Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak Zagrac Na Vindictus

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vindictus_logo.png

Linki do Rejestracji, Pobrania gry:

Strona Glowna:

http://www.vindictus.nexon.net/

http://passport.nexon.net/Registration/Signup.aspx?nexonTheme=Vindictus

Download:

http://vindictus.nexon.net/Support/Client.aspx

JEST TO SPOSOB NA WERSJE US, NA WERSJI EU NIE MA BLOKADY ALE ZA TO TAK DUZO NIE OFERUJE!!!

Witam

W tym temacie chce napisac jak zagrac w Vindictus na wersji US! Jest to najlatwiejszy sposob jaki jest bo nie wymaga zadnych programow.

Czemu lepiej grac na US niz na wersji EU gdzie nie ma blokady IP? Bo US duzo wiecej oferuje.

Pierw trzeba zainstalowac gre i ja zaktualizowac jak juz to sie zrobi to zamykamy i mozemy kontynuowac z poradnikiem.

Potem musisz pobrac ten plik Scan

http://www.multiupload.com/5BYQ6241WW

Potem otworz go i kliknij Polacz.

Otworzy sie nowe okno gdzie zeby sie polaczyc trzeba wpisac a potem kliknac Polacz:

Nazwa uzytkownika: free

Haslo: 1234

Teraz otworz byle jaka przegladarke zeby aktywowac VPN

Jak juz to zrobisz to mozesz wlaczyc Vindictus i grac. Jak juz konczysz grac to otwierasz VPN Vindictus

jeszcze raz i klikasz Rozlacz.

Nie dziala, lub nie chcesz pobierac zadnych plikow? Mozesz to zrobic dlugim sposoblem:

Jak zagrac na Windows Vista/7 -

Pierw wchodzimy do -

Panel Sterowania > Centrum sieci i udostępniania > Skonfiguruj nowe polaczenie lub nowa siec.

(Jezeli nie masz Centrum sieci i udostępniania to zaznacz Male Ikonki w widoku w górnym prawym rogu)

Teraz wybieramy -

Polacz z miejscem pracy > Uzyj mojego polaczenia internetowego (VPN).

Teraz wpisujemy w -

Adres internetowy: uspptp.hotfreevpn.com

Nazwa miejsca docelowego: VPN

Zaznacz Nie lacz teraz; tylko skonfiguruj, aby mozna bylo polaczyc sie pozniej.

Klikamy: Dalej, Utworz, Zamknij.

(Zostawiamy Wpisz nazwe uzytkownika i haslo puste)

Teraz w Centrum sieci i udostępniania wchodzimy do -

Zmien ustawienia karty sieciowej

(Pokaze sie tam siec o nazwie VPN, polecam zrobic skrot tej sieci na pulpicie zeby mozna bylo latwiej sie polaczyc)

Teraz otwieramy nasza siec VPN i wpisujemy -

Nazwa uzytkownika: free

Haslo: Wpisujemy 1234

Klikamy: Polacz

Teraz otworz byle jaka przegladarke zeby aktywowac VPN

Wchodzimy do gry i mozemy grac, jak juz konczymy grac to wylaczamy siec: Prawym na siec VPN > Wylacz

Jak zagrac na Windows XP:

Coming Soon

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Polecam gre, bardzo fajna smile.gif

Moj nick to ErxPL i gram na East Server.

Zapraszam do mojej gildi (Nawet i poczatkujacych): PolskaCrew

A tu maly pojedynek z Bossem na Koreanskiej Wersji(Nie moj)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Pozdrawiam i zapraszam do gry smile.gif

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest dużo prostszy sposób zmienić po prostu proxy ( np. Aol 9.5 )

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jest dużo prostszy sposób zmienić po prostu proxy ( np. Aol 9.5 )

To zobacz jakie bedziesz mial wtedy lagi...

