Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mi pisze "Wystapił problem z aplikacją metin2client.bin i zostanie ona zamknięta [...]" HELP!!!!

Mam 32bit żaden injector w 100% nie działa dobrze!!! Będzie sterta +/- za rozwiązanie!

Opublikowano

mi sie nie chce uruchomic Auto Login pisze ze Aplikacja nie zostala dobrze zainicjowana...

A jak wlaczam ten Injector i wszystko robie wedlug instrukcji odpalam metka i nic mi sie nie wlacza (tzn. zaden exp bot) to samo mam z MobbHack...

co robic?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Musicie koniechcznie zablokować HS najbardziej polecam blokada by misiek mi działa wszytsko bez zarzutu i odpalać trzeba przez kamera najlepiej u mnie na cliencie wywalało a na kamerze wszytsko lux

Opublikowano

mam problema. a mianowicie, nie chce mi sie otworzyc okienko z expbotem. moglby ktos napisac po kolei co i jak zrobic plusy albo minusy kto co woli

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

mam problem mam kamer moda exp bod działa super ale jak włącze uzywanie skili to po 3 sekundach pokazuja mi sie ??????????? i ten microsoft + co dałes linka naprawiojacego błędyy nie wiem o co chodzi... prosze o pomoc...

Opublikowano

mam problema. a mianowicie, nie chce mi sie otworzyc okienko z expbotem. moglby ktos napisac po kolei co i jak zrobic plusy albo minusy kto co woli

Musisz odpalic Metina i injectora jako administrator. U mnie wtedy działa

Opublikowano

juz rozwiazalem ten problem na exp bocie nie da sie u mnie ustawic tych skili od f1 do f4 bo jak to ustawie to pokazuja sie ????????????? i bład mikrosoftu ale odpalam skile przez auto buffa;] . I wszystko jest ok .

Opublikowano

Witam ; Dokładnie sie dzieje tak jak tutaj u góry kolega napisał: (Wyskakuje błąd) - (HackShield). Wczoraj wszystko ładnie chodziło (bez zarzutów) - (Czysto.Idelanie). Prosze o pomoc ;] Z góry dzięki.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...