Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x P - czyli prośby, problemy, pytania.

Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, otóż mam taki problem dostałem questa od Diclouda, że mam zebrać błękitny pył więc udałem się do lochów i zaczołem zbierać ten pył.

To sie odbywa w Przystani Umysłów. Wybiłem wszystkich łącznie z bossem i Co? Mam 11 Pyłu i nie ma żadnych potworków Wie ktoś jak moge ukończyć tego questa? bo potworkow juz nie ma a ja nie mam 15 pyłu

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Kolejny bug z questem ... otóż mam zabić Sapana quest jest od Albusa ide do niego on cos tam gada i nic nawalam w niego nic mu hp nie schodzi a jak klikam na niego to tez nic .. co robic :|?

@edit

Problem rozwiązany

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Utworzyłem konto 24h temu, a jego status nie zmienił się na "Aktywne". Ile jeszcze muszę czekać? [Wiem jestem niecierpliwy :P]

@EDIT Linka aktywacyjnego nie było. Był tylko e-mail o temacie: "Account created!" - (na polski) "Utworzono konto!"

Don't try to solve the great mistery of universe.

Opublikowano

Utworzyłem konto 24h temu, a jego status nie zmienił się na "Aktywne". Ile jeszcze muszę czekać? [Wiem jestem niecierpliwy :P]

@EDIT Linka aktywacyjnego nie było. Był tylko e-mail o temacie: "Account created!" - (na polski) "Utworzono konto!"

Cos Ci sie pobugowalo. Zapewne nie mozesz tez wejsc do gry.

Sprobuj zrobic jeszcze jedno konto. Na hotmailu robilam to wszystko smigalo.

Jestem teraz na fonie to ciezko mi cos wiecej napisac. Jak bede na kompie to cos wiecej napisze.

Luz ziom. :D

rydah for life

Opublikowano

Jak mam dojść do jaskini krótkiej intuicji ? I gdzie na 13 lvl expić?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak mam dojść do jaskini krótkiej intuicji ? I gdzie na 13 lvl expić?

Zielona Kraina > Ekspedycja Archeologiczna > Jaskinia Krótkiej Intuicji.

Do 15 exp sobie na questach jeszcze spokojnie.

rydah for life

Opublikowano

A do Zielonej krainy jak dojść z niebiańskiej wyspy?

Skoro wbileś 13 to na 100% wiesz gdzie jest ekspedycja archeologiczna i stamtąd masz już ładne dojście do tej jaskini.

rydah for life

Opublikowano

na jakim emailu założyć konto bo na onecie mi nie przychodzi od wczoraj link ? :X

Gmail i hotmail. Dwa sprawdzone przeze mnie, na które szybko przychodzi link. ;)

rydah for life

Opublikowano

@Up

Czyli muszę nowy zakładać. ehh.

No nic. Dzięki cass. jesteś mega ^^

Możesz czekać na tym onecie, ale nie wiem czy to ma sens jeśli na hotmailu mi przychodzi po chwili. ;)

Zakładanie na pewno będzie krócej trwało. ;)

rydah for life

Opublikowano

Siemka mam problem. Dopiero zaczynam grać w tą gierkę i po zalogowaniu się jest okno wybrania rasy postaci itp.

Pierwszą jest goblin i gdy chce wybrać inną to mi się pokazuje czarne tło a po lewej na górze jakaś mapka biała. Nie wiem o co chodzi ss'a nie mam bo print mi nie działa :D Może ktoś tak miał i wie o co kaman?;> Będzie +'

@Edit mam już nie można innej rasy wybrać na starcie?o.0

Można jakoś kamerze przestawiać? W 5h grania jaki wbije level ? Nowicjusz xD

Opublikowano

Siemka mam problem. Dopiero zaczynam grać w tą gierkę i po zalogowaniu się jest okno wybrania rasy postaci itp.

Pierwszą jest goblin i gdy chce wybrać inną to mi się pokazuje czarne tło a po lewej na górze jakaś mapka biała. Nie wiem o co chodzi ss'a nie mam bo print mi nie działa :D Może ktoś tak miał i wie o co kaman?;> Będzie +'

Sterowniki do karty graficznej zaktualizuj.

@Edit mam już nie można innej rasy wybrać na starcie?o.0

Można wybrać na start każdą z 4 dostępnych klas. ;)

Można jakoś kamerze przestawiać? W 5h grania jaki wbije level ? Nowicjusz xD

Kamere przestawiasz w prawym górnym rogu. Miałeś to w samouczku pokazane.

Masz tam przycisk, który zmienia widok MMO -> Izometryczny(?).

Ktory wbijesz w 5h to zależy od wielu rzeczy to nie odpowiem Ci na to ;x

rydah for life

Opublikowano

Witam.

Otoz mam pewien problem. Jest nim rozmycie wszelakich ikon,menu oraz mapy w grze. Nie wiem czego to jest wina ale jest to bardzo uciazliwe. Czy ktos spotkal sie juz z takim problemem? i jest w stanie mi pomoc?

Jak by co mam Radeona x3100

I smigam na Win 7 x86

Opublikowano

No jeszcze takiego błędu nie widziałam. :mellow:

Spróbuj ściągnąć sterowniki do karty graficznej najnowsze i poszperać w ustawieniach monitora (rozdzielczość itp.).

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...