Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Yang ! Coraz Bardziej Rosną ! Koniec Małych Cen Za 1Kkk!

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie zauważyliście Nikt nie ma Yang na sprzedaż wszystko jest zatrzymane!. Dziś napisałem do Pewnego Kolesia co sprzedaje Yangi spytałem się po jakiej cenie będą i o tu odpowiedz. Do tego Yangi prawdopodobnie będą sprzedawane po 10zł+ za 1kkk ! tak mówią sprzedawcy na allegro. Prawdopodobnie ceny na Serverach spadną masakrycznie :) Jak widać na 2 ss Sprzedawca mówi że konta ich zostały zbanowane ! i nie wiadomo kiedy będą mieli Yangi.

sssssug.jpg

sssls.png

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że handlarze yang zostali zbanowani co do konta. Jeżeli tak się stało i ceny poszły masakrycznie w dół to chyba zacznę grać.

1339226679-U337649.jpg

Uczeń
Opublikowano

No, na razie nie da się pograć normalnie właśnie przez ceny yang i przez idiotów, którzy "dla brata" kupują po 19kkk yang :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem tyle: pół roku temu nie miałem nic do yangsellerów, ale po tym co się teraz dzieje, tzn. aury chodzą nawet po 300kk, nie ma w sklepach już zbonowanych itemów, ribów+9, a od niedawna nawet kamieni duchowych, bo cena przekroczyła 1kkk mam nadzieję, że w końcu zjawisko yangsellingu zostanie raz a dobrze wytępione. Tak się po prostu nie da się grać, co zarobisz, to inflacja ci zje, trudno sprzedaje się lepsze itemy, żeby cię nikt nie oszukał, yangi nie mieszą na postaciach itd. Jeśli jednak ma się coś zmienić, to pewnie potrwa z dobry miesiąc. Domyślam się, że team zaczął w końcu odczuwać finansowo, że coraz więcej graczy odchodzi od metina i wzięli się za banowanie, a może sami ograniczyli sprzedaż yang, żeby teraz się chwalić, że zbanowali w końcu te prawie niepokonane boty xD

Edit

allegrok.png

Eno faktycznie coś dzieje, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek było tak mało aukcji z yangami.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

No, na razie nie da się pograć normalnie właśnie przez ceny yang i przez idiotów, którzy "dla brata" kupują po 19kkk yang :P

"Idiotą" To możesz być ty. Nie twoja sprawa co kupuje i komu. Masz swoje życie ? Pilnuj swojego a nie kogoś. To tyle z mojej strony na twój temat

Tacy są Polacy wpier... się w kogoś sprawy a swoich nie pilnują ;)

Uczeń
Opublikowano

KochamBlondynki - zakładałeś temat, żeby dyskutować czy tylko go oglądać? Mam własne zdanie na temat allegro i zakupu yang za PLN- nawet jeśli Cię to dotyka, to nie zmienię zdania.

Wysokie ceny w grze są spowodowane idiotami, którzy bez opamiętania kupują yangi nie umiejąc ich zarobić samodzielnie. Chcesz kupować yangi to to rób, nie wtrącam się, Twoja sprawa i Twoja kasa, ale nie zamkniesz mi ust - mogę mówić co myślę.

ps. wyrażanie własnych opinii nie jest wtrącaniem się :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja to chciałbym aby wcale nie było sprzedawania yangów nawet za 1kk za 100zł.. Bo i tak zawsze się ktoś znajdzie i kupi.

Do wszystkiego samemu lepiej się doradzać. Pozostaje mi tylko westchnąć i się usmiechnąć na ten widok. :>

Opublikowano

Mozesz wylogowac sie z forum lub ( wykurwiac ) . To jest forum a tego typu tematyce. Ty pewnie jakbys mial brata to bys mu cukierka za 15gr kupil i wpychal mu na sile

Co do tematu to hm... jak gadalem z jednym yangsellerem i powiedzialem mu skad maja yangi to napisal mi ze moge sobie ''firme'' zalozyc i sprzedawac yangi :P

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Eh.Mój kuzyn ma farta jeszcze 3 dni temu kupił (10-12kkk) za 2,99 za 1kkk xD. Teraz sobie poczeka tak z 1 miech i będzie bogaczem ;d Jak ceny tak zmaleją ;d

;p

Opublikowano

Módlmy się żeby ceny yang rosły jak najbardziej, bo wtedy w grze powinno zrobić się taniej

