Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVE !

Jak mnie dednie to bocik sam wstaje ale odrazu uderza w mobki i nie ma czasu zregenerowac sie PZ i jak uderzy to odrazu deda ;/

Jest na to jakis sposob ?

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jak masz tego nowego hs'a to bedze wykrywac bo byla aktualizacja

Popielnik a jest jakiś sposób żeby to działał, czy trzeba jeszcze trochę poczekac ?

Opublikowano

jak masz tego nowego hs'a to bedze wykrywac bo byla aktualizacja

Co ty koles gadasz, aktualizujesz, wgrywasz Metin2mod i grasz normalnie na ExpIsEasy + autologin.

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

a na pl dalej dziala ? bo mi pisze po angielsku ze wykrywa tego czita (niewiem czy cos zrobilem zle )

sry juz wiem ze po aktualizacji niedziala

Opublikowano

Działa na plu ;] bot wstaje bo dedzie ,potuje i gitara dzięki + leci

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

a u mnie bot po 15 minutach przestaje expić ;/

jak to naprawić?

Mój system to Windows 7 Home Premium X64

737307192.png
Opublikowano

Do tego trzeba injector ja go nieam kurde ma ktos moze link bo duzo wersji pobieralem i zadna mi nie dziala tak jak nalezy dlatego prosze o podanie linku czy cos

znaczy bo ten link zamieszczony nie dziala do niego

Nowicjusz
Opublikowano

Musie wgrać obejście hackShielda - ByPass 1.2 od miska , najnowszego kamermoda, zrobić pliki indexu na niewykrywalne i dopiero bocik działa ja bym prosił tylko o jakiś auto login który sam loguje mnie po kicku do gry spowrotem bo mam auto login od kamera który ma tą funkcje ale jest cwany chwyt zrobiony żeby nie można było zostawić bota np. na noc minie 20-30 minut mój bot dostaje kicka auto login jest ustawiony zeby logopwac się samemu znów do gry lecz za 1 razem wyskakuje błąd "Nie prawidłowa nazwa użytkownika bądź hasło" a jak klikne drugi raz to już nie czyli komputer sam się nie radzi musi być obecność człowieka ma ktoś obejście tego problemu? Lub dobry AutoLogin ?

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

Musie wgrać obejście hackShielda - ByPass 1.2 od miska , najnowszego kamermoda, zrobić pliki indexu na niewykrywalne i dopiero bocik działa ja bym prosił tylko o jakiś auto login który sam loguje mnie po kicku do gry spowrotem bo mam auto login od kamera który ma tą funkcje ale jest cwany chwyt zrobiony żeby nie można było zostawić bota np. na noc minie 20-30 minut mój bot dostaje kicka auto login jest ustawiony zeby logopwac się samemu znów do gry lecz za 1 razem wyskakuje błąd "Nie prawidłowa nazwa użytkownika bądź hasło" a jak klikne drugi raz to już nie czyli komputer sam się nie radzi musi być obecność człowieka ma ktoś obejście tego problemu? Lub dobry AutoLogin ?

ale autologin od kamera działa znakomicie! Musisz coś źle wpisywać - najlepiej po zrobieniu pliku przez program [powstaje plik login.py czy jakoś tak] to otwórz go notatnikiem i sprawdź czy wszystko się zgadza

1284282093-U138092.png

Yo !

Nowicjusz
Opublikowano

Chodzi o plik logininfo - Tak tam jest wszystko dobrze ale ty mnie kompletnie nie rozumiesz ....

Chodzi o błąd gdy bota rozłączy - Dostajesz kicka i cofa cię do okna logowania, mimo że autologin ma opcje Auto Wyboru postaci i Auto Logowania to wyskakuje błąd za 1 razem "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub błędne hasło " a ten autologin niestety nie ma funkcji żeby spróbować ponownie w tym tkwi problem że bot sobie długo nie po expi podczas mojej nieobecności .

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

Fajay exp bot jak na darmówke ale se dzis kupilem easy metina na miesiac tylko to jest na miesiec grania czy na miesiac bierzacy?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

ale właśnie otb że NIE MA MOŻLIWOŚCI że autologin źle coś wpisuje - wpisuje dokładnie to samo co wpisujesz TY - z polskimi znakami, duże, małe litery.

Więc problem tkwi w Twoim błędnym wpisywaniu loginu/hasła

a może źle serwer wybrałeś ?

a spróbuj użyć autologinu na innym koncie - wygeneruj nowy plik z innymi danymi - i wtedy sprawdź

a tak najlepiej to postaw jeszcze raz metka, wgraj bypasa od Miśka, [opcjonalnie] wgraj sobie kmrmoda i włala ;d

musi Ci działać.

1284282093-U138092.png

Yo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...