Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info co do 1.7

Brzydal007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.7 ma być podobnież w lipcu dokładnie kiedy to nie wiem, lecz wszystko się okażę jak Notch wróci z wakacji. ;) Tak myślę fajnym dodatkiem by było gdyby dało radę robić hodowle zwierząt w sensie że zagroda, będą mogły się rozmnażać itp. Bo jak mają być bardziej trwałe i nie tak często się spawnować to by się to przydało :P

Opublikowano

Może sobie przeczytajcie łaskawie koniec:

Źródło: Pewne forum internetowe, nie mogę podać nazwy, ponieważ to by było naruszenie regulaminu.

Podanie nazwy forum jest zabronione. Naruszenie regulaminu...

A dla obu panów raporcik.

Nie ma ;(

Opublikowano

1.7 Będzie wcześniej ! Adventure Udapte przełożony na 1.8 !

Notch stworzył ankietę na temat tego czy wydać wersję Minecraft Beta 1.7 z pistonsami wcześniej, czy później, ale wraz z adventure update.

90% ankietowanych chciało by Minecraft Beta 1.7 zostało wydaniem głównie tłoków, a adventure update został przełożony na wersję 1.8. I tak też się stało, Notch obwieścił, że aktualizacja z numerkiem 1.7 wyjdzie wcześneij, ale będzie skupiać się tylko na tłokach oraz poprawkach.

Za to teraz przed oficjalną premierą Minecraft możemy się jeszcze spodziewać wersji 1.8 zawierającej adventure update. Na pewno będzie on bardziej rozbudowany !

Notch zapewnił również, że finalna wersja Minecraft będzie zawierać API modyfikacji, pełną stabilność, listę przyjaciół jak i serwerów, zintegrowany singleplayer z multiplayer oraz odświeżoną rozgrywkę.

Premiery przyszłej aktualizacji możemy spodziewać się niebawem! Może jeszcze ten tydzień :)

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

jeszcze tydzień?

Ja myślałem że już w ciągu tygodnia wyjdzie 1.7 z adventure...

To co on tak długo na tych wakacjach robi :P

Opublikowano

jeszcze tydzień?

Ja myślałem że już w ciągu tygodnia wyjdzie 1.7 z adventure...

To co on tak długo na tych wakacjach robi :P

Wypoczywa? ..

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Flsah3r nie wiem skąd ta złość do tłoków ;p Ja sam jak zobaczyłem te tłoki to pomyślałem "co to za g***o?" ale po wgraniu moda , okazały się całkiem fajne :)

@TOPIC

Wiecie że prawdopodobnie do Adventure Update ma wyjść jeszcze 1 nowy przedmiot/blok? Ma on nazwę Huge Mushroom , zajrzyjcie sobie na angielską wiki MC tam wszystko jest. A co do Experience Orb'u to jeśli do MC zostanie wprowadzony system leveli to dla mnie ta gra już nie będzie taka sama ;/

Opublikowano

Notch stworzył ankietę na temat tego czy wydać wersję Minecraft Beta 1.7 z pistonsami wcześniej, czy później, ale wraz z adventure update.

90% ankietowanych chciało by Minecraft Beta 1.7 zostało wydaniem głównie tłoków, a adventure update został przełożony na wersję 1.8. I tak też się stało, Notch obwieścił, że aktualizacja z numerkiem 1.7 wyjdzie wcześniej, ale będzie skupiać się tylko na tłokach oraz poprawkach.

Za to teraz przed oficjalną premierą Minecraft możemy się jeszcze spodziewać wersji 1.8 zawierającej adventure update. Na pewno będzie on bardziej rozbudowany i ciekawszy niż zapowiadany w poprzednim wpisie.

Notch zapewnił również, że finalna wersja Minecraft będzie zawierać API modyfikacji, pełną stabilność, listę przyjaciół jak i serwerów, zintegrowany singleplayer z multiplayer oraz odświeżoną rozgrywkę.

Premiery przyszłej aktualizacji możemy spodziewać się niebawem! Może jeszcze ten tydzień

PS: Miałem już dać edita, żeby zamknąć, bo tutaj chciałem napisać, ale nasz czujny KidMod zamknął :P

Opublikowano

Ja jak będzie system leveli w minecraft to będę grał na 1.6.6 bo jak mówił karol199718 rzeczywiście ta gra nie będzie taka sama jak przedtem <_< <_<

Minecraft to nie gra...

Minecraft to życie.

minecraft1p.png

Sygna by jugens22

Userbar_craftsitepl.jpg

Userbar_MinecraftFan.jpg

Pomogłem?

