Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Db - Bot 1.3A Na Zszc 1.690

Daro92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ wujek_90 zainstaluj Microsoft visual C ++ 2005 , 2008 i 2010 i jeśli nie masz to NET framework .

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

Teraz działa jak należy dzieki za pomoc ;)

P.S

Hehehe Radosć nie trwała zbyt długo gdyż przy odpalaniu gry przez loadera,po zalogowaniu sie do wyboru postaci wyłącza

Opublikowano

zrób to samo co podałem wyżej z loaderm tylko że teraz tak ustaw sro.exe [czyli zgodność i uruchom jak admin , firewall i antywir]

Opublikowano

w loaderze coś zaznaczasz np: english patch ? jeśli tak to wymień co

Opublikowano

czyli masz zaznaczone tylko division i redirect tak ? jeśli możesz to pisz dokładniej powyżej cię prosiłem żebyś podał co masz zaznaczone :)

Opublikowano

Siema , mam problem na który nie znalazłem rozwiązania a mianowicie , robie wszystko tak jak jest napisane mam c++ 2008 , net 3.5 tutaj wszystko działa po kolei wszystko robie gg off itd itd , wchodze w gre za pomocą tego loadera i za pomocą auto loggera próbuje się połączyc na server , gdy już po 5 - 10 min jest wolne miejsce komputer od tak sobie stroi focha i się wyłącza dodam że bez bota normalnie moge grac ... zna ktoś przyczyne?

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

@wujek_90 jak tam chcesz , starałem się pomóc

@Zenoon każdy bot czy loader ma niby "wirusa" właśnie dlatego na czas grania w silka z botem wyłącza się firewalla i antywirus żeby nie występowały jakieś problemy typu crash .

Opublikowano

czemu u mnie jak chce wpisać ip w SrProxy to mam Failed open port list? co mam zrobić próbowałem przeinstalować gre i nadal mam to samo pomocy:(

Opublikowano

U mnie zdarza się ten błąd gdy albo klikam Div 1 bądź ominąłem któryś punkt. np. z loaderem

Opublikowano

WITAM a ja mam inny problem bardzo ladnie wchodzi mi do gry super bez błednie alee gdy loguje sie to wyskakuje komunikat taki jakbym wogole nie mial konta na tym servwrze... moze mi ktos cos poradzic a moze cos robie zle ?

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z tym botem. Robię wszystko według tego poradnika, gdy loguje się do do gry, wybieram postać i ustawiam bota to po wprowadzeniu wszystkich ustawień dostaję Disconnecta, w czym może być problem ? Powiem że "czysty" bot, bez ustawień działa, zaznacza potwory itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema

Ja z kolei mam inny problem otóż robię wszystko co jest w poradniku lecz gdy włączam crackloadera po zalogowaniu się i wciskając Start Game wyskakuje błąd (error (9) ) i daje oke i nastepnie wybieram postać i daje Start. Niestety po zalogowaniu sie wywala mi grę i jak wchodzę na crackloadera nie jest zapisane zadne pojawienie sie postaci.

Jakies propozycje ?

Opublikowano

Siema

Ja z kolei mam inny problem otóż robię wszystko co jest w poradniku lecz gdy włączam crackloadera po zalogowaniu się i wciskając Start Game wyskakuje błąd (error (9) ) i daje oke i nastepnie wybieram postać i daje Start. Niestety po zalogowaniu sie wywala mi grę i jak wchodzę na crackloadera nie jest zapisane zadne pojawienie sie postaci.

Jakies propozycje ?

Tak , Gra włącz przez loadera ktorego wklejasz do folderu z gra a nie przez Crackloadera

Opublikowano

Mi już na początku kiedy carckuje bota wyskakuje błąd że aplikacja została źle zainicjowana.... :/ proszę pomóżcie :/

Opublikowano

Może ktoś wrzucić bota z innej strony do pobrania? Z tej jak właczam pobieranie to mi się wyswietla ze AntyWirus blokuje strone... Nawet jak wyłącze antywira to jest to samo... Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...