Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info co do 1.7

Brzydal007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej są nowe achievements w Minecraftcie 1.7 bo u mnie są stare. Czy nowe się odblokują jak będę miał wszystkie stare zrobione ???

I o co chodzi z tym adventure mode ( Przygodowym modem ) ???

Opublikowano

Co zauważyłem że dodali

Tnt szybciej wybucha. Można go odpalać tylko a pomocą RedStone, inczej gdy uderzymy, TNT rozwali się. Piasek o wiele szybciej spada (łatwiejsze kopanie) oraz chyba jesteśmy wolniejsi w wodzie

Wygląd Cobblestone oraz cegły jest teraz bardziej szarawy i o wiele lepiej wygląda. Na razie kombinuję z bratem co można robić z pistona ;p

Edit

Nożycami się zbiera szybciej wełnę, gdy uderzymy owcę ręką nic z niej nie wypadnie

Można nożycami zbierać liście, więc można łatwo zrobić żywopłoty. Od teraz posągi z wełny są beznadziejne! Teraz na topie będą posągi z liści i domki na drzewie!

Opublikowano

Jak się ścina liście nożycami to wypadają bloczki ale do czego one są? I czy jest jeszcze jakieś zastosowanie nożyczek?

@Edit. Super położyłem 2 dirty przed pistonem włączyłem i mam po save'ie, na którym gram ok. 3 miechy -.- (Już naprawiłem MCeditem ale uważajcie).

@Down Dzięki nie wiedziałem o tych owcach ;]

Opublikowano

Jest jeszcze jeden bug ;(

Mianowicie jak dotkniecie pustą ręką owce MC się crashuje!!!!

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Minecraft Beta 1.7

1.7: + Dodano Pistony + Tnt odpala się tylko Red Stone + Ogrodzenia mogą być układane + Dodano nożyce + Nożyce można odebrać bloków liścis + Nożyce mogą być używane do ścinania owce bez ranienia ich * Owce już spadek wełny z otworami są - Usunięto herobrine

Dla nieuków angielskiego ;D

Opublikowano

Oby nie...

Nożyce fajne są :D

mój kolega zauważył że jak LPM otwierasz/zamykasz drzwi to fioletowe cząsteczki lecą :D

............

Opublikowano

Też to zauważyłem ;/ u mnie to samo z liśćmi też (lolz) Notch będzie musiał wydać 1.7.1 chyba (żeby to naprawić)

Ichigo^^ translator rlz nie? Co jak co ale sam se wole wytłumaczyć niż robić to przez translate google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...