Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Serwer Easy Vpn Na Plikach Serwerowych Z 2010R.

Roue

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da sie pobrać plików serwerowych. Jak klikam w byle który part to wyskakuje strona z jakimiś długimi linijkami napisów.. ;(

Czy to koniec? ;c

//Reklama OFF.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej a ja mam inny problem jak chce ściągnąć jakiś klient to mi jakieś programy ściąga. Gdy pakuje roota to nic się nie dzieje. JA CZEKAM JAK KTOŚ DA LINK DO GOTOWEGO SERWERA TYLKO, DO KTÓREGO TRZEBA WPISAĆ IP I NIC WIĘCEJ

xxx

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy mógłby ktoś dać pliczki na innym hostingu? najlepiej multiupload daje 5 i + proszę fast odpowiedź :/

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej a ja mam inny problem jak chce ściągnąć jakiś klient to mi jakieś programy ściąga. Gdy pakuje roota to nic się nie dzieje. JA CZEKAM JAK KTOŚ DA LINK DO GOTOWEGO SERWERA TYLKO, DO KTÓREGO TRZEBA WPISAĆ IP I NIC WIĘCEJ

Tak trudno ci zmienic ip w root ? wrzucic launcher i odpalic? zalogowac sie do maszyny?

4-10min roboty ( w zaleznosci od pc) Rozumiem, ze nie kazdy potrafi, ale ten TuT jest tak ladnie opisany, ze nawet dzieci neo by to zrozumialy..

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

WOW!!! Stary, zrobiłeś super tutka :)

@

Mam niestety mały problem :/ A mianowicie moi koledzy nie mogą się zalogować. Wszystko pięknie i wogóle tylko, że oni mają "błąd podczas łączenia się z serwerem". Mi działa, na "Comodo Unite" jestesmy w tym samym networku przeslalem im launchera i rooty I LIPA :/... Najsmutniejsze w tym jest to, że twórca tutk'a już nie patrzy bo tut ma 3 lata :/ (jak nei wiecej)... Jeżeli ktoś wie co trzeba zrobić byłbym wdzięczny za kazda pomoc. P.S. Kolega nawet wyłączył wszystkie ewentualne zapory ale to nic nie pomaga, więc antywirus wcale tego nie blokuje (przynajmniej u niego)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...