Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag Na Grzybki Polecam

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ktorym niby momencie jaksi kod ? teraz zrobilem oplate sms i nic sie nie zmienilo na s3

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po wpisaniu numeru telefonu, wyskoczył generowany kod do przepisania....

po czym wypadło mi normalna stawka, wcześniej od 120 w góre ;/

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Jakby ktoś był miły i mi podał ten sposób na grzybki byłbym bardzo wdzięczny jestem starym wyjadaczem tak myśle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziala to jesce na s9?? bo jak wiadomo ktos juz dal ten bug na forum na jakis tydzien ;] bo che dzisaj kupic ale niewiem czy dziala jesce

Opublikowano

nie

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ej cemu ja wczoraj nie mialem resetu na s3 mieszkam w angli mam czasz angielski czekalem do 2:55 czyli w polsce 3:55 potem do 3:00 w polsce 4:00 czyli reset i nie bylo czekalem 10 min puzniej i to samo nie ma resetu moze mam zmienic czasz w kompie na angielski??

Opublikowano

odp 1 tak dziala poprzez wszystkie

odp 2 tak jest

odp 3 bylo napisane w w czesniejszych psotach poprzegladaj strony

pyt 4 nei widze go ;p

Dziękuje i przepraszam bo napisałem że mam 4 pytania zamiast 3 ;p

Opublikowano

ej cemu ja wczoraj nie mialem resetu na s3 mieszkam w angli mam czasz angielski czekalem do 2:55 czyli w polsce 3:55 potem do 3:00 w polsce 4:00 czyli reset i nie bylo czekalem 10 min puzniej i to samo nie ma resetu moze mam zmienic czasz w kompie na angielski??

nie mam pojecia co ty masz zdupione czas jak psizesz w gildi jest to czas polski gry i wedlug etgo czasu cza pilnowac , reset byl bo doladowywalem sobie na s3

Opublikowano

nie mam pojecia co ty masz zdupione czas jak psizesz w gildi jest to czas polski gry i wedlug etgo czasu cza pilnowac , reset byl bo doladowywalem sobie na s3

robie tak jak powiedziales ale nic nie piszalem na gildi

Opublikowano

Kto chce sposob na grzybki sam ogarnolem o co biega dzieki waszym postom panowie gdyby nie one !!!! THX

Kto chce niech pisze na pw podam !!!!!!!!!!

Opublikowano

O kolejny za przeproszeniem nie do rozwój który obraza innych i ty jeszcze nie dostales ostrzezenia "wara" za obrazanie innych fajna ta administracja !!

Dark twoj dzieciny tok myslenia udalo ci sie dostac ten sposob i juz nie chcesz zeby inni go mieli bo wtedy masz przewage !

Dzieciaczki pisac do mnie ja wam nie zaluje dam wam ten SPOSOB !

Opublikowano

Kto chce sposob na grzybki sam ogarnolem o co biega dzieki waszym postom panowie gdyby nie one !!!! THX

Gdyby nie one to byś dalej gryzł piach w piaskownicy

Zacznijmy od tego ze autor mi nie podal sposobu na grzyb

Autor ci nie podał bo miał swoje powody, masz to uszanować i zachować dla siebie.

tez moge byc owned wziasc komunikator glosowy i miec glos jak to niektorzy robia 20+ latka wiec mysle ze tutaj nie zaszalales

Człowieku dorośnij, cieszysz się jak mała dziewczynka a po chwili zachowujesz jak gówniarz kuwety.

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

Kolego zrobilem tak a nie inaczej bo dalem za 1 razem i podawalem wszystkim i kilku nowo zarejestrowanych dalo dupy nie zrozimialo instrukcji i zrobilo zle i polecialo z placzem do administracji i ze stracili kase czemu robili tak i tak i sie cioty wygadalo

a nie mam zamiaru przez tepe dzieci miec problemow jakich moja sprawa dlatego robie tak , a ty se podawaj go ludzia tylko szkoda ze twoje rozumowanie jest bledne pozdrawiam

to ze wiesz ze reset jest w to zamieszany to jedynei znasz 1/4 calego procesu z tym zwiazanego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...