Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie ze na gildie wplacil a nie sam do siebie wszystko

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja w kazdej gildi co bylem pakowlaem grzyby ile bylo potrzeba by rozwijac im

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

panowie prosze kto moze podawac swiaty na ktorych wam zadzialalo bo inni od razu wiedzieli ze tam dziala

jawiem ze

s1

s2

s3

s4

s5

na 100% dziala reszta kto gra na innych podac jak zadzialalo wam

Pozdro

Opublikowano

dla mnie troche trudne ale sprubuje

@edit skrzynke moze ci mod zablokowal jakis

@edit2 mam pytanie jaki czasz angli czy pl czy jaki???

Opublikowano

Ale to miał być tajemny sposób deklu... a ty go dałeś na publik i byle jakie boty co mają 1 post lub w ogole to zobaczą i dupa...

Opublikowano

Nie podaje tego publicznie dlaczego pewnie myslicie poco ta zabawa z pm

Juz wam wyjasnie

Jak wiadomo w te gre gra masa dzieci , a jesli takiemu nie wyjdzie to co robi pluje sie potem bo on stracil 12 zl a do niego to kupa kasy itp , ja to rozumie ale takie dziecko zacznie potem pisac na sf o zwrot kasy bo on robil tak i tak i stracil kase

Jesli zaczna pojawiac sie tam takie wiadomosci oni sie wkurwia z pewnoscia i co zrobia zlikwiduja patent i wszyscy na tym stracimy. Wiec prosze nie chwalcie sie tym na publicznych forach co byle kto moze to czytac.

Takie dziecko moze nie zrobi tego specjalnie ze sie wygada ale w nerwach napisze glupoty i bedzie potem zonk.

Wiec prosze nie podawajcie tego ofen w postach swoich.

Opublikowano

no tez prawda , moze jak bedzie duza ilosc ludu beda zmuszeni wprowadzic resety

Opublikowano
nie wiem czy to ważne ale ten "bug" zgooglowałem w niespełna 5 minut na publicznym forum..

to pewnie go niedługo zablokują i będzie jeden wielki płacz .

41956.gif

25236.png

27998.png

34477f.jpg

33983.png

42190.png

1304497067.png

Opublikowano

Proszę napisali byście mi na pw tego buga? daje +/- Dzienny Limit

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Aha, a więc jeżeli jakieś dziecko założyło konto na naszym wspaniałym forum 4 miechy temu, to teraz może Cię spytać o ten sposób ?

Dostanie go i będzie miało radochę ?

Sądzę ,iż to niedorzeczny warunek. Czyli jak poczekam 30-60 dni to mi go ujawnisz ?

Jeśli tak to dobrze. Nie spieszy mi się,do tego czasu mógłbym się spokojnie cieszyć grą.

P.S. proszę nie pisać czegoś w stylu: Jesteś dzieckiem, CENZORED itp.gdyż to nie leży w dobrym guście ;D

Opublikowano

komu nie dziala temu nie dziala mi wczoraj wpadlo 2100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...