Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Serwer Easy Vpn Na Plikach Serwerowych Z 2010R.

Roue

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam takie pytanko jak mam zewnętrzne ip to da rade jakoś skonfigurować to wszystko aby ktoś mógł pobrać tylko launchera i się połączyć ?

k.

Opublikowano

Mam problem z serverem jak postawiam go na jeryy nie mam takiego obrazka co ty tylko ze do idczytania plik niewiem co zrobic dobra jak robie server przy odpalaniu maszyny pokazuje mi sie taki komunikat An internal virtual machine error (13) has occurred. POmocy ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko wg. instrukcji i wyskakuje mi "Timecounters tick every 1.000 msec" i stoi tak już godzinę

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

mam identyczny problem . Wie ktoś może jak to rozwiązać?

Problem rozwiazany zamiast virtuala pc wystarczy odpalać pliki na boxie:)

hasło jerry login root nie działają do filezilli......

Opublikowano

wszystko pieknie , ale wiele po niemiecku i do tego zaden sklep nie dziala kompletnie ani 1 jak dla mnie szkoda czasu

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Witam all. Mam pytanko. Czy muszę ściągać klienta z tych linków, które podałeś, czy może być client 2010 Metin2PL? ;)

Oczywiście Tutek genialny. ;)

Opublikowano

Wszystko ok, ale gdy chce się zalogować na serwer to ciągle pisze 'Zostaniesz połączony z serwerem'.

Wie ktoś jak to rozwiązać?:)

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko ok, ale gdy chce się zalogować na serwer to ciągle pisze 'Zostaniesz połączony z serwerem'.

Wie ktoś jak to rozwiązać? :)

podpinam+plik root mam zmieniony

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie gdyby tego że sklepy się nie otwierają tzn. są do wyboru np items for krieger czy cos takiego i sklep sie nie otwiera.. :/ wtf?

Opublikowano

Mam problem. Ściągłem all party, scaliłem sobie total commanderem, i wyskauje mi abym włożył inną płytę lub podał do niej ściężkę.

Gdy łącze te pliki tym programem co jest w tucie, to all OK, odpalam WinRAR daję Plik>Otwórz archiwum, daję ten złączony plik i wyskakuje błąd "Nie spodziewane zamknięcie pliku" czy jakoś tak. Lecz plik jest, gdy go wypakowuję to na końcu piszę, to samo co przedtem i że może być uszkodzony lub złe hasło.

Wie ktoś o co chodzi? Daję limit lajków!

skpUo.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie czy zadziała na zwykłym kliencie na którym był kiedyś PL 2010r.?

Haters Gonna Hate.....

Opublikowano

@Up

@2x Up

Pobierzcie sobie metina z oficjalnej strony i nie patchowac, bedzie dzialac.

Wie ktos jak odbugowac sklepy?

Opublikowano

! D:\SERWERFILES\Metin2 2010 Server Files: CRC failed in the encrypted file jerry.vhd. Corrupt file or wrong password.

ehe.

hasło pliku poprawne

wielkość pliku do wypakowania zgadza się z ss'ami

lecz rozpakować nie idzie

Opublikowano

a ja mam kilka pytań a propos tych plików :P :

1. Czy to są te czyste rw3, których szukałem czy nie ?

2. Czy na tych plikach da się postawić serwer dedykowany, jeśli nie - proszę o linka do rw3, na których sie da ;d

3. Czy muszę mieć klienta z 2010 i go modyfikowac podczas, gdy używam plików z 2010, czy też mogę mieć klienta z 2011 r ? :D

4. Czy np. jeśli pobiorę jakieś inne pliki, które słuza do zrobienia i serwera hamachi i je zmodyfikuję, a później pobiorę inne pliki do dedyków to bede musiał wszystko robic od nowa czy da się jakoś zrobić, aby wszystkie dane pozostały w MYSQL ;p

Trochę chaosu wprowadziłem, ale może ktoś sie połapie :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

A mogę postępować tak jak jest tutaj wszystko opisane, tylko zamiast Comodo to użyję Hamachi ?! Bo Comodo nie chce mnie zarejestrować :/.

Opublikowano

Po pobraniu wszystkich plików i połączeniu próbuje rozpakować i wyświetla mi się to:

! D:\SERWER MT2\Pliki Serwerowe Metin2 2010SF\Metin2 2010 Server Files: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku jerry.vhd. Plik jest uszkodzony lub hasło jest niewłaściwe.

Hasło wpisuje dobre więc wtf?

Opublikowano

A mogę postępować tak jak jest tutaj wszystko opisane, tylko zamiast Comodo to użyję Hamachi ?! Bo Comodo nie chce mnie zarejestrować :/.

Możesz. Wystarczy podać ip z hamachi. Aktualnie coś po prostu w Comodo nawala, może jutro będzie działało. Wg. mnie chyba Comodo lepsze, bo przy dużych pingach można w miarę komfortowo pograć.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...