Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Serwer Easy Vpn Na Plikach Serwerowych Z 2010R.

Roue

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piekny tutek Az milo dla oka, mam pytanie dziala ten programik tez na windows 7?

Oraz najlepiej bylo by jak bys pokazal tez jak uruchomic navicata... Bo mam problem. Wyskakuje mi caly czas ten sam blad...

2003 - Can't connect to MySQL server on '5.178.250.100' (10060) ...

Opublikowano

a ja mam problem do zalogowania sie na baze danych FTP pisze cos access dainded czy jakos tam

a i dodam ze mam pliki od mcncc.pl

Opublikowano

siemka mam problem robie all wpisuje sysinstall ustawiam swoje ip mam hamachi włączone i na comodo mam to samo i robie reset serwa i go włączam i robi się i czekam i wyskakuje tylko taki text na końcu : 'mcn# connect : network is unreachable co mam zrobić ? a i tego conection refused 3x przed tym nie mam ;/

Zbieram - !!!

Opublikowano

filename=Metin2 2010 Server Files .rar

size=822345668

crc32=BDECFBB6

to wyskakuje jak chce sciagnac ; 2010 Server Files .crc

da ktos aktywny link?

@edit:

pomozcie fast mam wszystko tylko nieumiem tego pobrac bo mi to wyskakuje... mam chrome i explorera na obu prubowalem

Opublikowano

mam jeszcze jeden problem wbijam na serwer na konto mateo zrobiłem inną postać i gdy się kończy pasek metek się wyłacza jak to naprawić ???

Zbieram - !!!

Opublikowano

"Timecounters tick every 1.000 msec" i stoi pol godziny(nie zacina sie)

zauwazylem wyzej costam warring

"plip0: WARING: using obsoleted IFF_NEEDSGIANT flag" - o co kaman? tut + ale dla goscia ktory nic nie czai a chce zrobic to bby byl -... (dalem +) ew mozesz opisać ten proces uruchamiania/wlaczania serwa na filmiku? (krok2)

Opublikowano

Spoko spoko ale jak już skleiłem te pliki do kupy i chcę wypakować to na koniec wypakowywania winrarem pisze że złe hasło a wpisuje mcncc.pl .

Nie wiem co jest . ;/

PS. Sorry że odkopuje ...

Opublikowano

ma ktoś tego lunchera do plików 2011 clienta?

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

Opublikowano

Oczywicie + ale czy będzie działało na plikach 2006?

a jak pobrac te pliki serwerowe ? z tej strony mcncc.pl ? jak klikam na part 1 part2 lub niezaleznie jaki part to wyswietla mi strona z takimi dziwnymi znaczkami a sie nie sciaga ;/

RMCF

Opublikowano

Mam taki błąd ze jak ląduje sie vpc i powinno wyskoczyć logowanie to mi pisze reset i od nowa wiecie moze czemu tak mam >>??

playhard.gif

Zbieram minusy

Opublikowano

Mam taki błąd ze jak ląduje sie vpc i powinno wyskoczyć logowanie to mi pisze reset i od nowa wiecie moze czemu tak mam >>??

Postaw Server na VirtaualBox'ie na 100% zadziała :)

Opublikowano

czy ktoś mi może powiedzieć port ch1 i port ch 2 ?? bo neimoge znaleść i czy w

1:{"key":11,"name":"CH1 ","ip":"5.0.186.100","tcp_port":11002,"udp_port":18000,"state":STATE_NONE,},

2:{"key":12,"name":"CH2 ","ip":"5.0.186.100","tcp_port":11003,"udp_port":18000,"state":STATE_NONE,},

czy ip trzeba z końcóką 100 czy bez ?? i jak tu te port pozmieniać aby działało :D pomuszcie

baner_1.png

LICZE NA "+" JEŚLI POMOGŁEM :D

Opublikowano

Link do pobrania Metin2 2010 Server Files.crc wygasł, więc oto reupload:

http://www.mediafire.com/?gy916cwx6a7d6t1

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f794e4027a2549081e8a68dc8b8b91efe03d294093f49e396832727069683235-1308072603

@Up

Po co Ci porty? Serwer na tych plikach działa bez odblokowywania portów.

Opublikowano

dam Limit za pomoc

jeśli ktoś da

Plik Root z moim IP :)

Hamachi

5.124.109.120

EasyVPN

5.0.186.239

oczywiście aby mógł ja się zalogować bo

gdy chce wypakować root mam pusty folder ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...