Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzycie w Boga !?

femex

Czy wierze w Boga   

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierze w Boga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem praktykującym katolikiem [btw. nie ma"wierzący nie praktykujący]. Wierzę w Boga, nikt mi nie zabroni. Nie zabraniam nikomu wierzyc w co tylko che [potwór spaghetti, spłuczka do kibla etc.]. Tylko prosze o jedno zeby ten temat został zamknięty, bo wypowiada się tu wielu niedojrzałych ludzi, tylko po to by kogoś wyzwać, najczęściej obrażany jest Katolicyzm.

Dziekuje, możecie mnie hejtowac!!

Kogo obchodzi katolicyzm? To tak jak bym napisal ze masz distac bana bo obraziles mojego boga piszac posta w tym temacie. nikt nie bedzie zamykal tematu vo jakis katoliczek sobie tak zqpragnal. i katolicyzmu nie da sie obrazic. to tak jak bys mowil ze obraziles wiatr albo tornado...

Napisane z telefonu.

RAsfepN.png
  • Odpowiedzi 569
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osama pokaż mi dowód na to że świat nie został stworzony przez boga w 6 dni, za dowód mogę uznać tylko to co pojmie mój mózg czyli ewentualnei koncepcje tego jak powstawał świat opisaną szczegółowo krok po kroku i co się wzięło z czego.

Opublikowano

Bóg i jego gromada pederastów w tym jego synek i jego 12 apostołów też jakieś ku*rwy nie istnieje !!! Jeśli ten śmieć istnieje to niech usunie mój post .

Natomiast jeżeli Lucek - Szatan - Pan wasz . Istnieje to niech zarzuci mi plusem .

Pozdrawiam <3

Nie chciałem urazić katolików ale bądź co bądź wasza wiara według mnie ssie . B)

PONIŻSZY FILM ZAWIERA WULGARYZMY I WYZWISKA MOGĄCE URAZIĆ CZYJĄŚ WIARĘ !

TESTO RZĄDZI ! SZCZERY DO BÓLU !

Pozdrawiam . Nie chciałem nikogo urazić .

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Osama pokaż mi dowód na to że świat nie został stworzony przez boga w 6 dni, za dowód mogę uznać tylko to co pojmie mój mózg czyli ewentualnei koncepcje tego jak powstawał świat opisaną szczegółowo krok po kroku i co się wzięło z czego.

To, że kurwa istniejesz jest dowodem, że świat nie powstał w 6 dni.

Teraz ty pokaż dowód, na to, że świat powstał w 6 dni, że kobieta została stworzona z żebra mężczyzny, że świat był zatopiony wielką powodzią, że istniał Jezus. (Oprócz biblii bo to kłamstwo i każdy się z tym zgadza)

RAsfepN.png
Opublikowano

Boga kurwa nie ma . Gdyby był to miał jakieś 14-15 minut żeby usunąć mojego posta xD xD xD

A tak serio to ten wasz Bug to jeden wielki FAKE .

Pozdrawiam katolików środkowym palcem a Ciebie Osama Plusem albowiem prawdę mówisz .

Katole proszę się nie bulwersować temat w końcu do wyrażania swoich poglądów czy one się komuś podobają czy nie . :)

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Boga kurwa nie ma . Gdyby był to miał jakieś 14-15 minut żeby usunąć mojego posta xD xD xD

A tak serio to ten wasz Bug to jeden wielki FAKE .

Pozdrawiam katolików środkowym palcem a Ciebie Osama Plusem albowiem prawdę mówisz .

Katole proszę się nie bulwersować temat w końcu do wyrażania swoich poglądów czy one się komuś podobają czy nie . :)

Bóg to nie global moderator zeby usuwać posty.

Przestań. To ze nie usunął twojego posta wcale nie oznacza ze on nie istnieje, zeby nie było ze wyszedłem na hipokryte dalej w niego nie wierze no ale ludzie...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Boga nie ma a tak chciałem chociaż zobrazować katolikom , że jest śmieciem i nie istnieje i nigdy nie pomaga .

Nie jest Glob'em ale jest przecież kimś więcej jest Wszechmogącym knurem xD xD xD xD xD

Zesikam się ze śmiechu zaraz.

Podrawiam .

MacieQ + !

Pozdro :)

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Ja powiem dokładnie to co UP i to się nie zmieni Bóg dużo mi pomógł a te wasze poglądy 16 - latków którzy mają w głowie poprzewracane jak to się dzieje w tym wieku możecie tak uważać ... Mówcie co chcecie ...

