Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaco,Amumu,Gragas,Cho'Gath czy Karthus?

Chciałbym,aby postać była uniwersalna.

,to znaczy:

-Dobra na mida jak i na np.solo lane

-Dobra do jungli

-Z dobrą farmą

-Biła z daleka

-Pomocna dla teamu

-Z jakimś CC

Oczywiście postać nie musi spełniać tych wszystkich cech,bo chyba nie ma takiej postaci,ale ma spełniać jak najwięcej z wyżej wymienionych atrybutów.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shaco,Amumu,Gragas,Cho'Gath czy Karthus?

Chciałbym,aby postać była uniwersalna.

,to znaczy:

-Dobra na mida jak i na np.solo lane

-Dobra do jungli

-Z dobrą farmą

-Biła z daleka

-Pomocna dla teamu

-Z jakimś CC

Oczywiście postać nie musi spełniać tych wszystkich cech,bo chyba nie ma takiej postaci,ale ma spełniać jak najwięcej z wyżej wymienionych atrybutów.

Jak do Jungli to tylko Amumu i Shaco. Amumu w late lepszy, a shaco w early lepszy a late game prawie nie ma.Na mida to tylko karthus. Solo top cho gath. Gragas tylko na solo top jednak na midzie też się nada. Ale jak chcesz uniwersalną postać to tylko Cho Gath.

Opublikowano

Nikt mi jeszcze nie odpowiedział na pytanie więc ponawiam :]

Caitlyn or Vayne or Lee sin or Nocturne

Kim jest największa zabawa? To dla mnie wiele znaczy :D

xxcafs.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Dominion:

Leblanc, ewentualnie Lux

SR:

Tu pasują wszystkie postacie.

Jak dla mnie Karthus jest bardzo dobrą postacią, a i cena jest dość dobra, nie ma co się zastanawiać, kupuj! Leblanc to postać raczej dla takich, którzy nie chcą się bawić, tylko ownić i być wyzywanym od cziterów, bo leblanc rozwala średniego championa swoim combem - 0 fun'a. Lux to taki papierek, no i krzyczy: DEMACIA! 8S

Gość Menesterowy
Opublikowano

Dominion:

Riven/Talon lub ewentualnie nocturne

SR:

Najbardziej tu robi rzeźnię Nocturne i Talon

Talon jest jak dla mnie postacią dynamiczną, bardzo fajnie się nią gra i to dlatego polecam Ci kupić właśnie tą postać. Na poprzedniej stronie opisałem dokładnie owego championa ;)

Opublikowano

Lee sin vs Nocturne vs Talon vs Caitlyn z argumentami bym prosil.. Gram tylko 5v5 Będe miał full runy. Tylko nie wiem na jaka

65994253024037513199.png
Opublikowano

Lee sin:

+ Dobry jungler

+ dobre gangi

+ dobry system ucieczki

+ life steal

Nocturne:

+ Dobry ult do gangów i nie tylko

+ W dzięki któremu często można uratować sobie życie.

+ Fear

+ Q dzięki któremu można dogonić przeciwnika

Talon:

+ Spamowalny skill dzięki któremu można obijać

+ Ult do ucieczki

+ Doskok

Caitlyn:

+ Duży range

+ Duży dmg

+ Pasyw

+ Ult do dobijania

- Łatwo zasłonić ulta

+ E dobre do uciekania

+ Pułapka która unieruchamia.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie :

Gram Ashe, bardzo fajnie mi się nią gra, przyjemnia, ale mi się już trochę nudzi...

Jaka postać jest podobna do Ashe? (Mam 15 lvl, myślę że ogarnę większość postaci;)

Lub jeśli nie podobna do Ashe to którą będzie mi się równie dobrze grać.

Opublikowano

A ja mam teraz dylemat.. Lee sin vs talon ? Wiem że Talon składa wszystkich na combo i jest dobry na solotopa, bo grałem talonem u kolegi, ale myśle także nad lee sinem bo nie jest tak squishy, chodzi mi o taką postać którą na combo moge wszystkich złożyć i nie być taki squishy ;$ aaa. i kto jest fajniejszy do grania (kim naprawde gra sie nie nudzi) ;P

post103988127047034227.png

Błagam DAJ +, tobie to nic nie szkodzi a mi wiele pomoże!

TradeHack na PL'u!

Pomoz psom! Wystarczy imie i nazwisko!

Opublikowano

A ja mam teraz dylemat.. Lee sin vs talon ? Wiem że Talon składa wszystkich na combo i jest dobry na solotopa, bo grałem talonem u kolegi, ale myśle także nad lee sinem bo nie jest tak squishy, chodzi mi o taką postać którą na combo moge wszystkich złożyć i nie być taki squishy ;$ aaa. i kto jest fajniejszy do grania (kim naprawde gra sie nie nudzi) ;P

Jak chcesz składać na Combo to kup maga. Lee Sin vs Talon, według mnie Lee lepszy ponieważ może iść na:

- Solo top

- Jungle

- Ad carry + Support (lecz nie polecam)

- na midzie też jakoś ujdzie.

Fajniejszy do grania jest Lee. Potrzeba troszkę ogaru, gdyż ma skillshot oraz ulti które raz może pomóc a raz zaszkodzić dla teamu.

Na twoim miejscu kupiłbym LEE

Opublikowano

schaco to taki camper wyskoczy ci takie cos jeszcze jak jest pod ad walnie ci kryta za 1k to sie zdziwisz a jak jest pod ap zadne krzaki nie sa pewne:)

lux jak dla mnie dobra postac na mida choc( nie tak dobra jak malz czy blanc ) q stun e slow w ochronka no i potezny dmg z ulta ktore na 3 lvlu ma maly cooldown i łatwo je ominac

zalezy jaki styl preferujesz osobiscie wole postacie pod ad wiec wybral bym schaco.

Opublikowano

Q to nie stun, po prostu przeciwnik nie może się przez chwile ruszyć, ale atakować owszem może.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

3x up

Vayne

2x up

Miss Fortune

up

Jak lubisz jungle to Nocturne, jak wolisz na iść na mida i wywalać stuny co 3 spell to Kennen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...