Daj +ika

Opublikowano

90% ankietowanych chciało by Minecraft Beta 1.7 zostało wydaniem głównie tłoków, a adventure update został przełożony na wersję 1.8. I tak też się stało, Notch obwieścił, że aktualizacja z numerkiem 1.7 wyjdzie wcześniej, ale będzie skupiać się tylko na tłokach oraz poprawkach.

Za to teraz przed oficjalną premierą Minecraft możemy się jeszcze spodziewać wersji 1.8 zawierającej adventure update. Na pewno będzie on bardziej rozbudowany i ciekawszy niż zapowiadany w poprzednim wpisie.

Premiery przyszłej aktualizacji możemy spodziewać się niebawem! Może jeszcze ten tydzień

PS: Miałem już dać edita, żeby zamknąć, bo tutaj chciałem napisać, ale nasz czujny KidMod zamknął :P

Napisz że tekst nie twój, a co do "Może jeszcze ten tydzień", na 100% ten tydzień :)

napiskx.png
Opublikowano

ja nie mogęsię doczekać'

adventure update...

Będą lvl, pewnie za questy, np. zabij 10 ogórków, lub zabij 10 slimów, mi się to podoba...

Może na wyższych lvl, będzie lepsze eq...

Opublikowano

1.7 w ten czwartek!

ScreenShot097-512x76.jpg

-Notch: „1.7 jest planowane na czwartek”-

ScreenShot098-e1309188661365-512x74.jpg

-Notch: „Tak, tylko tłoki (ang. – pistons)”-

Nie ma ;(

Opublikowano

1.7 w ten czwartek!

ScreenShot097-512x76.jpg

-Notch: „1.7 jest planowane na czwartek”-

ScreenShot098-e1309188661365-512x74.jpg

-Notch: „Tak, tylko tłoki (ang. – pistons)”-

Ehh szkoda, że przełożono większość rzeczy na 1.8, ale przynajmniej będziemy mogli się nacieszyć pistionami...

Opublikowano

Jaki zal glupie tloki. JA CHCE ADVENTURE UPDATE ;(

Ta ale kurwa jak nadchodziło 1.6/1.5 to chcieliście te tłoki ...

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Notch napisał, że tylko tłoki, to tylko tłoki. Poza tłokami będą tylko jakieś poprawki itp. Ciekawe czy będzie 1.7.7 :D

reflinki

Opublikowano

Jak już wiadomo, przełożono wiele rzeczy z aktualizacji Minecraft Beta 1.7 na przyszłą wersję. Ale prócz tłoków dostaniemy kilka innych rzeczy. Dodatkowo Notch napisał kilka informacji na temat wersji 1.8.

Dostaliśmy informacje na temat tego co można będzie jeszcze zobaczyć w Minecraft Beta 1.7. Jeb_ poinformował nas, że wraz z tłokami dojdą zapowiadane nożyce. Naprawione zostanie działanie diody(Redstone Repeater) oraz dostaniemy możliwość stawiania pochodni oraz innych płotków na płotku. Dodatkowo ze strony wizualnej zobaczymy nowy wygląd cobblestone oraz cegieł. Możliwe, że zostanie dodane coś jeszcze, ale żadne źródła tego nie potwierdzają. Aktualizację Minecraft Beta 1.7 ujrzymy jak już zapowiadałem w przyszły czwartek(30.06).

Notch na swoim blogu napisał, że informacje na temat wersji 1.8 będziemy otrzymywać częściej, ale nie będą one zwierać szczegółowych danych. Aktualizacja 1.8 która teraz jest zwana Adventure Update jest dość spora. Zmiany jakie wniesie w rozgrywce będą przynosić więcej satysfakcji z eksplorowania świata oraz walki z mobami. Wraz z tym wpisem dostaliśmy informacje na temat wprowadzenia nowych zmian w świecie gry, dodaniu nowego moba, nowych mechanizmów walki, nowego silnika oświetlenia oraz kilku eksperymentalnych nowości w rozgrywce. Bardziej interesującymi nowościami ma być ciekawsze tworzenie upraw roli, więcej powodów do eksploracji świata oraz wioski z NPC.

Nadchodzący Minecraft Beta 1.8 zapowiada się teraz na najbardziej rozwinięty i ciekawy update jakiego możemy oczekiwać.

Nie ma ;(

Opublikowano

Jak już wiadomo, przełożono wiele rzeczy z aktualizacji Minecraft Beta 1.7 na przyszłą wersję. Ale prócz tłoków dostaniemy kilka innych rzeczy. Dodatkowo Notch napisał kilka informacji na temat wersji 1.8.

