Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x P - czyli prośby, problemy, pytania.

Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eee.. to się nie przejmuj tym tylko nabijaj lvl. Nic się nie dzieje. :D

a to mi to nie przeszkadza tylko nie lubie jak mi coś wyskakuje :P

a no nabijam lv nabijam :D mam 4 chyba xD i będę assasina robił ; p w grze mam niQ TazZor jbc piszcie śmiało pomożecie mi ogarnąć troche :P

breakdanc_hxensan.jpg
  • Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, czy jeśli zrobię dziś misję dzienną i zgłoszę ją na konkurs, o czy jutro nie będę mógł zgłosić kolejnej misji dziennej? Przeczytałem gdzieś, że tylko raz mogę wziąć udział w konkursie, czy to prawda, czy nie, jeżeli nie, to czy będę mógł codziennie robić misje dzienne i zgłaszać je na konkurs. Za pomoc +/- jak kto woli.

Jeśli Ci pomogłem ... postaw

add.png:D

Opublikowano

Mam pytanie, czy jeśli zrobię dziś misję dzienną i zgłoszę ją na konkurs, o czy jutro nie będę mógł zgłosić kolejnej misji dziennej? Przeczytałem gdzieś, że tylko raz mogę wziąć udział w konkursie, czy to prawda, czy nie, jeżeli nie, to czy będę mógł codziennie robić misje dzienne i zgłaszać je na konkurs. Za pomoc +/- jak kto woli.

Codziennie robisz jedną z trzech misji dziennych i ją zgłaszasz.

Możesz dziś zrobić i zgłosić, jutro zrobić i zgłosić itd.

rydah for life

Opublikowano

na tablicy ogłoszeń od 15 lvl'a

Proszę link do topica:

http://www.mpcforum.pl/topic/387223-info-dzienne-misje/

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Witam dziś sciągłem mythos zainstalowalem. gdy odpala sie updater wszystko łaadnie ale gdy update osiągnie 2% wtedy wyskakuje taki błąd

http://zapodaj.net/4d439385aa2d.bmp.html

Przeinstalowalem gre pare razy i nic nie pomaga Pomocy!.

Jakiego masz kompa? Spełniasz wymagania? Masz aktualne sterowniki? Odpalasz plikiem Myth.exe?

Nie wiem co jeszcze :D

Spróbuj ponownie ściągnąć ewentualnie.

rydah for life

Opublikowano

Wie ktoś może czemu nei można założyć konta?

Pokazuję się zebym zaakceptował

"WŚU" a ja je przecież akceptuje <:

http://mythos-europe.com/pl/mmo

Z tego linku wszystko śmiga prawidłowo. Sama sprawdzałam przed chwileczką.

Może spróbuj na innej przeglądarce. :D

rydah for life

Opublikowano

Ej czemu kiedy loguje się do gry wpisuje 100% dobre ID i Hasło . Zaczyna się ładować i pisze "Błąd Sieci Nieprawidłowa nazwa lub hasło spróbuj ponownie(błąd 402)" ;/ przecież dobre pasy pisze ;d

Może ktoś mi zrobi konto i wysle pasy na Pw :{ Bo ja zrobilem 3 konta i nie działa ;/

Opublikowano

Witam

zrobiłem sobie gry Mythos , jednak po włączeniu pojawia się biały prostokąt i koniec. Gra sie zacina. Mogę włączyć grę bezpośrednio przez plik exe. Ale nie mam tam możliwości zmiany języka na polski.

Już instalowałem grę 2 raz , czyściłem kompa i niemam antywira.

Wiecie co to może być ?

Opublikowano

Witam

zrobiłem sobie gry Mythos , jednak po włączeniu pojawia się biały prostokąt i koniec. Gra sie zacina. Mogę włączyć grę bezpośrednio przez plik exe. Ale nie mam tam możliwości zmiany języka na polski.

Już instalowałem grę 2 raz , czyściłem kompa i niemam antywira.

Wiecie co to może być ?

Czasem firewall/antywirus mogą to blokować. Posprawdzaj to.

Jak nie pomoze to nie odpalaj z pulpitu tylko:

x:/Program Files/Frogster/Mythos/bin/Updater.exe

rydah for life

Opublikowano

no właśnie niemam antywirusa, firewall wyłączony. A klikając bezpośrednio w Updater wyskakuje i to samo ...

masz jeszcze jakieś pomysły ... ?

Opublikowano

no właśnie niemam antywirusa, firewall wyłączony. A klikając bezpośrednio w Updater wyskakuje i to samo ...

masz jeszcze jakieś pomysły ... ?

Tryb zgodności z Win XP, uruchom jako admin, uruchom tym: */Mythos/bin/Myth.exe, reinstall na inny dysk niż systemowy.

rydah for life

Opublikowano

No sprawdziłem to moje konto na tej stronce co podałaś i pisze że nieznana nazwa użytkownika i ....

Opublikowano

No sprawdziłem to moje konto na tej stronce co podałaś i pisze że nieznana nazwa użytkownika i ....

Na tej stronce logujesz się passami z Mythosa.

Ja się zalogujesz to powinieneś mieć coś takiego:

acctk.png

rydah for life

Opublikowano

ej jeszcze jedno o co chodzi z tym hasłem dodatkowym ?

Haslo dodatkowe to ciąg 6 cyfr, które ustawiasz po wejściu do gry. Niezbędne do zalogowania. Lepiej je zapamiętaj, bo cyfry przy każdym włączeniu ustawiają się w innej kompinacji.

rydah for life

Opublikowano

Mam profesje (czy coś tam) piromanta jak rozdawać punkty statusu i umiejętności ?? I czy opłaca się wog tą profesją ?? jak nie to powiecie jaką mam grać :)

Opublikowano

Piro jest bardzo mocną klasa i na PvP i Na PvE.A co do buildu to poszukaj tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/357451-spis-wszystkich-poradnikw-z-dziau/

Opublikowano

Piromanta bardzo fajna klasa. Łatwo radzi sobie z bossami. W pvp też nawet dobrze sobie radzi, ale na każdego kozaka znajdzie sie większy kozak. :D

Na forum do piro jest dobry build od Virusa.

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...