Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki ale w dupsko ruchaja na bocie to na miesiac grania! Pizdy

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Nowicjusz
Opublikowano

Ludzie dajcie sobie spokój albo nie zapisujcie hasła i loginu w tym AutoLoginie od kamera, codziennie z dwóch kont w których zapisałem owy login i pass giną mi najcenniejsze rzeczy, wczoraj z Woja 36 lvl zgineło mi 25 kk kozacki Rib z bonami a z drugiego zajebisty FMS i typ o nicku "Sklepiczek" napisał "Dzięki za eq ściągaj dalej hacki" jak kurwe dorwe to wsadze mu glowe spowrotem w pizde jego matki, nie dajcie się wkręcić że wszyscy są tacy uczciwi !!

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

Napisze tutaj, bo tamten post na poprzedniej stronie, wiec nikt nie zobaczy. Robię tak jak na filmiku (sciaglem ten sam injector) a gdy wlaczam metka to dalej mam injector wlaczony ...

Przez co sie to wlacza ? Bo włączam przez coś innego to mam błąd: Unable to find a version of the runtime to run this application. Net Framework Initialization Error.

Opublikowano

Działa na privach?

Witaj jestem fanem metina lubie serwery bez hwang Jeśli zna ktos serwer do metina bez hwang to prosze niech mi poda do niego jakies linki z góry dziekuje

Opublikowano

Pomoże mi ktoś z tym?

CIĄGLE WYSKAKUJE ANTY VIRUS ;/

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

rozkminilem co zrobic zeby sie nie zbugowaly w eq musisz miec 18% szybkosci zaklecia nie mniej nie wiecej i ustawiesz tyle ile pisze czas trwania wtedy sie nie zbuguje

Opublikowano

Ok... Sprawa u mnie wyglada następująco. Udało mi się w końcu dojść do ładu z tym injector perx czy jakoś tak, ale niestety podczas logowania się na konto wyłącza mi się Metek. Wie może ktoś czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

A wiec... Troche nieczytelne to 1 raz tu wszedlem i tak.

Pobralem to co tam jest do pobrania i sa dwa pliki .dll

Chce injector i nigdzie do tego linka tu nie widze...

Prosze o link do tego 'injectora'..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...