Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istniał?

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja doświadczyłem 3 dziwnych przypadków (lub sytuacji itp. to zależy od waszego gustu :) A więc tak: najpierw zbudowałem kolej nadziemną. Oto taki na mniej więcej plan: /-------\ /początek -most \koniec po jakimś czasie wyglądało to tak ----\(jedyny przypadek w którym mam screena MIAŁEM! ZNIKNĄŁ! HELP!!!). Potem podobne z kolejką podwodną (tu screena nie mam, bo pamiętająjąc 1-szy przypadek nie wpadł mi do głowy taki pomysł). A na koniec znalazłem świnię wyglądającą bynajmniej dziwnie. Nie zdążyłem się jej przyjrzeć bo po niecałej sekundzie zniknęła. Wszystko z beta 1.4-1.5_01 Ale żeby zachować humor ON znał zasadę "do 3 razy sztuka" :D

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja doświadczyłem 3 dziwnych przypadków (lub sytuacji itp. to zależy od waszego gustu :) A więc tak: najpierw zbudowałem kolej nadziemną. Oto taki na mniej więcej plan: /-------\ /początek -most \koniec po jakimś czasie wyglądało to tak ----\(jedyny przypadek w którym mam screena MIAŁEM! ZNIKNĄŁ! HELP!!!). Potem podobne z kolejką podwodną (tu screena nie mam, bo pamiętająjąc 1-szy przypadek nie wpadł mi do głowy taki pomysł). A na koniec znalazłem świnię wyglądającą bynajmniej dziwnie. Nie zdążyłem się jej przyjrzeć bo po niecałej sekundzie zniknęła. Wszystko z beta 1.4-1.5_01 Ale żeby zachować humor ON znał zasadę "do 3 razy sztuka" :D

dobrze mowisz wygladala ta swinia wprost nie do opisania jak potwor tylko co chodzil i wygladal jak swinia jakas dziwna twarz tej swini

byla a zreszta on istnial bo kiedys mi jeszcze zaje*ał domek i napisal herobrine is real zal (nieznalem kiedys angielskiego) sie wystraszylem a tera okazalo sie to prawdą

Opublikowano

2xUP Rejestracja dla tego postu?

Ja na 50% wierze

ALe jak by był w kodzie to jak by był zaprogramowany? Wczyscy mówią że on każdego obserwuję, zmarnowana praca lekko.

............

Opublikowano

Heh, napisze wam tylko że Herobrine "Istniał" od indev do wczesnej alphy, był to bot który działał na podobnych zasadach do human mod, kopał, budował, oświetlał robił jedzenie tylko że był bardzo bugnięty, więc usneli go z gry bo było by z nim za dużo roboty, osobiście nie spotkałem się z nim ale widziałem po nim ślady na wersji Alpha.

Jestem za tym że istniał.

Opublikowano

@UP

Grałem ok. przez całą alphe i nic.. w Becie spotykałem równiutkie tunele i rożne dzikie włamy do domków, RAz miałem tak że gralem na peacefull i był mini domek odeszłem od niego gdzie indziej kopałem któregoś dnia wróciłem i qwysadzone :(

............

Opublikowano

Wieże na 100% że istniał nie widziałem go dokładnie ale wiedziałem że ktoś mnie obserwował po paczyłem się w jego kierunku i zniknął od tego czasu nie gram na singlu

Opublikowano

Hmmm Notch robi sobie jaja. Bo jak każdy mob jest dodany do folderu z texturami w minecraft.jar. Przetrzepałem cały folder z grą. Premium i pirat. Nic nie znalazłem. Więc him to FAKE. Ale i tak boje się teraz grać na singlu :P .

Opublikowano

jesli uważacie ten post na spam proszę usunąć

proszę o zamknięcie tematu ponieważ osoby tutaj nabijają posty swoimi wymyślonymi historyjkami jak już to bym uwierzył że w alpha a nie w beta.

Jeśli HB miałby być w 1.6 to noch by o tym powiadomił i nie pisał że w 1.6.6 Remove HB.

Aby ktoś mądry uwierzył to film, info,dowód, albo przeżycie + zawał :D

Opublikowano

Pełno opowieści, a tylko raz na jakiś czas trafi się przerobiony screen. Nie wiem jak Wy, ale ja gdy zobaczę cokolwiek dziwnego robię od razu screena. Może Wy wolicie gapić się, aż zniknie Wam z oczu. A teraz wykręcacie się, że to było dawno, że wszystko pousuwane, psuło się, blablabla. Ładne bajki.

Pics or it didnt happen. Możesz mi zarzucać filmiki z yt. No bo przecież każdy, kto gra, nagrywa. I akurat jak zacznę nagrywać, to trafię na herobrine. Myślcie czasem logicznie, błagam. Ktoś podłapie plotę i już przechodzi z ust do ust. Eh, że też ludzie są tak łatwowierni.

