :)), aktualnie myśle nad Warwickiem (zapomnialem dodać że lubie Juglerów)

Pozsrawiam, Kitzekeldar

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Tera ja ;p

Mam 1350 Punktów Zasług, kogo polecacie? (Lubie takie postacie typu Master Yi, Tryndymare, takie berdziej nacierające, które zawze dużo zabijają :)), aktualnie myśle nad Warwickiem (zapomnialem dodać że lubie Juglerów)

Pozsrawiam, Kitzekeldar

Sion - ad jungler. Jeśli wytrzymasz co najmniej do 30 minuty i twój team za bardzo nie nafeeduje [a najlepiej, jeśli zdobędziesz kilka killi] potem sion ad staje się potworem. Jeśli nie zostanie zastunowany na śmierć to jego ulti robi pogrom.

Opublikowano

Sion - ad jungler. Jeśli wytrzymasz co najmniej do 30 minuty i twój team za bardzo nie nafeeduje [a najlepiej, jeśli zdobędziesz kilka killi] potem sion ad staje się potworem. Jeśli nie zostanie zastunowany na śmierć to jego ulti robi pogrom.

Hmm... też polecam Siona ale od kiedy się go robi pod AD? AP i kosi wszystkich

Opublikowano

Irelia vs kennen

Normal lane, tf, koszenie killi

Irelia, świetna na Solo Top, mały cd ulti. Leczy się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...