Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istniał?

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam do Was pytanie.

Beta 1.6.6

Mm.. Graliśmy razem z sąsiadem, u niego ... Nie wiem czy to jakiś bug czy cokolwiek.

# Słyszycie też na single chodzenie ? Po prostu stoje, a słychać jak coś chodzi.

# Zdarza Wam się spotkać w CaveSystmie kure ? Taką zwykłą co chodzi na powierzchni ?

# Co może spalić domek ? np. piorun, czy coś takiego ?

Macie też coś takiego ? Najbardziej interesują mnie te kroki i kura w środku jaskini -.-

Opublikowano

te "kroki" to chyba moze robic kura, krowa lub swinia

Piorun moze zapalic drewno (chyba)

A kury to nie spotkałem jescze w jaskini

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jezu Notch se robi jaja z Was a i tak 90% wypowiadających się to idioci

Najgorsze są osoby piszące "ha lamy, wreszcie koniec tego glupiego dupienia o herobrine, koniec z nim definitywnie" LUDZIE WYOBRAŹNI TROCHE, jesteście żałosnymi szarymi graczami Minecrafta nie czującymi W OGÓLE klimatu gry! Legendy w grach były, są i będą i to jest świetne!

Opublikowano

Herobrine nie ma, nie było i NIE BĘDZIE!!! Nie cierpię tych tematów... Zwykła plota!

Nie PLOTA tylko LEGENDA baranie i to najlepsza minecraftowa legenda.

Opublikowano

Eh przestancie się już kłucić sprubuję to trochę wyjaśnić

Niektórzy pisali że hb ie istnieje i w pewnym sęsie mają racie HB jest to bug który każdy z was mugł zobaczyć w alpha

I to nie jest legenda bo legenda to opowieść która ma w sobie ziarnko prawdy. HB istniał że tak powiem...

A dlaczego nie ma żadnych zmiankach o HB w plikach w minecraft ?

Bo on nie istnieje jest to wasze odbicie!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

był hero w inv ale już go nie ma usuneli tylko kod który pozostał pamietam nie raz na inv można było zobaczyć herobrine jak miałeś mgłe. Temat rozwiązany proszę o zamkniecię

vintage2x.jpg
Opublikowano

był hero w inv ale już go nie ma usuneli tylko kod który pozostał pamietam nie raz na inv można było zobaczyć herobrine jak miałeś mgłe. Temat rozwiązany proszę o zamkniecię

Powiedział co wiedział i o zamknięcie pape dre.

Topic jak najbardziej powinien zostać otwarty bo jest to temat rzeka.

I JEST to legenda, nie zdziwiłbym sie jakby Notch wprowadził niedługo Herobrine :)

Osoby piszące że Herobrine jest naszym odbiciem we mgle są totalnymi głupolami kompletnie bez wiedzy na temat programowania lub chociaż logicznego informatycznego myślenia.

Opublikowano

Dziwne że w minecraft są potwory a nie było by HeroBrine ? to był pewnie żart ze strony notcha że 'był' a to że niektórzy piszą "O JA GO WIDZIALEM NA WŁASNE OCZY! ! !! U KOLEGI NA SNIGLU" (bez urazy eFFecTuS) ale to pewnie był coś w stylu nieudanego experymenta :D więc istniał ale po prostu go usuneli.

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Ja nigdy nie spotkałem i nie wierzę w Herobrine, ale chodzą plotki że herobrine pokazuje się tylko we mgle i w okolicy gdzie nie ma zwierząt i jest jedna kura która biega jak oszalała, wtedy podobno obserwuje nas herobrine.

Opublikowano

Ja tam w Herobrine od pewnego czasu nie wierzę , miałem też dziwne budowle na save , ale nie o to chodzi.

Mój kolega , rzadko co wg. gra w Minecraft , i co mi mówi?!

Widział postać taką jak on , która zabiła go jednym uderzeniem.

A działo się to tak : Poszedł za domem po żelazo itp...

Zaczął kopać , rudę żelaza , z czego była tam jakaś malutka jaskinia...

Odwrócił się i...ded.

Według mnie , on może kłamać , ale on wg. nie zna historii o Herobrine ani nic.

I do tego , powiedział że muzyka mu zmieniła się na taką dziwaczną...

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Dodam jeszcze że w alphie robili pirackie clienty z "Herobrine mod" ...

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Powiedział co wiedział i o zamknięcie pape dre.

Topic jak najbardziej powinien zostać otwarty bo jest to temat rzeka.

I JEST to legenda, nie zdziwiłbym sie jakby Notch wprowadził niedługo Herobrine :)

Osoby piszące że Herobrine jest naszym odbiciem we mgle są totalnymi głupolami kompletnie bez wiedzy na temat programowania lub chociaż logicznego informatycznego myślenia.

widzałem herobrine na inv gram od tamtego czasu

vintage2x.jpg
Opublikowano

Grasz?

Może byś przesłał mi minecraft.jar tego Indev czy jakoś tak?:)

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Dobra... powiem wam jak było naprawdę. 2 osoby z forum minecrafta chcieli zrobić żarcik... Wymyślili postać z białymi oczami ale nie wiedzieli jak to ludziom pokazać tak, aby uwierzyli... Ponieważ każdy by się skapnął że np herobrine ma ręce wystawione jak zombie... Jak podmienili go za creepera to wyglądał jak by bez rąk i był bugowany. ( stał w miejscu ale zabijał na odległość.. ) no to wymyślili żeby podstawić jego teksturke za drzwi.. myślicie że czemu na wszystkich screenach widać jak herobrine wychodzi przez drzwi albo stoi nie ruchomo?

To tyle, temat do zamknięcia.. ( tematu już nie ma ponieważ administrator minecraftforum skasował go. )

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...