Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za zdradzenie mi tego sposobu na grzybki, mogę wysłać komuś sms za 12zł.

Szukam uczciwych ludzi, nie chamów i złodziei.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziadek jestes taki tepy czy co ? nie umiesz czytac napisalem w 1 poscie nie podaje swierzo zarejestrowanym usera i nie spamuj bo zglosze to do moderatora

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie podaje patentu osoba co dopiero sie zarejestrowaly na forum z wiadomych przyczyn.

NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM KAZY POST Z LAMENTEM NOWEGO USERA O PODANIE ZGLASZAM DO MODERATORA JAKO SPAM

napisze mi ktos na pw ten sposob, bo autor tematu cos nie odpisuje ;p

wiesz nie kazdy siedzi od rana na kompie wiec troche cierpliwosci (nie musisz od razu spamwoac w poscie ze nie odpisuje ktos po chwili jak walniesz mu pm, popatrz na status usera kiedy byl online osattni raz) pracuje na nocki wstaje wchodze na kompa i odpisuje

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

napisze mi ktos na pw ten sposob, bo autor tematu cos nie odpisuje ;p

wiesz nie kazdy siedzi od rana na kompie wiec troche cierpliwosci (nie musisz od razu spamwoac w poscie ze nie odpisuje ktos po chwili , w twoim przypadku po 7 minutach od wyslania pm, popatrz na status usera kiedy byl online osattni raz) pracuje na nocki wstaje wchodze na kompa i odpisuje

Opublikowano

Siemka.Napisałeś w temacie ,że trzeba do ciebie napisać , więc zwracam się z prośbą o podanie instrukcji jak można mieć kilkaset grzybków.

P.S.Wyczyść skrzynkę.

Bywalec
Opublikowano

Nie czytacie 1 postu? ON NIE DAJE ŚWIEŻAKOM. Zrozumcie to... Mnie autor prosił o nie przekazywanie to nie przekazuje. Sam z buga korzystam. Wczoraj kupiłem za 200 zł 1200 grzybków. Nie pisać, że ja dziecko bo wydaje tyle kasy. Złożyłem sie z 10 kolegami po 20 zł. I moim oczom zamiast 1200 grzybków dostałem 4000. Oczywiscie połowa poszła na gildie.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

dziala na s1,s2,s3,s4,s5,s6,s7,s8, chyba na s9 tez

Opublikowano

Witam jestem stałym userem mpc forum, lecz nigdy się nie udzielałem, ba po co, jeśli nie ma się nic mądrego do powiedzenia lepiej siedzieć cicho radze to zrobić paru natrętnym forumowiczom.

Przejdźmy do rzeczy, bag ten można znaleźć na nie jednym forum, jest już ściśle rozpowszechniony po forach a admini sfgame już nie raz o tym błędzie słyszeli, rozumiem że ten bag jest oparty na błędzie podczas restartu? jeśli nie przepraszam.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

ArlEamon dobrze myslisz ;p

Opublikowano

errorice

Mam pytanie co do soccera s1. Byłem dziś w nocy lecz resetu nie było (chyba) Tylko o 3.59 u góry pojawił się jakiś napis na czerwono lecz nie zdążyłem przeczytać, a strona dalej chodziła.

syg2i.jpg

Opublikowano

na s7 i s8 tez dziala bo ludzie pisali mi

socer star nie wiem ktos tam psial ze dziala , mozliwe ze te male czerwone cso to byl reset tam

Opublikowano

Ustalilem se zasade ze swiezaki zarejestrowane po moim poscie nie dostana tego i o to prosze ludzi ktorym dalem by nie podawali dalej

A jak juz tak bardzo chcesz www.google.pl 5 minut szukania i znajdziesz to wystarczy poszuakc.

Opublikowano
Jestem bardzo zdziwiony ^^

Wysłałem przed chwilą tego sms i działa ;D

Jestem w lekkim szoku ^^

Oczywiście limit + dla autora oraz 5 w profilu

hmmm... jak to możliwe że zrobiłeś to o 23? gdyż jest to możliwe podczas restartu(4.00 według czasu serwera)

jeśli komuś się nie uda i okaże się że nie dostaliśmy ani 1 grzybka pisać na pw. chętnie pomogę i doradzę co w takim wypadku trzeba zrobić.

Opublikowano

człowieku o czym ty mówisz, robisz wszystko normalnie (wchodzisz w grzybiarza itd.) z 1 wyjątkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...