Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istniał?

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem to w innym temacie i napisze to jeszcze raz tu .

Istniał w wersji Alpha 1.2

Ale było dużo błędów typu że ktoś go zobaczył bez włączonej mgły i się Save psuły .

Od Wersji Beta 1.3 zostało usunięte klonowanie się naszej postaci bez odbicia oczu to była cała Herobrine

( Jak chcecie pobierzcie sobie z skądś Alpha 1.2 włączcie full mglę i chodźcie po świecie na 100 % po 30 minutach gry zobaczycie go gdzieś )

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem co o tym sądzić myślę że mógł być On w wersji 1.6.5 lub 1.6.0+ :P

Opublikowano

Ja nie wiem co o tym sądzić myślę że mógł być On w wersji 1.6.5 lub 1.6.0+ :P

To jest niemożliwe!

chyba że podmienisz skina Zombie(Szkieletów).

@topic

Sam noth napisał, że to nieprawda.

Jakiś Anglik wymyślił coś o HB i powiedział każdemu dla zwały, i tak się zaczęło.

75217085885568519449.png

Opublikowano

wiecie co po tym Remove herobraian w 1.6.6 zwariowałem chyba być może istniałem w alpha ale w becie noch chyba nie mówił że nie będzie go w 1.6.5.I wiecie co ? mam zwidy :D bo ide w jaskinie i widziałem głowe i włosy jakiegoś ludka :O a później słyszałem dźwięk rąbania drewna.Ale i tak wiem że nie istnieje mialem zwidy ^*^ ale i tak przesz to przed grą mam wciśnięty klawisz F3 :D

Opublikowano

Odrazu mówie nie chce nabijać postów!!!!!!!

Notch by raczej nie robił sobie z nas jaja a jak by robił to by się stało to co w prima arpilis (swoją dorgą mógł wtedy dać taki żart ;) )

Nie wiadomo czy istniał i czy istnieje ale jak Notch i jego grupa zrobili zombie,szkielety,postać,creepery to mogli przecież jego też zrobić no nie?

każdy tak na górze pisał że nie ma prawa istnieć ale skąd wy to wiecie?

babcia Notcha może wam to powiedziała?

Same mondrale się tak wypowiadały że go nie ma.

Ja sam nie wiem czy jest czy nie ma ale Notch mógł teraz udowodnić że coś takiego mogło być...

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Weteran
Opublikowano

Ja chcę żeby istniał. Fajnie by było się tak przestraszyć. Gra nabrała by ciekawszych barw (horroro-minecraft) :D

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Szkoda, że Notch potwierdził brak jakiegokolwiek Herobrine', a teraz na dodatek w spisie pojawiły się jeszcze dodatkowe rzeczy na ten temat. Jakoś grając z myślą, że ktoś mnie ciągle obserwuje wydawało się nie wiem... ciekawsze? Nie jestem w stanie tego opisać :P

BTW. Ogólnie mogliby go kiedyś dodać (np. w pełnej już wersji gry), tak zupełnie niespodziewanie. Już widzę minki na twarzach graczy, którzy zauważyli legendarną postać na swoim monitorze (chociaż to pewnie równałoby się z milionami videoclipów na YT w stylu - "Widziałem Herobrine'a!", "Herobrine istnieje")

Opublikowano

Na poczatku gry kiedy wegiel szukalo sie godzinami :P

zbudowalem sobie domek malutki i kopalem

siadl prad... po okolo 1h wlaczylem minecrafta i stal kolo mojego domku drugi domek bardzo podobny do mojego tylkoi mial gdzieniegdzie welne i craftbox itd ... to ze wtedy jeszcze nie wiedzialem o co chodzi bylo moja najwieksza porazka (zniszczyl;em jego domek)

kilka dni (minecraftowych) pozniej po tym jak kopalem , wyszedlem z kopalni i mojego domku niebylo tylko drzewko (sadzonka) i 2 kwiatki :(

i dopiero pozniej zauwazylem tabliczke z napisem Stop it

pomyslalem sobie ??? i zrobilem nowy save i update :P

zapomnialem dodac ze pozniej gra mi sie zbugowala

aa i jescze mialem mgle na srednia ustawiona albo na tiny

Opublikowano

Tak odbiegając nieco od Herobrine'a. Pewnie mi się coś przywidziało, jednak zdaje mi się, że w jednym z pierwszych wersji bety minecraft'a występował duszek, zjawa, albo jakieś widmo no nie wiem. Pamiętam jak przez mgłę, gdy któregoś dnia w nocy (oczywiście w grze) - zbierałem piasek na piramidkę i coś takiego mi wyskoczyło, gdy uciekałem przed pająkiem. Bodajże przez ściany też przelatywało.

Opublikowano

Tak odbiegając nieco od Herobrine'a. Pewnie mi się coś przywidziało, jednak zdaje mi się, że w jednym z pierwszych wersji bety minecraft'a występował duszek, zjawa, albo jakieś widmo no nie wiem. Pamiętam jak przez mgłę, gdy któregoś dnia w nocy (oczywiście w grze) - zbierałem piasek na piramidkę i coś takiego mi wyskoczyło, gdy uciekałem przed pająkiem. Bodajże przez ściany też przelatywało.

Tak,też to widziałam. Trochę się przestraszyłam :D więc wyszłam w minecrafta ;p

7396_24_08_10_7_08_31.png

mca.png

Opublikowano

zal mi co nie których byl kiedys herobrine na 100% bo inaczej niewymyslili by takiego skina i niezostal by po nim slad

niewiem gdzie ale jest w wersji 1.6.5 removed herobrine o to ten 1 dowód

ja widzialem sam jak kopalem i niemialem 1.6.5 tylko 1.4 i niewiedzialem ze sa mody np. toomany items szukalem diamentow a tu naggle aa kur*A za mna stala nędza i sie gapiła jak kopie jakos mnie podpalal ale wyszlem z gry potem znowu weszlem do gry (gdy sie juz uspokoilem bo nigdy wtedy niewidzialem herobrine ) nikogo niebylo cicho cicho a tu znowu za mna stala nędza i juz nigdy nieweszlem na minecraft.... chyba ze byl juz 1.6.4 xxDDD

więc jest duzo dowodow na to ze KIEDYS istnial

eh widzialem go na oczy ale niewidzialem jego domku widzialem tylko craftboxa pod ziemią(to wtedy ta nędza stala kolo mnie)

KONIEC MOJEJ HISTORI podobalo sie? daj plusa nie podobalo sie? daj plusa

TO JEST PRAWDA tez ktos tak mial? daj plusa ktos tak niemial? daj plusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...