Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś z dobrych ludzi mógłby mi podesłać owy sposób na PW ?

Gram na S5 od września 2010.

Z góry dzięki.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to sie jeb ;D

No widzę że bardzo kulturalny jesteś. Ucz się kultury osobistej bo nie będzie ci łatwo w życiu.

Pozdrawiam mimo wszystko.

Opublikowano

Prawda jest taka że on jeszcze nie sączył 12 lat także jeszcze wiele może nam przedstawić - kolejne dziecko kuwety.

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

Ludzia zarejestrowanym od maja nie podajemy tego

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie mozemy pozdro i nikt ci tego nie powie tutaj wiec nie spamuj bezsensownie

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ta juz ci podesla nara

idz na alegro i kup se a nie rejestrujesz sie na forum bo pojawil sie patent zal

Opublikowano

Ludzia zarejestrowanym od maja nie podajemy tego

Drodzy panowie -" starsi " na tym forum - zachowujecie się jak ostatni kretyni, a od kiedy to miarą wartości człowieka jest jego obecność na forum? Zachowujecie się jak dzieci 10-15 lat którzy nauczyli się do czego służy pewna część ciała i nikomu tego nie powiecie. Żałosne. Gadka o tym że nie dajecie dzieciom tegoż sposobu także żałosna - dobrze wiecie po moich postach na forum i tych na priv że mam 26 lat, na co dzień pracuję przy kompie w pracy a po niej jeszcze po nocach przy kompie - nie mówcie mi więc nic o tym że jestem " świeżak " , obecność na forum nijak się ma do tego z kim rozmawiacie.

Prosiłem na PW, prosiłem na forum - i NIC - ok, władcy forum - ja kupie ten sposób na allegro, z kasą mam cienko gdyż spłacam raty za plazmę, ale dam rady te 30 czy 50zł - ale jak już kupie owy sposów, przetestuje, nabije sobie grzybów przez kilka dni, a po owych kilku dniach na tym forum i minimum 10 innych forach o grach zamieszcze owy sposób jawnie na forum, tak aby każdy go widział, może i admini sf game zablokują wtedy owy bug, nie obchodzi mnie to biorąc pod uwagę waszą ignorancję i zachowywanie się jakbyście byli władcami internetu. Tak zrobie i to na 100%.

Poza tym proszę o kontakt na priv wszystkich którzy NIE posiadają jeszcze tego sposobu - może razem złożymy się i zakupimy go na allegro. Chyba że poczekacie 2 tygodnie -po zakupie sposób opisze na kilku polskich forach i google ladnie go odszuka.

Skończy się wam grzybobranie zapatrzeni w siebie władcy forum MPC - zgraja dzieci i zadufanych w siebie osób.

Jeśli ktoś jest inny to sorry - piszę o osobach którzy odpisywali mi na PW na moje prośby o udostępnienie buga o grzybach.

To jest moja ostatnia prośba - proszę o przysłanie mi sposobu na grzyby na pw i sprawę uciszę. Czekam 1 dzień.

Pozdrawiam wszystkich którzy nie mają ale będą mieć.

Opublikowano

Drodzy panowie -" starsi " na tym forum - zachowujecie się jak ostatni kretyni, a od kiedy to miarą wartości człowieka jest jego obecność na forum? Zachowujecie się jak dzieci 10-15 lat którzy nauczyli się do czego służy pewna część ciała i nikomu tego nie powiecie. Żałosne. Gadka o tym że nie dajecie dzieciom tegoż sposobu także żałosna - dobrze wiecie po moich postach na forum i tych na priv że mam 26 lat, na co dzień pracuję przy kompie w pracy a po niej jeszcze po nocach przy kompie - nie mówcie mi więc nic o tym że jestem " świeżak " , obecność na forum nijak się ma do tego z kim rozmawiacie.

Prosiłem na PW, prosiłem na forum - i NIC - ok, władcy forum - ja kupie ten sposób na allegro, z kasą mam cienko gdyż spłacam raty za plazmę, ale dam rady te 30 czy 50zł - ale jak już kupie owy sposów, przetestuje, nabije sobie grzybów przez kilka dni, a po owych kilku dniach na tym forum i minimum 10 innych forach o grach zamieszcze owy sposób jawnie na forum, tak aby każdy go widział, może i admini sf game zablokują wtedy owy bug, nie obchodzi mnie to biorąc pod uwagę waszą ignorancję i zachowywanie się jakbyście byli władcami internetu. Tak zrobie i to na 100%.

