Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, mam 13 lat i szukam 1 max 2 osób na wspólną gre oczywiście all mikrofony maja mieć. Komunikatory możemy się dogadać ja oferuje to, że mam TS3 VT SKYPE ON mam dość sporo czasu na gre moge również uczestniczyć w lets playu. GG; 31087070

Opublikowano

Zapraszam na świetną zabawę, daję adminów, budujemy sobie co chcemy. Najpierw dołączamy do sieci ZapisyNaGręHahaxD , hasło: 12345 i czekamy, aż w sieci będzie min, 4 osoby. Serwer jest no-hamachi, ale poprzez hamachi będę się z wami kontaktować. Szybko!!

@Edit: Błąd z siecią naprawiony. Zapraszam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Poszukuję 1-2 osób do grania ; ] 0 Komend 0 Cheatów

Posiadam 4gb ramu

i 2,5 mb neta ;p

Kontakt:

GG:34165640

Mam też Ts3

Opublikowano

IP: 5.233.203.220

Hasło: poter < do hamachi> id do hamachi :Michal Minecraft <po minecraft spacja>

Zapraszan serdecznie wszystkich graczy!

Opublikowano

IP: Podam jak sie znajdzie

Hasło: Podam jak sie znajdzie

Opis co będziemy robić: Surv taki jak ludzie robia na lets playach (cos jak przygody etc) i troche zabawy i explorowanie mapy

Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 1

Inne informacje: GG: 12421301 Skype:pogozjunior. Gadamy przez skype. I jak by ktos mial lepszego kompa zeby postawic serwa to prosze o kontakt. Moje Parametry:

Net :25mb/s

RAM: 4GB

Procesor: 4x2.5 GhZ

Opublikowano

Witam szukam 1-2 osób do wspólnej gry w minecrafta (hamachi) (wszystkie ustalenia dotyczące serva np. z potworkami czy bez obgadamy na GG)

Gramy na najnowszej wersji minecrafta - w tej chwili 1.5.01

Ja mam kopa w miarę dobrego jak grałem kiedyś z 5 kumplami to dał rade jednak wolałbym żeby ktoś inny postawił serva ( nie znam sie na komendach itp. )

Będziemy budować razem co nam do głowy przyjdzie i przede wszystkim dobrze się bawić.

Dobrze by było pogadać przez skype podczas gry bo nie lubię pisać na czacie w minecrafcie

Jak chcecie zagrać to piszcie na gg :

GG - 33412540

skype podam jak sie dogadamy jak gramy itp.

Minecraft_Creeper_Wallpaper_by_LynchMob10_09-600x375.jpg
Opublikowano

Szukam kogoś do grania na jego multi(we 2 z mobami) ponieważ jest nudno w kilu na raz wole w dwóch...

Oczywiście Surival

65994253024037513199.png

sygna max 800 x 200

Opublikowano

szukam jednej osoby do grania w minecrafta Survival gra ma polegac na takim czyms jak gnomek gra z jjjokerem ;]

UWAGA!

NIE STAWIAM SERWERA MAM ZA SLABY INTERNET.

Pisac na gg

31395350

ankompc.jpg

Opublikowano

IP: Musi ktoś Serw postawić

Hasło: Wymyślimy

Opis co będziemy robić: Można będzie nagrać let's play multiplayer ;] Na moim koncie na youtube Minecraftcrash 400 widzów, mozna pobudować wspaniałe rzeczy , zamki , domy , tunele i różne inne bajery.

Będzie to SURVIVAL coś w stylu Szkoły przetrwania !!!

Ile osób: może być tylko ja i ty mi to obojętnie

Inne informacje: Na PW, bądź GG: Skype marcin.turalski12

Opublikowano

IP: 5.90.66.26

Id:KlanCraft

Hasło:123

Opis co będziemy robić: Będziemy mieli półgodziny na zbudowanie małego zamku i zabijać się wszelkimi metodami.

Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 3

Inne informacje: Beda 2 male zamki i w kazdym 2 osoby

Opublikowano

Szukam kilku osób 13+ lat do serwera Minecrafta

Zamierzam zrobić sewer Minecraft na Dedyku dla 8 osób na razie.

1-Admina

2-Sponsora 40% z zysków

3-Osobe która zna się na xaa.pl w wgraniu szablonu itd.

4-Znów Admina.

5-Reklamodawcy nagroda admin.

(Reklama praktycznie by była zapewniona ale zawsze się przyda)

Kontakt gg : 32149576

Opublikowano

Szukam kogoś kto postawi serwer minecraft z mobami i zwierzętami na 2-3 osoby.

Będziemy gadać przez ts3, możemy we 2 (Ja i osoba która postawi serw) chyba że znasz kogoś kto z nami moze pograc to rowniez moze byc!

Gramy bez komend! , CZYSTY SURVIVAL Piszcie na gg 33843414

wiek obojetny, sam mam 14 lat

Zbieram -

Opublikowano

Witajcie

Szukamy

1 osoby

hostera , ktory bedzie znami gral

tryb gry survival

kontkt swistaczek62 skype

pw tutaj domnie lub 123wawa123

wiek 10=14 mutacja ;D moze nawet nagrywnie na yt

czekamy ;D mamy fajnie plany

Opublikowano

Postawie Server Ubuntu , na Virtualnej maszynie albo na windowsie (normalna maszyna)

zewnetrzne ip - serwer bez hamachi -

Kontakt PW

Opublikowano

Szukam jednej osoby, lub dwóch na serwer freebuild. Będziemy budować różne budowle itp. Zaczniemy od domków, a potem będziemy budować jakieś pomniki itp.

Kontakt poprzez gg:31120846 lub skype: a.s.t.i.l . Mikrofon nie potrzebny, od komunikowania się jest czat..

Opublikowano

Witam szukam 1 no może 2 osób do zagrania na multipalyer mickro ani nic nie wymagane.Ten ktoś będzie musiał postawić server ponieważ ja mam za mało ramu.Jak coś gg 35469153 lub PW.

Opublikowano

Siem wszystkim , szukam kogoś kto postawi serwer bez żadnych plugów , nie będzie używać NIGDY konsoli nawet do tp czy czegoś moje gg to 33664720 Nie wymagam wieku , mutacji ( sam ne jestem po mutacji ) , typ gry : survival ze zwierzatkami .

* Ja nie mogę stawiać bo jak postawiłem raz bez potworów , niczego to myszkas po pulpicie mi latala ' teleportem ' , jednak jak u kogos gram to nie lagguje zbytnio .. (Mam za malo ramu)*

Opublikowano

Szukam 3 osob na serwer bedziemy w grupach po 2 osoby zbudujemy 2 osady/twierdze i bedziemy ze soba walyczyc

ja moge zalozyc serwer chetni niech pisza na gg 7726954 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...