Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Db - Bot 1.3A Na Zszc 1.690

Daro92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ty nie dostawales dc to gratuluje bo wszyscy dostawali ale widocznie jeden taki Pielgrzym1 zostal a reszta dostawala dc bez komentarza... Cain jakbym wiedzial ze to takie scierwo jest to w ogole bym konta nie zakladal

1325845644-U48159.gif

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem z botem mianowicie gdy go uruchamiam zamiast servera Water pojawia się Fire. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

@UP

Kolego, w loaderze musisz zmienić na Division 2

Mam problem, gdy włączę bota, łączy się z srproxy i sro, chcę zalogować się do gry, wywala mnie do systemu (crash) albo jeżeli już się wloguję po chwili dostaję DC. Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

@michu004

Zobacz i napisz tutaj czy DC dostajesz

jak wbijasz z botem i bez bota

czy

jak wbijasz tylko z botem

b577e893e102f.png

Opublikowano

@michu004

Zobacz i napisz tutaj czy DC dostajesz

jak wbijasz z botem i bez bota

czy

jak wbijasz tylko z botem

Bez bota gram normalnie, odpalę bota i już nie da się zalogować. Dodam, że ma tak każdy z moich znajomych którzy próbują użyć bota.

@Edit

Nie wiem co się stało, ale bot działa!

Opublikowano

Hmm a mi inny blad wyskuje .Robie wszystko jak tam jest i gdy wlanczam próbuje wejść to milimalizuje sie wylancza i windows sie pyta czy rozwizac problem niby rozwiazuje nic to nie daje pomocy (jbc mam laptopa niewiem czy to pomoże) tak btw jak wchodze normlanie dziala wszystko tylko jak za pomoca loadera i bota cos sie psuje:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OK problem sam sie wyjasnil a bocik smiga i to ostro mam pytanko jaka jest szansa ze dostane bana za bota a jezeli juz ostane to jest to dozywotni ban czy tylko na okreslony czas??

Odkrywca
Opublikowano

Dobra ja mam takie pytano. Wczoraj dzialal mi bot, a dzisiaj jak loguje na postać to wywala mnie do windowsa za 5-6x. Da się coś z tym zrobić ? Usuwalem juz ZSZC i od początku zrobilem wszystko. Ale nadal to samo. Czekam na odpowiedz, pozdrawiam!

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Dobra ja mam takie pytano. Wczoraj dzialal mi bot, a dzisiaj jak loguje na postać to wywala mnie do windowsa za 5-6x. Da się coś z tym zrobić ? Usuwalem juz ZSZC i od początku zrobilem wszystko. Ale nadal to samo. Czekam na odpowiedz, pozdrawiam!

@UP

To samo mam co kolega Wyżej :D coś sie zrypało z Botem albo serwer cos Wykrywa .... Wczoraj bocił mi normalnie a dzisiaj po szkole jak odpaliłem to Crash z gry .... a bez bota śmiga normalnie jak nagram film to pokaże co i jak .... ale to pod wieczór jak się serwery zwolnią ....

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

To samo mam co kolega Wyżej :D coś sie zrypało z Botem albo serwer cos Wykrywa .... Wczoraj bocił mi normalnie a dzisiaj po szkole jak odpaliłem to Crash z gry .... a bez bota śmiga normalnie jak nagram film to pokaże co i jak .... ale to pod wieczór jak się serwery zwolnią ....

Podpinam się to samo, zauważyłem, że jak już ma się logować na konto z postacią wtedy wyrzuca ...

A z Proxy samo się naprawiło ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie ( i ewentualne Panie) nie mam pojęcia co jest z tym botem. Możliwe że wprowadzone zostały jakieś zabezpieczenia, i dlatego macie crasze. Ja sam nie gram już jakiś czas w silka, więc nie wiem co może być powodem.

Opublikowano

Podpinam się to samo, zauważyłem, że jak już ma się logować na konto z postacią wtedy wyrzuca ...

A z Proxy samo się naprawiło ^^

@Up

Moze to naprawią albo sam stworze bota bo znam sie na C++ itd :) BTW :

Film dam pod wieczór Dzisiaj na 100% :) co i jak mi wyskakuje może ktoś bedzie miał ten sam problem jak tak to znaczy ze Bot nie dziala juz ....

Konto oddane !!

Opublikowano

Witam, a ja mam taki problem , otóż gdy odpalam wszystkie programiki zgodnie z tutem gra nawet nie chce mi się odpalić przez loadera. Natomiast bez loadera wszystko działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam tak, że jak się zaloguje, to działa wszystko, odpalam bota, robi buff'a, lecz przy nastepnym dostaje DC - coś z buffem, czy z botem ?

ja mam tak, że jak się zaloguje, to działa wszystko, odpalam bota, robi buff'a, lecz przy nastepnym dostaje DC - coś z buffem, czy z botem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...