Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze zamknac i wywalic temat do kosza nie aktualne

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałbym ci na Priv ale ahh tak trudno wyczyścić skrzynke ^^ jak skrzynka jest zapełniona to pomyślał byś troche zanim napiszesz temat

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

skrzynke mam pusta nie wiem czemu wam podaje ze pelna

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@TDK2

Napewno działa , nie chce stracic 12 zl .Dziala czy tylko paint? Daj filmik ze przechodzisz miedzy stronami.

Filmik chce miec w ciagu 5 min od postu tak 10 sek filmiku... żebyś nie edytował wiem ze mod ale i tak nie wierze. Ludzie co stworzyli ta gre sa na 100% zabezpieczeni. Jesli nie to 150 osob z akademika by moglo za darmo dostac 301 grzybkow.

Nie podaje patentu osoba co dopiero sie zarejestrowaly na forum z wiadomych przyczyn

Co z tego ze zarejestrowales sie w styczniu jak gowno postow piszesz? ;| Tez jestes "osoba co dopiero zarejestrowala sie na forum" w ciagu tych 4 miesiecy nabilbym nawet 2000 postow gdybym chcial ... Ale nie chce bo nie jestem spamerem. Wiec uwazaj co piszesz...

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

kolego filmiku nikt ci tutaj nie poda bo forum jest ogulno dostepne i jakis mod z shakesa moze wejsc i czytac co piszemy

A filmik pokazuje dane prywatne osoby dzieki ktorym mozna dostac bana i nikt taki glupi nie jest by to zrobic

A moze i mam malo postow bo nie interesuje mnie to forum az tak by na nim pisac i spamowac

Zarejestrowalem sie bo chcialem pobrac bota do gry i tyle

A napisalem to bo pojawil sie tamat na blad ktory dziala , a nie chce by jakis mod sie zarejestrowal i przyczytal to i zablokowal lub dal bana

Nie podoba ci sie to twoja sprawa , ustalilem taka regule i moja sprawa , tak jak na forum sa reguly ktore mi nie pasuja np ze od 500 postow moge dopiero handel robic nie bodoba mi sie to ale takie zasady i tyle.

I kolejna sprawa od tego sa modzi na tym forum , jesli im nie wierzysz to czego ty szukasz czlowieku na tym forum.

Opublikowano

@dawidek00 filmik nagrałem ale na prośbę autora nie będę go udostępniał i nie mam zamiaru nawet odkrywać nicku czy serwera, powiem krótko nie chcesz nie próbuj, jest to tylko i wyłącznie Twoja strata.

@Mi się udało to zrobić mimo iż w shakesa już nie grałem, postanowiłem to zrobić aby był dowód z wyższej strony.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Chcesz miec pewnosc ze dziala.

Idz na allegro kup patent bo ludzie je sprzedaja cena od 20-100 nawet jest za metode.

Oszukaja cie zaluz sprawe allegro odda ci kase a kolo bedzie mial proces w sadzie.

A jak zadziala to gratki glupoty i zaplacenia takiej kasy za cos co mozna miec za free praktycznie.

Opublikowano

a ktoś może wie o której jest restart na świecie 10?

Opublikowano

a ktoś może wie o której jest restart na świecie 10?

chyba nie ma

Opublikowano

Errorice, byłbym wdzieczny jakbys napisal mi na priv z tym bugiem, napisalem wczoraj do Ciebie priva, ale nie odpisales.. moze nie zauwazyles etc. Bede wdzieczny.

2344135346346.png
Opublikowano

A wie już ktoś o której godzinie jest restart na s10? wydaje mi się że 4:05 ale to był ułamek sekundy albo mi neta zerwało, ktoś już próbował?

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

panowie macie pytania pisac na priv a nie w poscie

Opublikowano

no ja napisałem i jeszcze odpowiedzi nie mam ; /

kolego czytales moj 1 post nowym usera nie podaje(ludzia co sie dopiero zarejestrowali)

Specjalista
Opublikowano

Dzisiaj wchodzę do gildii, i patrzę że chłop wpłacił 3600 grzybków, ja tak Wow kurwa ;d

Piszę mu skąd ma tyle, o on powiedził, wejdz na mpc ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...