Dostaliśmy informacje na temat tego co można będzie jeszcze zobaczyć w Minecraft Beta 1.7. Jeb_ poinformował nas, że wraz z tłokami dojdą zapowiadane nożyce. Naprawione zostanie działanie diody(Redstone Repeater) oraz dostaniemy możliwość stawiania pochodni oraz innych płotków na płotku. Dodatkowo ze strony wizualnej zobaczymy nowy wygląd cobblestone oraz cegieł. Możliwe, że zostanie dodane coś jeszcze, ale żadne źródła tego nie potwierdzają. Aktualizację Minecraft Beta 1.7 ujrzymy jak już zapowiadałem w przyszły czwartek(30.06).

Notch na swoim blogu napisał, że informacje na temat wersji 1.8 będziemy otrzymywać częściej, ale nie będą one zwierać szczegółowych danych. Aktualizacja 1.8 która teraz jest zwana Adventure Update jest dość spora. Zmiany jakie wniesie w rozgrywce będą przynosić więcej satysfakcji z eksplorowania świata oraz walki z mobami. Wraz z tym wpisem dostaliśmy informacje na temat wprowadzenia nowych zmian w świecie gry, dodaniu nowego moba, nowych mechanizmów walki, nowego silnika oświetlenia oraz kilku eksperymentalnych nowości w rozgrywce. Bardziej interesującymi nowościami ma być ciekawsze tworzenie upraw roli, więcej powodów do eksploracji świata oraz wioski z NPC.

Nadchodzący Minecraft Beta 1.8 zapowiada się teraz na najbardziej rozwinięty i ciekawy update jakiego możemy oczekiwać.

Haha mówiłem że nożyce będą B)

Opublikowano

Myśle że notch coś kryje i w tym update czymś nas zaskoczy jeszcze ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jeb ujawnia kolejne informacje dotyczące nadchodzącej aktualizacji. Wiemy już, że Adventure Update został przeniesiony na 1.8, a czwartkowy update będzie zawierać…

Główną sensacją będą tłoki, na które czekamy od dłuższego czasu. Dodane zostaną także nożyce, za pomocą których będzie można „golić” owce, oraz ścinać liście z drzew. Uderzanie ich[owiec] ręką da nam tylko jeden klocek wełny, przy czym korzystając z w/w nożyc dostaniemy ich nawet 3 razy więcej. Żywopłoty staną się realną sprawą. Możliwe będzie również tworzenie „posągów” z liści. Niestety nie będzie ona[aktualizacja] zawierać nowego systemu oświetlenia, na który większość czeka z niecierpliwością. Poza tym, nowe teksturki dla cobblestone oraz cegieł. Możemy je zobaczyć tutaj. Na filmiku widzimy również pochodnie umieszczone na płotku. Ta możliwość również zostanie dodana do 1.7. Jeżeli już jesteśmy przy płotkach, możliwe będzie stawianie ich jednen na drugiem. Nie będzie już potrzebny zabieg stawiania pod. Potwierdzone została informacja o naprawie bugu z gliną, redstone, oraz redstone repeater. Nie wiemy o jakie bugi może chodzić.

jeb.png

Premiera 1.7 w ten czwartek(30.06).

Przejdźmy teraz do informacji o 1.8, które otrzymaliśmy od notcha, na jego blogu.

Do 1.8 pozostało jeszcze dużo czasu. Będziemy udostępniać wam więcej informacji o jego zawartości, lecz wciąż musimy utrzymać detale w tajemnicy. Więc na przykład, napiszemy „dodano dwa nowe kolory”, ale nie powiemy jakie lub „testujemy nowy system doświadczenia, oraz levelowania, żeby zobaczyć czy ma to sens”, bez udostępniania informacji jak to dokładnie działa.

Update będzie dość duży. Zmieni on sporo w rozgrywce, skupiając się na tym żeby eksplorację, oraz walkę zrobić bardziej opłacalne i wnosiły więcej „przygody” do gry.

Już teraz zmodyfikowano silnik generatora map, dodano przynajmniej jednego, nowego moba, nowe możliwości walki, nowy system oświetlenia i parę dodatkowych, eksperymentalnych dodatków do gry. Sprawimy, że rolnictwo stanie się bardziej interesujące, zwiększymy chęć do odkrywania i utworzymy miasta z npc.

Data wydania jest na razie nie znana. Jak widać, jest na co czekać.Dzięki niej Minecraft stanie się bardziej „przygodowy”.

źródło: mycraft

1339163822-U301909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...