Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ja nie wiem siedze od 2 tyg na mpc i szukam szukam w komnetarzach kazdy psize, ze dziala ja robie all zeby dzialalo i gowno mam. Pobralem to mam jakies 1 gowno jak klikam to mam otworz za pomoca... i jajo. a ten film wgl do bani grafa zryta a jak hd klikam to stoi i tyle, i jeszcze jak leci to co 5sec sie zatrzymuje nic nie widac i wgl. Tyle poradnikow przejrzalem zaden expbot nie dziala.

Wez mi na pw napisz dokladniej chodzi mi o instrukcje co pokolei robic proszę. Od samego poczatku do konca plis ;]

Musisz mieć inicjator i przez niego odpalić ten plik ExpIsEasy.dll tak jak na filmiku, a następnie zapączyć metina.

Opublikowano

Jesli sciagles bota ze speedshere to dokladna nazwa to

EIEv3 UP by Popielnik.dll 

a jesli z falsonika czy jakos tak to

ExpIsEasy.dll 

Jesli grasz na pl to w 1 wpisz

metin2client.bin

odpalaj na kamer modzi albo na czysto

a jesli na us to

metin2.bin

dziala tylko na modzie

@Edit

Jakim cudem próbujesz go odpalić od 2 tyg jak bot ma 5 dni wtf??? v3 ma 5 dni v 2,7 ma 6 a v 2.5 ma 8 v2.0 i v1.0 nie dziala od 2 miechow ponad

Opublikowano

ej słuchajcie mam takie coś że jak włączam injectora i wpisze ten metin2client.bin to wyłącza injectora i nie wiem co robić dalej

Opublikowano

po 1 ogladnij tuta

po 2 kliknij w injectoze browse i wybiez plik

EIEv3 UP by Popielnik.dll 

lub

ExpIsEasy.dll 

ludze czytajce post ostatni raz to pisze

Opublikowano

to jest Mod By KaMeR1337

oficjalna strona moda

www.metin2mod.tk

bot dziala bez niego ale lepiej sie gra z nim

Opublikowano

exp is easy v3 czy easymetin2 oba sa na pl wytm ze easymetin2 platny jak zainstalujesz moda i zrobisz tak jak na filme wszysto to bedze smigac bez problemu

Opublikowano

ok sciaglem moda tego co mi dales i mam maly problem bo jest 20 serwerow a ja gram na 25 (syriuszu) a mi chodzi o exp is easy v3

Opublikowano

hmm sciagnij moda pl a nie na privy jest tam 5 modow na pl jest pod zakładka metin2mod pl

jak bys nie mógł znalesc xDDD

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

tu jest ten na pl link do niego

http://www.filesonic.com/file/810276094/Metin2mod_pl_21042011_3.exe

Opublikowano

ja tego injectora nie mogę wypakować bo avast blokuje bo wykrywa złośliwe oprogramowanie wiecie jak to zrobić żeby dało się wypakować?

Opublikowano

LUDZIE pomożcie wysakuje mi takie coś

i od cholery nic reinstal nie dziala probowalem exp is easy 2.7 i probowalem 3.0 i gowno blagam o POMOC !!
Opublikowano

po 1 uzywaj v3 odemnie uzywaj metka czystego blokada hs firewallem i kamer moda

czyli tak

1 sciagasz odemnie bota

2 sciagasz kamer moda

3 instalujesz czystego metka patchujesz i toretujesz po czym wgrywasz kamer moda

4 sciagasz firewala i blokujesz nim hs

4 bocisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...