Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1 plik dll wystarcz pobrac 1 to sa w up'y a nie 2 rozne pliki jest wszystko czytelnie jak chcesz injector to sobie 1 post przeczytaj a nie pobieraj bez sesu kilka razy dll'ki a pozatym jakbys umial czytac to masz wielki spis injectorow i w dodatku podpiety

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popielnik poproszę o linki mam już ten bypass i tam klima zablokuj logi sterownik i jeszcze jedno cos pod H .

Poproszę o ten drugi plik bo nie mogę nigdzie znalezc i instrukcje co jak pierwsze co drugie co trzecie itd

Opublikowano

http://www.filesonic.pl/file/810276094/Metin2mod_pl_21042011_3.exe

wklej ten flder zamiast folderu hs normalnego i zablokuj by passem od miska

Opublikowano

a w jaki sposob bo sie go przez injectora odpala, prosze o pomoc, jakies wytlumaczenie z kamer modem moze byc?? bo wywalaja znaki ????????????????????? albo jakis dziwny error ale ogolnie dziala prosze o pomoc

zbyt duża sygna

Opublikowano

tak

mógłbyś to rozwinąć? używasz jednego injectora? czy dwóch różnych?

Opublikowano

2 tych samych odpalasz tak ja fb od eripela na kilka kont

no mi niestety nie działa 'mutli botting', injector znajduje tylko jeden client :/ - a jak wygląda sprawa z autologowaniem na mutli? Masz 2 instalki metinów?

Opublikowano

wystarczy zmienic nazwe procesu metka i masz tak jakby 2 metki do auto loga czeba miec 2 foldery z metkiem

Opublikowano

też was kickuje co paręnaście sekund? Zna ktoś może jakieś dobre ustawienia opcji, aby zminimalizować te kicki? btw. Wyskakuje wam czasami błąd przy autologinie?

Pomocnik
Opublikowano

Jest może jakiś AUTOLOGIN na PL'a ?

Dam plusa i 5 za podpowiedź.

____

Dobra już nie trzeba, znalazłem na stronie kamera

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

mi wyskakuje detected game hack i ten dll

pomozcie bd +

jeszcze jak wlaczam przez autologin i wpisuje metin2client.bin zamiast metin2mod.bin

to mi LOG wyskakuje

pomocy!

Mój odnośnik

Daj +

Nie bądz ciota :D

Opublikowano

mi wyskakuje detected game hack i ten dll

pomozcie bd +

jeszcze jak wlaczam przez autologin i wpisuje metin2client.bin zamiast metin2mod.bin

to mi LOG wyskakuje

pomocy!

Zrób tak:

Ściągnij najnowszego metina -> zainstaluj -> ztorrentuj -> zpatchuj

Ściągnij najnowszego kamermoda -> zainstaluj w folderze z metinem -> odpal przez Metin2_Start.bat (z najnowszego kamermoda) by sprawdzić czy działa

Ściągnij HackShield Bypass v1.4 -> wklej do folderu z metin2 -> odpal -> dajesz kolejno L, H, A (czekając aż zablokuje i ściągnie) -> X zamykasz

Ściągnij [uG] Injector - PerX oraz ExpIsEasy[V3.0] -> odpal injectora -> wpisz w nazwę Metin2client.bin (zaznacz automatic i quit after injection) -> znajdź ExpIsEasyV3.0.dll -> przesuń na bok

Odpal kamermoda poprzez Metin2_Start.bat (w folderze Metin2) -> Iniekcja powinna nastąpić automatycznie -> logujesz się na konto, wybierasz postać -> ustawiasz bota i expisz

Mam nadzieję, że wszystko jasne.

Opublikowano

spróbuje wszystko odnowa , dam edita czy dziala , narazie leci +

z tym bypassem to jak wpisuje L, H, A to daje enter i on sie wylacza to dobrze? bo ty piszesz zeby potem wpisac X to mam wlaczyc go znowu ?

Nadal to samo zrobilem co mowiles i wlaczam przez kamer moda , pojawia sie bot i automatycznie mnie loguj i jak jest wybor postaci to wyskakuje detected game hack.

Mój odnośnik

Daj +

Nie bądz ciota :D

Pomocnik
Opublikowano

To normalne, przy expieniu boty mają czasem zawiechy na kilkanaście sekund?

Poza tym wszystko git, ale bawiłem się z tym wszystkim trochę czasu.

Pomocnik
Opublikowano

Przy odpalonym 1 koncie wszystko jest OK, dopiero przy 2-3 coś bardzo się zwiesza. Dziwne bo mam 3 osobne foldery itd. z metinem, a PC to i na 6 kontach kiedyś EM2 ciągnął.

Opublikowano

u cb na filmiku sa pliki pobierz itp u mnie tylko galeria grafiki czy cus zalezy mi na tym aby to pobrac a niewiem jak a z filmiki zabardzo nie kminie pomoze ktos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...