Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Db - Bot 1.3A Na Zszc 1.690

Daro92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daro92 daj swojego sroclienta albo ktos w rar oraz silkroad ( chodzi mi o plikczki te bo mozliwosc w tym ze masz z innej wersji je co powoduje taki dzialanie silka z botem

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa! Róbcie wszystko po kolei jak na instrukcji. Przed włączeniem SrProxy WYŁĄCZCIE gg, Skype antywira.

Dzięki za pomoc!

;]

Opublikowano

Dobra . Robiłem wszystko tak jak na instrukcji .

I gdy wciskam start w bocie jak już jestem w grze , postać robi kilka buffów i dc : ?

Proszę o pomoc : )

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Serwer jest co chwila wyłączany, nie wiem czym jest to spowodowane. Też ostatnio mam co chwila DC.

Edit: tutaj macie mój plik "SRO_Client" i "silkroad".

Pliki

A tutaj skan. Tym keyloggerem bym się nie przejmował, jadę na nim już dwa tygodnie i nie miałem problemów ze znikającymi itemami.

Skan

Opublikowano

przepraszam ze się wtrącam

jak by założyciel tematu mógł to dodam jeszcze do tego ze jeśli komuś w proxy nie widzi bota czyli nie ma srproxy+bot wystarczy odblokować zaporę systemu lub wyłączyć antywirusa :) to tyle z mojej strony

Opublikowano

Grę odpalasz loaderem, A co do tego okienka to nie wiem co jest. Obecnie serwery są wyłączone więc nie ma sensu sprawdzać czy działa.

Opublikowano

mam taki problem wchodze do gry odpalam bota i bot raz za atakuje na minute moze moba z skilla bo tak stoi i piszse komunikat w prawym dolnym rogu ''the selected item cannot be used together or the skill is a iready in use'' o co chodzi ?? wczesniej bylo cacy i ok.

Opublikowano

po czasie to sie samo naprawilo tzw ze wbilem moze po upływie godziny czasu bo gralem w cos innego bo byly lagi potem wbilem byly tez lagi ale bot atakował normalnie ale jezeli tak znow sie stanie na pewno tak zrobie ogólnie dzieki

Opublikowano

Mam problem z imbue, bot nie ładuje go, tak jak by go omijał bo wszystkie inne skile atakujące i bufujące działają. Jak to zrobić aby działało ? :-)

@UP / Dobra znalazłem =)

Opublikowano

od tego ze ZSZC to najwieksze kurestwo lagujace zal mi teog servera co 10min wywala wyszstkich z gry lagi takie ze glowa boli jak bym dorwal jakiegos gm od nich to bym go nie puscil juz 8x dc dzisiaj i musze znowu zapier... od nowa na tego jeba... spota kur.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

@up To po co grasz na takich badziewnym serwerze? Sprzedaj konto i graj na innym.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

To , że Ty masz dc co 10 min to znaczy , że jesteś tępakiem. Bo ja grałem wczoraj cały dzień i żadnego dc.

Pomyśl czasem jak zaczynasz co pisać - na prawdę to pomaga . . .

+++++ Mile widziane : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...