Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ymm Co kupić za 6300.

Mam już Branda,Talona,Ezreal. I nie chcę Wukonga ani Keenena :D

Jaką postać polecacie ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brand vs Nocturn

Proszę opisać zalety i wady na dominionie jaki i na klasyku :)

@up Polecam Ci Nocturna

Bardzo dobry na Dominionie widziałem jak koleś ogarniał i nie było mocnych na niego świetnie ulti bo praktycznie po całej mapie lata skill "fear" który obezwładnia wroga i można go lać ostro :P oraz skill który zwiększa jego prędkość ruchu :)

Opublikowano

Brand vs Nocturn

Proszę opisać zalety i wady na dominionie jaki i na klasyku :)

@up Polecam Ci Nocturna

Bardzo dobry na Dominionie widziałem jak koleś ogarniał i nie było mocnych na niego świetnie ulti bo praktycznie po całej mapie lata skill "fear" który obezwładnia wroga i można go lać ostro :P oraz skill który zwiększa jego prędkość ruchu :)

sam sobie na pytanie odpowiadasz xD

brand ma dobre combo stuna nieźle farmia a w team fight jego ulti wymiata nie wiem jak na dominionie nie gram

nocturn dzięki ulti nikt mu nie ucieknie a jak zrobisz go pod ad i szybkość z krytem niemal jak pod trynda to padają na 3-4 hity

NJxbd4x.png

Opublikowano

@2up

No właśnie mam dylemat obie postacie są bardzo dobre ale którego konkretnie kupić? :)

@up Hmm na twoim miejscu kupił bym kog'mawa gdyż ma skilla który spowalnia wroga ulti które ma szybki cool i takiego skilla który daje mu zwiększony zasięg. Bardzo dobry passyw można nim świetnie dobijać. Jeszcze nie dodałem że ma skilla który zmienia obrone u przeciwnika ;)

Opublikowano

Podajcie mi wady i zalety Morgany.

zalety bardzo dobry stun słabe dmg chyba że zrobisz sie pod ap

jako of tank ma dużo hp i tarczę , przydaje się w team fight

szybko się nudzi , dość monotonne granie , solo nic nie zrobi jak nie jest pod ap

jedynie z ulti może dobijać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Podajcie mi wady i zalety Morgany.

Zaletą morgany jest daleki skill zwany "klatką" również dobry skill ochraniający przed magią. Ma skill farmiący i duży dmg. Ulti może zabić pięciu przeciwników jak będą w małej grupce i się nie rodzielą.

Wadą morgany jest to że klatką bardzo trudno trafić ale jeżeli ma się dobrego skilla to podejrzewam że jest po postaci. Jak kolega wyżej opisał jest monnotona i szybko się nudzi słaby cooldown.

Myślę że to tyle z mojego punktu widzenia :)

Opublikowano

Kassadin vs Akali vs Jarvan IV

Z góry dzięki

Akali, ale z tankami z własnego doświadczenia jest ciężko. :)

chyba, że ciągniesz po 300+ z jednego skilla.

Opublikowano

Morgana vs Teemo :D

moragana jak pisałem dobry stun dużo hp i tarcza szybko się nudzi

teemo , niewidzialność przydatna do uciekania i ataku z zaskoczenia , trujące strzałki = nikt nie ucieknie z resztką hp

grzybki pod ap robią bardzo dużo dmg i spowalniają , W do uciekania , ogólnie jak ogarniasz świetna postać

i ważne nie nudzi się .

polecam TEEMO

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zaczynałem od Ashie. Teraz przesiadłem sie na wyższą półkę i gram GankPlankiem.

Pytanie od Was - którą postac wybrać jako następną ? Szukam kogoś podobnego w obsłudze do GP ale mocniejszego (droższego?).

Prawdę mówiąc czeka mnie jeszcze sporo gier do rozegrania i jeszcze więcej punktów do zagarnięcia zanim osiagnę 6 tysięcy, ale może akurat dany bohater pojawi się w darmowych rotacjach i będę miał okazję sprawdzić go w boju nieco szybciej.

Z góry dzięki za propozycje

f.png

Opublikowano

Zaczynałem od Ashie. Teraz przesiadłem sie na wyższą półkę i gram GankPlankiem.

Pytanie od Was - którą postac wybrać jako następną ? Szukam kogoś podobnego w obsłudze do GP ale mocniejszego (droższego?).

Prawdę mówiąc czeka mnie jeszcze sporo gier do rozegrania i jeszcze więcej punktów do zagarnięcia zanim osiagnę 6 tysięcy, ale może akurat dany bohater pojawi się w darmowych rotacjach i będę miał okazję sprawdzić go w boju nieco szybciej.

Z góry dzięki za propozycje

do gp pod względem wyglądu najbardziej przypadnie ci mf ( miss fortune ) a pod względem skili i dmg polecam graves , riven , talona także są postaciami ad

i mają dość spory dmg zwłaszcza talon jak się go ogarnia

NJxbd4x.png

Opublikowano

Lux vs LeBlanc vs Blitz vs Nida

Chciałbym otrzymać opinie od was ^^

Lux, od 10 z dobrym buildem wali skillami naprade duzo a ma szybka regenke skilli, kolega nia gra i polecam ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Siemka dzisiaj zastanawiam się nad kupnem kolejnej postaci

talon vs wukong ... wiem ze to 2 rozne typy postaci ale który z nich sprawdzi się lepiej

fiR919k.png

Opublikowano

Witam kogo lepiej kupić Akali czy Twitcha?

Podajcie ich + i - z góry dzięki xD

Nawet się nie namyślaj. Kupuj Akali. Nie będę pisał plusów i minusów bo nie ma po co. Akali miażdży twitcha.

Siemka dzisiaj zastanawiam się nad kupnem kolejnej postaci

talon vs wukong ... wiem ze to 2 rozne typy postaci ale który z nich sprawdzi się lepiej

Talona ciągle nerfią, lecz te dwie postacie są ciągle wg. mnie równe. Wydaję mi się, że wukong się bardziej sprawdzi w tf'ach, talon jest usseless.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Swain świetna postać w pózniejszej grze ogromne leczenie po czym jest nie do zabicia.Vayne postać ad Carry dystansowa bardzo dobra lecz papierkowa .Anivia równiez swietna postać ogromny dmg +posiada dodatkowe życie w postaci jaja .Ja polecam Swaina

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...