Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info co do 1.7

Brzydal007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy poprawią wszystkie bugi to update zapowiada się fajnie. Czy ktoś wie w jakim okresie czasu wychodzą pierwsze mody w aktualizacjach? Wiem, że mody nie są od razu aktualizowane, ale pytam was kiedy mniej więcej będą.

Teraz Notch musi się wysilić nad naprawianiem bugów i dodawaniu innych rzeczy , gdyż wersja 2.0 ma już być wersją final . + MC na X360 , więc podejrzewam że nowe aktualizacje będą trochę rzadziej :)

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dacie linka do sciagniecia najnowszej wersji . ?

pozdrawiam

Nie, a co do tematu czekam na filmy z przeglądem i z zastosowaniem pistonów :rolleyes:

Opublikowano
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie da się zalogować, cos poprawiają : P

Czekamy, kurde to znaczy, że tnt można nożycami rozbrajać?

76561198014515809.png

Opublikowano

Jak by jjay powiedział "Fak ju!"

Całkowity reinstal minecrafta zrobiłem przed 1.7 ( usunąłem mc i nowy zainstalowałem ) i wszystko działało LOL

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie da się zalogować, cos poprawiają : P

Czekamy, kurde to znaczy, że tnt można nożycami rozbrajać?

Od teraz TNT odpala się tylko czerwonym kamieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...