Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh to tak samo mogą ci starsi użytkownicy dać dupy i będzie płacz nie wiesz z kim masz do czynienia z 2 strony nawet ci co maja konta od 2009 to mogą być dzieci

A co do restartu po tym ogarnołem o co biega nie chce mi się tutaj tego upubliczniać bo zaraz będzie płacz

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozliwe ze jest tak jak mowisz ale nie mialem jeszcze narzekan ludzi z forum na ten temat co maja juz jakis czas konta

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak luknolem ten twój 1 post w temacie dodaj ze jeśli komuś się nie powiedzie niech do ciebie nie plącze i kij mu w oko ;] .. wiem ze zostaje administracja ale jak pisaliscie tam wczsniej administracja przymyka na to oko i nigdy tego nie naprawia bo co z tego maja Gracze sie boja ze zaraz naprawila usterke i skonczy sie zabawa to kiedy maja kase odrazu kupoja grzybki a administracja ma kase i im to na reke wiec sie tam nie martwcie ;p

Opublikowano

wiesz puki ludzie nie marudza im jest ok ale jak beda dostawac coraz wiecej skarg itp to wkoncu sie wkurwia i sie skonczy

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

dziala na 5

Opublikowano

Giron czy jak ci tam... Mogę ci nawet kamerkę włączyć i sie napalisz przy okazji zwalając swojego małego... Nie denerwuj mnie i nie bluźnij tu do mnie i innych userów.

Opublikowano

Darek ciiii juz spokojnie jesli kogos urazilem przepraszam skonczmy ten temat i jak ktos chce to ciagnac to zapraszam na pw lub Gadu :13732864 i tam popiszemy jak by co juz dalej nie odpisuje

cYa

Opublikowano

HIPI wystarczy poczytac do cholery posty i dowiesz sie ze nie dziala a nie spamwoac bezsensu

Opublikowano

czlowieku jestes tepy jak but przeciez napisalem ci przed chwila ze nie dziala i w moim 1 poscie tez to pisze

Opublikowano

tak sie zdaza , jak platnosci maja lagi i przeciazenie , tez tak mialem kilak dni temu niestety nic na to nie idzie poradzic

Bywalec
Opublikowano

Aż żal się robi takich ludzi ;/ Jakby nie działał to by autor napisał chyba nie? Zadajecie takie pytania które zadają 10 latki ale chyba takimi aż nie jesteście? Dam wam przykłady co pare postów pytania: A dlaczego? A jak to sie robi? A czy to działa?

Cieszcie się, że l wam autor udostępnił tego buga a nie. Było jasno napisane nie działa na S10 a Ci dalej.

Giron czy jak ci tam... Mogę ci nawet kamerkę włączyć i sie napalisz przy okazji zwalając swojego małego... Nie denerwuj mnie i nie bluźnij tu do mnie i innych userów.

Wzorowe zachowanie... Bez komentarza

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

w poscie 1 masz wypisane swiaty gdzie dzialalo dp wczoraj nie wiem jak jes dzis bo nei sprwdzam dziennie , wystarczy samemu sprawdzic i tyle

tak samo na alegor wystawione to jest i swiaty wypisane sa gdzie dzial wiec idzie wywnioskowac gdzie dziala

Opublikowano

zapodajcie sposób na PW. Jak to nie jest oczywiście niewiadomo jaka tajemnica. A jeżeli jest to proponuję zmienić forum na www.forum.tajemnicestulecia.pl

Pozdrawiam.

Opublikowano

a ty nie umiesz do autora tematu napisac by ci podal ? az tak leniwy jestes ?

a jak ci cos nie odpowiada to idz sobie na te twoje forum i tam znajdz paten na grzybki

Opublikowano

no to widac ze wprowadzili bo nie bylo

Opublikowano

jak jest reset serwa to pisze połączenie zerwane.tak????i to w jakim momencie trzeba wyslac sms???odpiszcie dokładnie co i jak...plis

Opublikowano

za swoja glupote i pisanie takich rzeczy mozesz zapomniec ze cokolwiek ci powiem

Opublikowano

S1 dziś na grzybobraniu za 12 PLN wpadło 360 borowików, więc sposób działa, kręci się i jest aktualny, pozdrawiam

- ps ogarnijcie się, trochę kultury, bo jakieś zasady forum istnieją, a po co spamować niepotrzebnie... potem trzeba przewijać ten chłam, piszcie kiedy, gdzie, czy i ile uzbieraliście grzybków, ew tak jak autor napisał prośby o sposób dla stałych klientów MPC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...