Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Db - Bot 1.3A Na Zszc 1.690

Daro92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś wrzucić bota z innej strony do pobrania? Z tej jak właczam pobieranie to mi się wyswietla ze AntyWirus blokuje strone... Nawet jak wyłącze antywira to jest to samo... Prosze o pomoc

Obawiam się ze Bota z innej strony musiał byś poszukać poza MPC forum.

Jakiego używasz Antywirusa ? Na pewno da się zmienić ustawienia na blokowanie strony.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smiga na sro v.163 ?

bo nie wiem czy wgl zaczynac sie z tym cackac skoro nie bedzie dzialac na najnowszym patchu zszc

Opublikowano

Jak wskazać lokalizacje bota? Chodzi mi o crackowanie

Jak klikne na cracka mam taki problem: System Windows nie może uszyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

smiga na sro v.163 ?

bo nie wiem czy wgl zaczynac sie z tym cackac skoro nie bedzie dzialac na najnowszym patchu zszc

this same question ?

wie ktos?

Opublikowano

Najnowsza wersja to 1.164 :) Działa. Po inspekcjach przez kilka h nie działa, ale potem już śmiga. (wiem to od ludzi z gildi)

Mam problem. Włączam db bota i wszystkko normalnie, grę itp. lecz gdy chcę ustawić skille to ich nie wykrywa. Wykrywa postać, pisze lv, mp i hp ale skilli nie wykrywa. Nie mam zadnych itemów z IM, grab peta ani niczego w tym stylu, próbowałem z sztuczką dawania wszystkich rzeczy do storage - nic nie pomogło. Mam win7 64bitowy - jeżeli to ma jakieś znaczenie. Proszę o pomoc.

Opublikowano

ziomuś nie czyta mi postaci możesz mi pomóc ??

wchodze tak jak pisze wszystko ładnie pięknie ale w Sr Proxy nie pisze Sr-proxy connected + bot czy jakoś tak jest tylko

Sr-proxy + bot

co mam z tym zrobić ??

Opublikowano

Wie ktos moze co zrobic jak wlaczam Loadera kilkne zeby sie Silk odpalil i pokazuje sie te pierwsze okienko z Silka

I nic wiecej ; d

Dobra inspekcja jest; DDD sory za tego posta ^^

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak mi coś nie działa.. Już na samym początku otwierając cracka i wszystko pisze: Apikacja nie została właściwie zainicjowana.. Wie ktoś może jak to naprawić i o co chodzi? Proszę o pomoc

Nowicjusz
Opublikowano
Mam problem. Włączam db bota i wszystkko normalnie, grę itp. lecz gdy chcę ustawić skille to ich nie wykrywa. Wykrywa postać, pisze lv, mp i hp ale skilli nie wykrywa. Nie mam zadnych itemów z IM, grab peta ani niczego w tym stylu, próbowałem z sztuczką dawania wszystkich rzeczy do storage - nic nie pomogło. Mam win7 64bitowy - jeżeli to ma jakieś znaczenie. Proszę o pomoc.

Mam to samo ktoś pomoże? Tylko że ja mam xp sp3 32 bit

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W momencie użycia 1szego skilla atakującego dostaję DC ... WTF ?!

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...