Darmowe Proxy sa wolne i szybko przestaja dzialac

Opublikowano

@Eryk2109.

jak loguje się w konsoli to zacina się przy password

Nie zacina sie :P

Poprostu nie widzisz co wpisujesz... Wpisz haslo to kliknij ENTER

Opublikowano

ej jak tam sie zalogowac (ja nie moge) trzeba postac zalozyc na stronie? jesli tak to mi sie nie wyswietlaja postacie do wybrania :) tak to bomba ale chcialbym zagrac.

Opublikowano

ej jak tam sie zalogowac (ja nie moge) trzeba postac zalozyc na stronie? jesli tak to mi sie nie wyswietlaja postacie do wybrania :) tak to bomba ale chcialbym zagrac.

http://passport.nexon.net/Registration/Signup.aspx?nexonTheme=Vindictus

Opublikowano

Zmienilem troche, i teraz przez kazdy sposob nie laguje bo sie uzywa wlasnego IP do grania i Proxy tylko do zalogowania. A jezeli sie ma to wina Internetu lub zle ustawione.

Polecam Sposob 1.

Opublikowano

Nie wiem w czym problem ale każdym sposobem po max 10 min disconnect w sposobie 1 nie potrzeba żadnego HS Blocker ? Najpierw pokazuje mi 1 komunikat "Unauthorized program deteced...." i za chwile "you have been disconnected from the server"( każdym sposobem to samo po tym samym czasie i cały czas zmieniam proxy)

Opublikowano

Mnie też kicka po kilku minutach (2 sposóB), ale nie jest tak źle. Najbardziej denerwujące w tym jest to, że jak idziesz na jakąś wyprawę, to wtedy Cię wywala i musisz robić od nowa.

I wszystko to mam przez PuTTY, który wyświetla błąd

server unexpectedly closed network connection

@edit

Już wiem. Przecież to jest konto trial, więc rozłącza co pół godziny. Macie na to jakiś sposób?

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

@Mixerr

Zmieniales HS dlatego... Musi byc aktualna innaczej kicka. Jezeli nie masz orginalnych plikow do HS to niestety musisz odinstalowac i zainstalowac gre...

Lub moze zobacz bo w C:\Nexon\Vindictus\en-US\HShield moze masz plik HSUpdate.exe otworz go to moze ci naprawi ale nie jestem pewien.

@PissedMan

Sposob 1. wtedy nie kicka.... Lub jezeli nie chcesz zeby kickalo w sposob 2 to musisz kupic konto premium

Opublikowano

Sorki pomyliłem sie u mnie ten problem jest w sposobie 1 (darmowe proxy), a nie w 2 ;D

Napisalem ci odpowiedz... Edytowales Hackshielda... musisz miec orginalnego nie edytowanego.

Opublikowano

Mam problem mianowicie gdy chce kliknąć Enable wyskakuje mi : Your system configuration is no longer compatribe with ProxyCap. Plese reinstall ProxyCap.

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

@666pit666

Jezeli nie robiles reseta kompa po zainstalowaniu taka infomacja ci sie pokaze

A jezeli zrobiles restart to:

Jezeli wlaczyles lub zainstalowales jakis program co zmienia Proxy to taka wiadomosc ci wyskoczy...

Musisz poprostu reinstalowac ProxyCapa i reset kompa (Jezeli sie nie myle jest opcja Napraw)

Opublikowano

Eryk2109

PO odinstalowaniu i uruchomieniu ponownie kompa nie mam neta ( teraz pisze z kompa kolegi ) pomorze ktoś żeby chociaż przywrócić neta ?

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Eryk2109

PO odinstalowaniu i uruchomieniu ponownie kompa nie mam neta ( teraz pisze z kompa kolegi ) pomorze ktoś żeby chociaż przywrócić neta ?

Nie ustawiles tak jak ja mam w rules. Ustaw tak jak ja mam lub daj Disable w ProxyCap

A jezeli dalej nie dziala to daj prawym na Network w pasku co masz i wybierz Diag./Napraw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...