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

To jest nie możliwe że ceny yang na allegro spadną nawet jeśli spadną do 10 zl 1kkk to i tak to nic nie zmieni , bo ceny troche tylko spadna, a yangsellerzy bd mieli yangi do póki team nie zablokuje możliwości grania na farmbocie czy czym oni tam zarabiaja

Opublikowano

Powiem tyle na pl juz nigdy nie będzie tanio ponieważ gracz który dropal np. kk wystawiał po 500k (nie wiem jakie sa teraz ceny) , przyszła inflacja dobra podnosił ceny bo towar szedł nawet za x2 cene a teraz na pewno taniej nie wystawi , Dlaczego ?? bo 2 gracz to wykorzysta kupi i wystawi drożej , nie oszukujmy się nikt nie chce byc stratny kosztem obniżenia cen

Jedynym sposobem jest wyzerowanie kont wszystkich graczy , lub ilość yang w zależności od lv 30lv 5kk , 60lv 50kk , 90lv 200kk itp.

Jest jeszcze możliwość wprowadzenia nowych serverów i utrzymywanie ceny na stałym poziomie i ostre walczenie z botami

ps. a co do botów cos mi sie wydaje ze team metin2 pl ma nie oficjalnie podpisana umowę z jakaś firma która ma te nielegalne oprogramowanie i pozwala mu ingerować w grę ale reszcie nie ;p na pewno ma jakieś zyski z tego

bo co za problem dla GM przejść się 1 dziennie po wszystkich ch i po banować konta botom odrazu 1h robowy dziennie jak nie mniej , boty maja stale miejsca dropu

jak narzazie nie gram na pl i nie mam zamiaru bo jak narazie nie ma sensu

Opublikowano

To jest nie możliwe że ceny yang na allegro spadną nawet jeśli spadną do 10 zl 1kkk to i tak to nic nie zmieni , bo ceny troche tylko spadna, a yangsellerzy bd mieli yangi do póki team nie zablokuje możliwości grania na farmbocie czy czym oni tam zarabiaja

Chyba podrosną.

A i tak nikt nie zmieni ceny kamyka duchowego. Dropnie powiedzmy wystawi za 999kk. i będzie czekał aż jakiś bogacz kupi.

Bo ten kto kupił wcześniej za 100kkk to mu szkoda raczej nie będzie.. I takie marne koło powstanie.

Opublikowano

zostały 2-3 aukcje w których cena za 1kkk jest do 4zł i do tego oni sami nie mają jak wydać Yang bo nie mają. Reszta już skoczyła w górę 12zł za 1kkk 24 zł za 2kkk :X

Opublikowano

No drogo.. mi tylko zostało eq warte 30kkk+ :D chyba nie będzie sie opłacało sprzedawać >.>

@Do autora:

To ty też sprzedajesz yang ? ;p bo zauważyłem opis gg :>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

jak tak bardzo wzrosły, to fajnie mają Ci którzy zaopatrzyli sie w mase yang (np 100kkk) kupowanych po załóżmy 5zł = 500zł, a teraz? 1kkk=12zł co daje nam 700zł zysku, jeżeli itemy stanieją wiekszość bedzie stać na pro elo elo elo elo elo elo eq

ae1d1005fe.png

Opublikowano

No wreszcie... Może kiedyś znowu zacznę grać na Globalu. Pisałem do kilku Yangsellerów np. VIPPlayer i prawie wszyscy nie mieli Yang... Ciekawe czemu

Opublikowano

Wrócą normalne ceny wrócę do gry

Hehe pewnie maksymalnie na 2 miesiące bo handlarze znowu yang sobie skołują i będzie 1kkk po 5 zł ....

Opublikowano

To teraz każdy będzie kupował u tych co można i są tani ;x Mój kumpel za czasów początku metina gdzie kamyki stały po 5k bo nikt nie wiedział do czego służą... Sprzedał je z 5 miechów temu i kase ma rozłożoną po 30 kontach z czego już chyba 5 zbanowanych ;x

Opublikowano

@Xerio

Ale myslisz że na s26 będą normalne ceny ?

Przecież to yangfarmery które same zarabiają kase dla siebie. Więc tak czy siak i tak będzie tak drogo jak na każdym.. Pozostaje czekać i obserwować.

Opublikowano

Jak wam ceny na PL nieodpowiadają to zagrajcie na US

Taniutko..

Małże - 250k +

Berserk - 300k+

Aura Miecza - 1kk - 1,5kk

Jinno Free Kingdom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...