Opublikowano

Też słyszycie ded krowy, albo świni lub kaczki etc.? Takie coś mi się własnie zdarzało do 1.6.6. Zawsze gdy siedziałem w podziemiu, gdy robilem coś w piwnicy. Dzialo się to tylko w nocy, bo gdy sprawdzalem co sie dzieje to byla noc. Troche dziwne, pewnie kod herobrine zabijał te owce ;d. No to już wiem. Dobrze, ze usuneli ;d.

Racja słychać raz na jakiś czas zabijanie w nocy jakiś zwierząt.

Obejrzyjcie se to i włącznie głośność wysoką ja się wystraszyłem http://www.youtube.com/watch?v=PhvPwXx-Acw

Ale według mnie HB nie istnieje a filmiki a yt które pokazują że jednak istnieje to taka prawda że gra z kumplem który ma skina Hb który można pobrać stąd:

http://minecraft-skins.com/2010/11/classy-herobrine-skin/

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Jakby ktos byl mądry, to by zrozumiał, ze w plikach nie ma żadnego obrazka z HB. I jakim cudem "kawałek kodu" napisze Ci na tabliczce, koło twojego domu, znak i na nim tekst po angielsku? Notch tak napisał, aby odczepic sie od dzieci wierzących w HB. Fake.

mpc.png

Opublikowano

wiesz jeśli chodzi o te zwierzęta to mogą wpaść do lawy xD.Marcin wow filmik minecraft online przez przeglądarke.

yy prosze o kogoś o zamknięcie tematu bo robi się niepotrzebny spam

Opublikowano

cóż nie widziałem nigdy Herobrine. Ale też nie ma pewności czy on istnieje ;] a na dodatek na www.craftsite.pl pisał w info o tym uptade pomiędzy gwiazdlami *żart* ;p

tak więc nie ma pewności czy jest czy nie :D

PS. dzięki za minusy.......

ja wyrażam tylko swoje zdanie ;].

TheNekoSage2_zpsdae8dda9.jpg
Opublikowano

Herobrine istniał ;) lecz kto zrobił update do 1.6.6 nigdy już go nie ujrzy.

Minecraft Beta 1.6.6

Unless there are any emergency things to fix, I won’t do any more updates before 1.7. Going to E3 on Saturday.

I will be bringing my laptop to do some development, but I won’t be able to do much testing.

ONWARDS TO THE ADVENTURE UPDATE! *holds up sword, poses dramatically*

1.6.6:

+ Added a new use for bonemeal

* Changed the material of glowstone from “glass” to “stone”. This means you need a pickaxe to get resources from it

* Made glowstone drop more loot

* Made the recipe sizes for creating cloth blocks and glowstone blocks smaller (2x2 instead of 3x3)

* Re-introduced unlimited FPS, renamed the option again

* Fixed beds not working very well at all in SMP

* Fixed destroying a boat spawning the player too low, causing them to sometimes fall through the ground

* Boats float up to the surface quicker

* Boats falling down into water lose their vertical momentum very fast

* Removed Herobrine

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Postaram sie poodpowiqadać na wasze pytania ( i inne )

Tak, resztki jednak czasami to one psuły grę, bo pojawiała się postać gdzieś i gra nie wiedziało co zrobić ;/

Dokładnie, doszłem do pewnego miejsca, patrze "O jaskinia!" "jakiś zombiak!" podchodze i... "java runtiment error"

A co do generatora... Nie ma prawa wygenerować deski... i wełnę i craft boxa.

ma prawo, wystarczy wpisać odpowiedni seed ( moja przygoda z bawieniem sie seedami... )

Odrazu mówie nie chce nabijać postów!!!!!!!

Notch by raczej nie robił sobie z nas jaja a jak by robił to by się stało to co w prima arpilis (swoją dorgą mógł wtedy dać taki żart ;) )

Nie wiadomo czy istniał i czy istnieje ale jak Notch i jego grupa zrobili zombie,szkielety,postać,creepery to mogli przecież jego też zrobić no nie?

każdy tak na górze pisał że nie ma prawa istnieć ale skąd wy to wiecie?

babcia Notcha może wam to powiedziała?

Same mondrale się tak wypowiadały że go nie ma.

Ja sam nie wiem czy jest czy nie ma ale Notch mógł teraz udowodnić że coś takiego mogło być...

Być może ale ja wiem jedno

Herobrine istniał w wersji Invdef ( dobrze pisze? ) jednak w alphie usuneli go lecz zostały resztki kodu, w 1.6.6 usuneli go całkowicie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie istnial nikt go nie widzial , a na dodatek wszystko zaczelo sie od jelopa ktory podmienil tekstury drzwi na herobrine ... po prostu plakac mi sie chce od tej dyskusjii

a>
Opublikowano

Nie istnial nikt go nie widzial , a na dodatek wszystko zaczelo sie od jelopa ktory podmienil tekstury drzwi na herobrine ... po prostu plakac mi sie chce od tej dyskusjii

Drzwi umieją chodzić? :D

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Może czas zamknąć temat ? jeśli zrobicie uptade do 1.6.6 to dzieci nie będą musiały się bać kPw ?

kiedy dawno dawno temu był herobraian w alpha ale ciocia beta 1.6.6 go usuneła xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...