A z tym że ci dobrzy ludzie żyją krótko a ci zli długo to ja uważam że Ci źli dostają więcej czasu na poprawę .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ja powiem dokładnie to co UP i to się nie zmieni Bóg dużo mi pomógł a te wasze poglądy 16 - latków którzy mają w głowie poprzewracane jak to się dzieje w tym wieku możecie tak uważać ... Mówcie co chcecie ...

A z tym że ci dobrzy ludzie żyją krótko a ci zli długo to ja uważam że Ci źli dostają więcej czasu na poprawę .

Idąc twoim tokiem myślenia, będe zabijał , mordował , gwałcił i kradł , a potem będe żyć długo i szczęśliwie bo przeciez Bóg mi da więcej czasu na poprawę, nie to co dobrym ludziom.

63989389769756300986.png

Opublikowano

ooo kurwa. Szataaanie. Dzieki za to ze pomagasz mi w zyciu codziennym. Dzieki ci za to ze mam duzo kasy nie musze glodowac i jestem zdrowy. Szatan nie jest taką kurwą jak Bog ktory chce by ludzie cierpieli, byli chorzy i miliony dzieci codziennie umieralo z glodu w afryce. Widzicie kurwa jaki szatan jest dobry?

RAsfepN.png
Opublikowano

Lucek dzięki Ci , że nie jesteś taką kurwą jak Bóg i pozwalasz nam żyć bez tych wszystkich niedogodności jakie Bóg funduje swoim fanom .

Wierzcie sobie w tego waszego Boga który i tak chuja dla was zrobił i nigdy wam w niczym nie pomógł i nie pomoże bo jest po prostu nikim.

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Opublikowano

Osama naucz się czytać ze zrozumieniem....

NIe chodzi o obrażanie katolicyzmu a Katolików

Sami pseudo-ateiści (przecież taka moda, trzeba się podporządkować) wyzywają katolików od najgorszych, bo wierzą w jakieś bzdety.

Nie zauważyłem żeby jakiś katolik obrażał osób innej wiary[lub braku wiary]. Tak jak już pisałem tylko katolicy dostają bicze słowne za wiarę.

Więc jeszcze raz proszę o zamknięcie bo ten temat to jedne wielkie oszczerstwa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co powiesz na opinie 19 latka ktory mowi ze bog jest jebana kurwa ? I nie mow mi ze obrazam boga bo jezeli kogos nie ma to nie moge go obrazic czyli rzucilem slowa na wiatr. Dlaczego wierzysz w boga i jestes katolikiem ? Bo twoja mamusia zaniosla cie w kocyku do kretyna ( ksiedza ) ktory wylal na ciebie jakas pojebana słoną wode i powiedzial '' od teraz jestes zajebisty wierzysz w boga i pamietaj aby rzucac ksiedzu zawsze cos na tace ''. Jezeli chcesz sie klocic o to czy bog istnieje czy nie bez zadnych dowodow to najlepiej wyjdz z tego tematu. Jezeli zobacze to uwierze czyli nie uwierze nigdy bo nie pokazal sie przez miliardy lat to nie pokaze sie teraz. Nie ma boga : ) Tzn. jest w wyobrazni ludzi ktorzy mysla ze jak beda wierzyc to beda mieli lepsze zycie a boja sie przestac wierzyc bo mysla ze zostana ukarani. Mowisz ze zli ludzie zyja dluzej bo maja czas na poprawe ? Tym postem pokazujesz ze lepiej byc zlym bo zyje sie dluzej. Wiec aby zyc dluzej trzeba mordowac/krasc i chuj we co jeszcze. Nastepny twoj post chce zobaczyc ze zdjeciem boga ktory pokazuje faketa i mowi '' elo ziomek '' . Jezeli nie pokazesz mi zdjecia boga i jezeli ten baran nie przyjdzie do mnie na piwo to znaczy ze nie istnieje i niech spierdala.

Opublikowano

Bez wiary kim byś był ? Trzeba w coś wierzyć bo in inaczej można się zatracić...

A co wiara w boga ma do tego kim bede w przyszlosci ? Bog za mnie zakurwiac bedzie do roboty albo do szkoly ? Zatracic sie mozna ? A to jak nie wierze w boga to nic nie potrafie ? Zatracilem sie i nie umiem poslodzic herbaty =/ Polecam sie czasem zastanowic nad waszymi argumentami dlaczego warto wierzyc w boga bo temat ma 27 stron a jeszcze nikt mnie nie przekonal : D Jedynie co widze to grozby ktory kaza mi w niego wierzyc a zachety zadnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...