Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x P - czyli prośby, problemy, pytania.

Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam, po zakupieniu pudelkowego mythosa dostalem w srodku kod na itemy, gdzie nalezy go wpisac aby te itemy otrzymac ?

http://www.youtube.com/watch?v=XSH0c-XNMfM

Opublikowano

SIemka gdy pobiera mi aktualizacje przy wlaczaniu gry wyskakuje mi blad ze aktualizacja nie powiodla sie

Opublikowano

Program Mythos Przestal Dzialac

taki komunikat wyskakuje mi jak wlaczam gre wybralem jezyk i daje start :/

poprostu sie wylacza i takie napis mi pokazuje

jak temu zapobiec

Time of this report: 6/3/2011, 17:17:26

Machine name: HP-PC

Operating System: Windows Vista™ Home Basic (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.101014-0432)

Language: Polish (Regional Setting: Polish)

System Manufacturer: HP-Pavilion

System Model: KA842AA-AKD a6310.pl

BIOS: BIOS Date: 05/06/09 11:31:10 Ver: 5.39

Processor: Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz

Memory: 2046MB RAM

Page File: 1123MB used, 3213MB available

Windows Dir: C:\Windows

DirectX Version: DirectX 10

DX Setup Parameters: Not found

DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

to moj sprzet

Opublikowano

To spróbuj pobrać jeszcze raz . Może poprostu jakiś błąd był przy instalacji lub pobieraniu

RMCF

Opublikowano

stery all najnowsze

reinstal probowalem i nic nie pomaga

a nowy klient ? ...

ja pobralem ze storny oficjalnej

otwórz mythosa w trybie zgodności z windows xp. (klikasz ppm na mythos.exe, zakładka zgodność i tam wybierasz windows xp sp3.)

Opublikowano

@UPi

Zamiast skrótu w głównym folderze Mythosa odpalasz bin/mythos.exe. To spowoduje obejscie patchera, ale mimo to sa zabezpieczenia. Nie zaloguje Cie do gry na starym patchu ;<.

Opublikowano

1.Czy moglibyście mi poradzic kim zacząc grac w mythosa? Jaka postac będzie na początek łatwa do ogarnięcia i dosyc ciekawa,żeby się nie nudziła szybko. ;)

2.Mam problem z zalogowaniem nie wiem czemu.Wpisuje swoje dane,później drugie hasło,wciskam confirmed(potwierdzenie) i mi ekran stoi,tylko myszką mogę ruszac,wiecie o co chodzi?

776078b6488a861ee94c5dec5840028f.gif
Opublikowano

1.Czy moglibyście mi poradzic kim zacząc grac w mythosa? Jaka postac będzie na początek łatwa do ogarnięcia i dosyc ciekawa,żeby się nie nudziła szybko. ;)

2.Mam problem z zalogowaniem nie wiem czemu.Wpisuje swoje dane,później drugie hasło,wciskam confirmed(potwierdzenie) i mi ekran stoi,tylko myszką mogę ruszac,wiecie o co chodzi?

1. Na początek polecam Ci nimroda summonera. Gra się nim łatwo, ale jeśli nie lubisz tego, że nie bijesz, a pomocnicy robią to za Ciebie to lepiej wybierz piromantę.

2. Jeśli miałeś problem z zalogowaniem się poraz pierwszy to sprawdź czy Twoje konto jest aktywne na:

https://account.frogster-online.com/Accounts/

Link nie jest żadną reklamą, ma jedynie pomóc koledze wyżej. Tak żeby nie było ; )

Jeśli Twoje konto jest aktywne to przy nazwie powinien widnieć napis "Utworzono".

rydah for life

Opublikowano

Witam sciagnelem gre Mythos. Zainstalowalem pobraly sie patche i wlanczam gre a tu zamiast grafiki mam wszystko biale

Mam 2,6 procka , 2 Gb ram , 512 mb karte graficzna oczywiscie robilem reistall i probowalem pobrac nowe sterowniki do karty ale dalej to samo... wie ktos jak mozna temu zaradzic bo gra zapowiada sie na ciekawa

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Zwój możesz dostać za realne pieniądze ze sklepu z przedmiotami na stronie Mythosa, albo wbić 50 i zrobić q za którego dostajemy zwój resetu statystyk.

Opublikowano

Dlaczego nie moge wpisac ID/PW w oknie logowania ? Ani serwera wybrac ? Jedynie moge dac polacz(ale nie mam pasow wpisanych...) lub cofnij ( czy cos takiego). Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...