Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Serwer Easy Vpn Na Plikach Serwerowych Z 2010R.

Roue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało się komuś postawić serwer, tak aby inni mogli się zalogować, tzn. czy mogą się zalogować koledzy twoi... ???? Ja serwa postawiłem, ale moi koledzy nie mogą się zalogować do gry, ale mogą się zalogować do wyboru postaci, stworzyć ją i tyle. W momencie, gdy kliknął ENTER, to po kilku sekundach ich wyrzuca do okna logowania...

Wie ktoś co można na to poradzić...???

@KakashiHokage Port na Ch1 to 13000 a na ch2 to 13001...

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi podczas uruchamiania wywala błąd:

beztytuuptq.png

Już sobie poradziłem

Teraz mam problem gdy wyłączam serwer po ponownym włączeniu muszę znów konfigurować sieć.

Opublikowano

Ten poradnik słaby jest.Gdyż masa problemów jest po zrobieniu FeeBSD jest napisane Networking ........... to znaczy że połaczyło ;P no i dobra żadnych root nie zmieniałem bo nie wiem jak .Dobra sciągnełem port map

zrobiłem all.Ch*** nie działa włąnczam serwa i bład połaczenia bleh.Nie wiem ludzie oco chodzi help me GG-1410061.Jak ktoś by był miły.(wkońcu przydałobys się postawić serwa ;) ).!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten poradnik słaby jest.Gdyż masa problemów jest po zrobieniu FeeBSD jest napisane Networking ........... to znaczy że połaczyło ;P no i dobra żadnych root nie zmieniałem bo nie wiem jak .Dobra sciągnełem port map

zrobiłem all.Ch*** nie działa włąnczam serwa i bład połaczenia bleh.Nie wiem ludzie oco chodzi help me GG-1410061.Jak ktoś by był miły.(wkońcu przydałobys się postawić serwa ;) ).!!!!!

Podkreślony fragment mnie rozbawił, haha. Jeżeli nie zmienisz root to nie połączysz się z serwerem. Ten poradnik jest słaby? To, że nie potrafisz czytać go od początku do końca ze zrozumieniem i coś Ci się nie udaje to nie znaczy, że innym też się nie udaje, a jakoś u innych wszystko gra.

Szkoda gadać.

Opublikowano

Dziwne te pliki jakieś. Sklepy się nie otwierają, pokazuje się info, że znajdę tu rzeczy dla woja itp... ale sklep się nie otwiera. Jak wpisuję /horse_ride to na czacie pokazuję się info - "I nie czują się pewni" wtf?. A jak próbuję przywołać militara to nie mogę, bo coś pisze po niemiecku :/

Opublikowano

Dziwne te pliki jakieś. Sklepy się nie otwierają, pokazuje się info, że znajdę tu rzeczy dla woja itp... ale sklep się nie otwiera. Jak wpisuję /horse_ride to na czacie pokazuję się info - "I nie czują się pewni" wtf?. A jak próbuję przywołać militara to nie mogę, bo coś pisze po niemiecku :/

Bo musisz naprawić handlarzy... Wchodzisz do ftp do folderu object, szukasz tam id tych handlarzy którzy nie działają. Wchodzisz do folderu z tym id i usuwasz folder chat. Proste? Proste :)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko zrobiłem, serwer chodzi, ale gdy wklejam metin2client i chcę przez Niego odpalić metina wyskakuje mi " FATAL ERROR!! Python library not exist " O co w tym biega? :D Teraz zaczęło mi wyskakiwać okienko z pytajnikami.. O co w tym chodzi? :/

eyp5iyhb91hc0mho99uy.png
Opublikowano

@Terminatorexx bądz łaskay i przeczytaj dokładnie tuta jest napisane jak wół jak je sciagnac. Po opcjonalnym zapisaniu sobie gdzieś danych dostępu klikamy w obrazek zatytułowany download (tak jak na obrazku wyżej) i po chwili zostaniemy przeniesieni w bezpieczny sektor mcncc.pl w którym mamy odnośniki, które poszczególno zapisujemy do jakiegokolwiek folderu klikając w nie lub klikając prawym przyciskiem myszy- "Zapisz zawartość" (czy coś podobnego- w każdej przeglądarce opcja jest nazwana inaczej).

A to moja bolączka hehe

mam prośbę jeśli ktoś może mi podać hasła i loginy do bazy i ftp będę wdzięczny i nie pożałuje plusów ;) bo nie moge sie zalogowac do bazy i założyć żadnego konta aby sprawdzić czy ten serwerek działa

dobra zajęło mi to troszkę nocy ale tak dla innych co maja taki sam problem

do bazy danych czyli mysql

login: root

hasło: jerry

Pomocnik
Opublikowano

Zrobiłem wszystko wg. instrukcji i wyskakuje mi "Timecounters tick every 1.000 msec" i stoi tak już godzinę

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

NFS World : 50lvl lexus LFA
Ghost Recon Online : Recon 21 lvl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam błąd... Wkleiłem GOTOWCE V2 do tego i nie działa

wchodze na serv i pisze 'Łączenie z serwerem' i wywala do wyboru CH

@topic

Działa ale all po niemiecku i nie dzialaja mi sklepy ;/

@edit

1.Nie da sie zrobić gm.. .Próbuje ale nic... Chce zrobic postac a pisze ' Inna postać ma już taką nazwe' chociarz nie robilem zadnej postaci...

2.w Navicat>>Player>>Player jest uszkodzone...

3.Na koncie Mateo czy cos Jest wojo Bez nazwy. 0 lvl 0 all staty

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

@reflesh... Odpowie ktoś czemu mi tak robi??

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem prosze o pomoc.Otórz w virtualu wszystko okey odalam wyskakuje 2x Network in unrachbel mama clienta 2010 z tej listy i tak mam root skonfugorowane na moje ip wklejone do pack tego lanchera tez mam co podałes i odpalam loguje sie na passy i jest ciagle zostaniesz połaczony z serwerem i nic sie nie dzieje po jakims czasie w virtual wyskakuje mv:rename syslog to ./log/2213213/syslog.20: No such file or directory.Nom okey ale na 2 cliencie 2008 wpisuje pasy łaczy sie jest konto ładuje sie pasek (z root edytowanym) i kicka do pulpitu. Prosze o pomoc.A na 2 ch pisze norm prosze o pomoc.

Opublikowano

Matko boska,ale Tut :D

Leci +

Jak będę robił serwer na 100% zajrzę tutaj

Aha i ci co mają hamachi będą mogli wbić na serwa czy muszę mieć vpn?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...