Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeszcze pytanko jast jakiś lepszy exbot ponieważ co 15 min mnie wywala i nie chce mi się tego pilnować może istnieje jakiś exbot który po wylogowaniu sam sie loguje ???

Opublikowano

Oczykury

Ale co Cie wywala?

Błąd,lecz jaki?

Popielnik i reszta-

Kiedy dzieje się błąd związany ze Skillami?

Coś zadziałamy.

Opublikowano

jak wlaczysz skill bota np silne ma na f1 i ma wlaczac co 110 sek to po okolo 10 wlaczeniach wywalal blad c++ lub gdy cos zablokuje wlaczenie skila np ded lub lognie wtedy wywali blad run time c++

Opublikowano

Oszykury,

Użyj autologinu od kamera,lub:

Jeśli Ci zależy,napiszę prosty autologin.

Popielnik,

A Faktycznie Silne Ciało Odnawia się po 110 sek?

Jeśli po 111 sek,to na pewno wywali błąd.

Opublikowano

chyba .bin dla ciebie zrobilem tut jak zrobic auto login

http://www.mpcforum.pl/topic/372440-tutjak-zrobic-auto-login

Opublikowano

Dalej to samo Ne można odnaleźć metin2mod.bin

Ważna jest nazwa notatnika ? I trzeba to wkleić do metka jeśli tak to tak zrobiłem . Chyba że trzeba to wkleić do pack

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanko przed numerem serwera ma być spacja ?

Jak mam okienko start game no nie to tam pisze metin2cilent.bin tam coś trzeba zrobić nazw zmienić ? logininfo.py na taką ?

Opublikowano

nie ma byc spacji nazwa pliku mojego ma byc logininfo.py ten metin2client.bin nie ruszaj i nie odpalasz przez moj plik tylko normalnie lub obejsciem albo kamer modem moze byc

Opublikowano

jak ustawic te skille automatyczne na metin2mod ? bo ja wpisuje /buff i tam sa jakies numerki i jak zaznacze to taki zielony ptaszek ;p jak mam aure na F4 to jak zrobic zeby mi uzywal? i tam jest jeszcz "Target" i Auto wstawanie... jak to ustawic?

Opublikowano

pisze z pamięci, ale chyba tak to szło

to zmień aure na taki klawisz, jaki jest w modzie, okienku buff.

auto wstawanie - no chyba proste, nie ? = postać po zgonie - wstaje i expi dalej

a target - musisz zaznaczyć sam siebie - i wtedy klikasz target.

jak dalej nie rozumiesz - to już daj sobie lepiej spokój z tym ;d

@@UP

myśle, że się da

zrób dwa obejścia [np. metin2client1.exe i metin2clien2.exe], uruchom dwa razy injectora, którego używasz wpisując przy tym odpowiednie procesy - w jednym będzie to metin2client1.exe a w 2 analogicznie - metin2client2.exe

potem odpal te 2 obejścia

i włala ;d

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Mam takie pytanie Bo robie wszytsko tak jak na tutach i właczam indżektora wszytsko i potem przez clienta to po chwili indżektor mi gaśnie włacza sie okno do logowania i niec wiecej nie włacz mi się ten bot... Ma ktoś jakoś radę na to ? i jeszcze jedno mógłby ktos powiedzieć jak zablokować teraz HS bo wszytskie stare posty juz nie działają ...

Opublikowano

wybierz plik dll kliknij browse i tam znajdz plik dll z botem hs zabloguj sposobem miska jest w dziale downoland a jak wybrales dll i nic sie nie dzieje to sciagnij frameworka 3.5

Opublikowano

Dobra juz wiem ale ten frameworka 3.5 cos mi da ? czy tylko wystarczy go zainstalowac czy cos zmieniac ?

A i możesz podesłac jescze mi link do tego HS od miska bo nie mogę znaleźć

Opublikowano

zainstaluj tylko i da duzo zaraz dam edita z linkiem do blokady od miska

@edit

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...