Poza tym proszę o kontakt na priv wszystkich którzy NIE posiadają jeszcze tego sposobu - może razem złożymy się i zakupimy go na allegro. Chyba że poczekacie 2 tygodnie -po zakupie sposób opisze na kilku polskich forach i google ladnie go odszuka.

Skończy się wam grzybobranie zapatrzeni w siebie władcy forum MPC - zgraja dzieci i zadufanych w siebie osób.

Jeśli ktoś jest inny to sorry - piszę o osobach którzy odpisywali mi na PW na moje prośby o udostępnienie buga o grzybach.

To jest moja ostatnia prośba - proszę o przysłanie mi sposobu na grzyby na pw i sprawę uciszę. Czekam 1 dzień.

Pozdrawiam wszystkich którzy nie mają ale będą mieć.

ale cudujesz na alegro 30-50 zł buahaha

Opublikowano

Tak ustalilem z modem jak pisalem ten tamat i sie tego trzymam , nie podaje ludzia ktorzy zarejestrowali sie na forum po napisaniu mojego posta i tyle

Gdybym nie podal tego dalej by nikt nie wiedzial o tym bledzie ,i bys nie plakal wtedy tak o to.

A chcesz kupuj i spamuj potem sobie ale ludzie cie potem tak zgnoja wszedzie ze to publicznie podales ze zobaczysz, pomysl dlaczego tego nigdzie nie idzie znalesc w necie? Skoro blad jest znany od poczatku istnienia sf pl

I nigdzie nie opisano go jeszcze dopiero jak sie dowiedzialem to postanowilem go troche udostepnic.(ale na zasadach jak napsialem, moja wola byla jak to zrobie i zrobilem, nie podoba sie twoj problem , cza bylo juz dawno se to kupic na allegro a nie tera mi tu pierdolic ze dajesz mi jeden dzien itp).

Opublikowano

A chcesz kupuj i spamuj potem sobie ale ludzie cie potem tak zgnoja wszedzie ze to publicznie podales ze zobaczysz, ... cza bylo ... se to kupic na allegro ... a nie tera mi tu pierdolic ...

Następny miły człowiek do pomocy, a jaki kulturalny. Tylko ci odciąć internet dożywotnio - może do słownika czasami zaglądnął ?

Oj, ale się przestraszyłem tych ludzi co to mnie "zgnoją" - strach się bać! Weź mnie nie rozśmieszaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przez internet to mogą mnie gnoić. Skoro Ty nie podajesz normalnym ludziom, a dzieciakom co tu siedzą długo to pozdro ;]

w rl też oceniasz ludzi po stażu? kolegujesz się też tylko z tymi co mają tu staż dłuższy niż miesiąc? ;]

Opublikowano

No i widzę że się dzieci wystraszyły by im ktoś piaskownicy nie zabrał...

Dostałem dziś na PW owy sposób, termin 1 dzień zachowany więc nie będę publikował publicznie jak obiecałem (piaskownica zostanie).

Jednakże jeśli ktoś chce niech pisze do mnie - chętnie udostępnie na PW.

Nie ma mnie na tym forum codziennie więc proszę uzbroić się w cierpliwość jeśli bym nie odpowiadał.

Pozdrawiam

Opublikowano

W shakes & fidget nie gram, aczkolwiek ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa ten ,,magiczny,, sposób.

Ale może sie przydać na przyszłość ,Tak więc ludzie dobrej woli podzielcie się swoją wiedzą ;p

Opublikowano

nie interesuje mnie ilosc posto ludzi i ich staz na tym forum

bylo to tylko po to zeby ludzie co sie specjalnie rejestruaj gdzis by cos dostac nie dostali bo nie lubie takiego zachowaniai poto by w razie czego amin z sf nie dostal bledu jak by sie zarejestrowal i chcial to sprawdzic

dlatego kto podaje to byle komu gratuluje swojej glupoty i zablokowania patentu jak zdradzicie to komus z obslugi sf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...