Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Db - Bot 1.3A Na Zszc 1.690

Daro92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra water dziala a na eartch jak ogarnac bota da sie ?:>

Widze ze kilka botow w city stoi wiec da sie tylko jak niech ktos ogranie bo kazdy pisze co innego i nic nie dziala xD

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra water dziala a na eartch jak ogarnac bota da sie ?:>

Widze ze kilka botow w city stoi wiec da sie tylko jak niech ktos ogranie bo kazdy pisze co innego i nic nie dziala xD

Co tu ogarniać xD

U mnie ładnie lata bocik na earth ;]

Opublikowano

Czy mogłby mi ktos powiedziec czy ten bot wraca sam an spota? bo cos mi to nie dziala i jeszcze jedno pytanie czy trzeba nagrywac skrypta czy wystarczy zaznaczyc okolice i sam dojdzie? i o co chodzi w tej zakladce loop na dole jest cos do nagrywania? ladowania moglby ktos wytlumaczyc to bo jestem ciemny w tej sprawie

Opublikowano

Czy mogłby mi ktos powiedziec czy ten bot wraca sam an spota? bo cos mi to nie dziala i jeszcze jedno pytanie czy trzeba nagrywac skrypta czy wystarczy zaznaczyc okolice i sam dojdzie? i o co chodzi w tej zakladce loop na dole jest cos do nagrywania? ladowania moglby ktos wytlumaczyc to bo jestem ciemny w tej sprawie

Z tego co zdążyłem zauważyć to bot usiłuje wrócić na spota jednakże blokuje sie na różnego rodzaju przeszkodach... typu ściany w mieście itp... także nie ogarnia tego zbytnio... a czy mozna jakies skrytpty nagrywać to nie wiem sam xD

Jeśli chodzi o LOOP'a to jest to chyba opcja nagrania ile i jakie potki ma kupić... Ale nie testowałem jeszcze tego :D

PEACE.

Opublikowano

Bot (Earth)

1. Włączamy Proxy wpisujemy ip - 72.55.143.209

2. Włączamy ''SRO-DB bot:ZSZC Loader. ( ma pisać ''ok'' na dole programu)

3.Włączamy ''Private_Serwer_Loader''(zaznaczamy REDIRECT) i dajemy DIVISION 2 i lunch.

4.Wchodzimy na konto(logujemy się), następnie włączamy ''Crackloader'' (musimy wcześniej zrobić cracka bota)

5. Wchodzimy na postać i ustawiamy bota jak nam się żywnie podoba. =)

Tak uruchamiam i działa w 100 %.

zbyt duża sygna

Opublikowano

wszystko zrobiłem wedle instrukcji powyzej. bot czyta postac lecz nie czyta skilli itp. przy probie ustawienia czegokolwiek wyswietla sie ten sam błąd...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie możliwe, że robisz właśnie tak samo. =)

Bota włączaj dopiero gdy zalogujesz się na konto ( nie do gry).

Musi Ci zadziałać.

zbyt duża sygna

Opublikowano

Bota włączam własnie jak jeszcze nie jestem w grze. Odpalam bota dopiero klikam START. Wg. mnie to cos z moim systemem jest albo z tym net framework. Kilka stron wczesniej ktos tez mial ten problem ale rozwiązania sie nie doczekal:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego w Constantinopolu bot nie atakuje moba tylko czeka aż on do niego podejdzie i wtedy zaatakuje a tak to stoi i nic nie robi tylko sie zbufuje? Dodam, że nie mam żadnych petów.

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

Dlaczego w Constantinopolu bot nie atakuje moba tylko czeka aż on do niego podejdzie i wtedy zaatakuje a tak to stoi i nic nie robi tylko sie zbufuje? Dodam, że nie mam żadnych petów.

pewnie masz ustawiony w 'config' bodajże że ma bić moby z poziomów x/x :D min lvl x i max lvl x :D.

Jesli masz to zaznaczone to moze być przyczyną :D

wszystko zrobiłem wedle instrukcji powyzej. bot czyta postac lecz nie czyta skilli itp. przy probie ustawienia czegokolwiek wyswietla sie ten sam błąd...

Spróbuje tak :D

1. SRO-DB Bot - ZSZC Loader

2. (1) SrProxy ... wpisujesz IP dajesz start.

3. crackloader

4. private_server_loader ... zaznaczasz Redirect i wybierasz Division 2... Powinno działać ^^

Opublikowano

Gdy chce włączyć SrProxy Wyskakuje mi error o treści " System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia , ścieżki lub pliku .Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do elementu . Jak mam odblokować zaporę . ?

Opublikowano

wyłącz antywirus + firewalla [zaporę systemu windows ] powinno pomóc .

Jak wyłączyć zaporę :

W XP :

Aby wyłączyć Zaporę systemu Windows, wykonaj następujące czynności:

Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz ciąg Firewall.cpl, a następnie kliknij przycisk OK.

Na karcie Ogólne kliknij pozycję Wyłącz (niezalecane).

Kliknij przycisk OK.

W VIŚCIE :

1. Panel sterowania

2. Zapora systemu windows

3. Zmień ustawienia

4.Kliknij Wyłącz

W WIN7 :

Aby wyłączyć Zaporę systemu Windows musisz:

Wcisnąć kombinację klawiszy "Windows" + "R".

Wpisać "Firewall.cpl", a następnie kliknąć w "OK".

Kliknąć w polecenie "Włącz lub wyłącz Zaporę systemu Windows". Wymagane są uprawnienia administratora. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź. Następnie kliknij opcję "Wyłącz (niezalecane)", a potem w przycisk "OK".

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikację." - mi taki komunikat wyskakuje jak chce z patchować i jak klikam SRO-DB Bot. Mam ver 1.693 nie wiem co jest jak to naprawić?;/

Opublikowano

Sprawdź czy masz zainstalowane najnowsze biblioteki .NET Framework oraz Microsoft Visual C ++ .

Opublikowano

Po wczorajszej inspekcji i podniesieniu ratów do 30 po odpaleniu bota i wejściu na serwer po chwili dostaje DC (Bot ładuje 3 buffy i DC). Dlaczego tak się dzieje?

dbbot.th.jpg

Opublikowano

@GrubaBerta

W innym temacie ktoś pisał że po każdej inspekcji bot'a trzeba parę razy włączyć i powinien normalnie działać. Ale pewny nie jestem .

Opublikowano

@ wujek_90

To samo co inni wyłącz antywirus oraz firewalla , ściągnij na nowo ten loader i włącz go ze zgodnością z xp lub starszą + jako administrator. Powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...